انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:42pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان
فکر کنم این تاپیک خوابیده!!!!!ولی ......
یکی لطف کنه بگه ترانس ک سر خروجی مدار قرار میگیره باید چقدر خروجی بده؟؟؟میدونم 850!!ولی 850 چی؟؟ولت میلی ولت ....؟؟؟؟
اگر بخایم جدا از مدار امتحانش کنیم ورودی چند باید بدم خروجی چند باید تحویل بگیریم؟؟؟؟
چون دادم بیرون واسه م پیچیدن میخام بدونم درست کار میکنه یا نه!!!
الان وقتی وصلش می کنم به مدار خروجی متغیر هست عدد ثابتی نمیده!!!!123 تا 145 میلی ولت متغیر هست!!!اگر درست گرفته باشم
دوستان لطفا کمک کنید!!!شدیدا نیاز مند یاری سبزتان هستم!! :D :D

دوشنبه 10 خرداد1395 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

MINLAB2 نوشته است:
سلام دوستان
فکر کنم این تاپیک خوابیده!!!!!ولی ......
یکی لطف کنه بگه ترانس ک سر خروجی مدار قرار میگیره باید چقدر خروجی بده؟؟؟میدونم 850!!ولی 850 چی؟؟ولت میلی ولت ....؟؟؟؟
اگر بخایم جدا از مدار امتحانش کنیم ورودی چند باید بدم خروجی چند باید تحویل بگیریم؟؟؟؟
چون دادم بیرون واسه م پیچیدن میخام بدونم درست کار میکنه یا نه!!!
الان وقتی وصلش می کنم به مدار خروجی متغیر هست عدد ثابتی نمیده!!!!123 تا 145 میلی ولت متغیر هست!!!اگر درست گرفته باشم

دوستان لطفا کمک کنید!!!شدیدا نیاز مند یاری سبزتان هستم!! :D :D

سلام دوست عزیز استادان عزیز حتما جواب شما رو میدن .چون من هم این مدار را درست کردم عرض میکنم ولتاژ خروجی برحسب ولت هست من دسترسی به کسی نداشتم برام بپیچه ترانس 6 ولت گذاشتم ولتاژ در اهمتتر عقربه ای حدود 100 ولت نوسان داره به نظر بنده ما بدون ترانس باید تست کنیم ببینیم اصلا آنتن ها واکنشی نسبت به فلز مدفون داره یا بهتر بگم یتونیم با آنتن کار کنیم چون بدون ترانس هم باید حدود 300 متر شعاع و 5-6 متر عمق باید داشته باشه . برای اضافه کردن ترانس باید وسیله اندازه گیری موج مثل اسکوپ و غیره ... داشته باشیم که بفهمیم با اضافه کردن ترانس تاثیری روی شکل موج نداشته باشه وگرنه ترانس نباشه بهتره . ممنون @};- @};-

سه شنبه 11 خرداد1395 - 8:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام
ببینید دوستان عزیز مهمترین تست این مدار فرکانس25 هرتزه که باید در خروجی میکرو یعنی پایه 23 ATmaga8 باشه در صورتی که این فرکانس به صورت 25 پالس در ثانیه باشه در تمامی رنج ها و آنتن های خوبی داشته باشید حتما موفق می شید و برای دوستانی که مشکل در فرکانسشون دارن به زودی راه حل مناسبی ارائه می دم

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 12 خرداد1395 - 11:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقا فریدون عزیز
25مگا هرتز ک گفتید رو من این جور اندازه گرفتم
مولتی متر رو روی 200MHقرار دادم و بعد یکی از پراپ هارو به منفی مدار و اون یکی رو به مقاومت R13 یا به پائه 23 ای سی در مدار وصل کردم یک عدد متغییر بین 2.4تا 12بهم میده!!!!!!
درسته ؟؟؟
لطفا کمک کنید !!!!
ببخشید راجع به ولوم های میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟مطالب سایت رو خوندم ولی نفهمیدم مثلا این ک گفته شده اگر ولوم رو روی 500قرار دادید انتن ها حرکت کردفاصله تا هدف زیر 500 متر این ها تخمینی زده شده ؟؟؟چون با تغییر ولوم هیچ جا مشخص نمیشه ک چقدر تغییر دادیم!!!
همچنین عمق گیری رو چطور انجام میدهید؟؟؟؟
با تشکر فراوان :ymhug: :ymhug:
@};-

چهارشنبه 12 خرداد1395 - 1:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

MINLAB2 نوشته است:
سلام اقا فریدون عزیز
25مگا هرتز ک گفتید رو من این جور اندازه گرفتم
مولتی متر رو روی 200MHقرار دادم و بعد یکی از پراپ هارو به منفی مدار و اون یکی رو به مقاومت R13 یا به پائه 23 ای سی در مدار وصل کردم یک عدد متغییر بین 2.4تا 12بهم میده!!!!!!
درسته ؟؟؟
لطفا کمک کنید !!!!
ببخشید راجع به ولوم های میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟مطالب سایت رو خوندم ولی نفهمیدم مثلا این ک گفته شده اگر ولوم رو روی 500قرار دادید انتن ها حرکت کردفاصله تا هدف زیر 500 متر این ها تخمینی زده شده ؟؟؟چون با تغییر ولوم هیچ جا مشخص نمیشه ک چقدر تغییر دادیم!!!
همچنین عمق گیری رو چطور انجام میدهید؟؟؟؟
با تشکر فراوان :ymhug: :ymhug:
@};-

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
مینلپ عزیز فرکانس 25 هرتز هست نه 25 مگاهرتز . اما در مورد ولوم ها تو همین بخش بار ها گفته شده و توصیح هم داده شده و بهتره اول فرکانسو تست کنی و اگر با مطالعه این قسمت نتونستید مشکلتونو حل کنید براتون دوباره توضیح می دم

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

پنج شنبه 13 خرداد1395 - 5:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقا فریدون
ممنون ازینکه رسیدگی میکیند :ymhug: :ymhug:
متاسفانه مولتی متر من تا 20Hبیشتر نداره!!!!! ~X(
روی 20Hهم گذاشتم امتحان کردم بین 0 تا 1 متغییر نشون میده!!!!!!(امیدوارم نگید مدارم مشکل داره!!!!!)
هیچ راه دیگه ای نیست ک بشه فهمید مدارم درست کارمیکنه؟؟؟؟!!!!
اگر میشه ی راه هم بگید واسه این ک بفهمم ترانس م هم درست کار میکنه!!!
راجع ب ولوم ها هم گفتم سایت رو خوندم اما گیج شدم.یکی از چیزهایی ک راجع به ولوم ها نفهمیدم این ک کدام ولوم واسه عمق و کدام واسه حجم و کدوم واسه مسافت!؟؟؟؟؟لاوه بر این اپراتوری چندین روش توضیح داده شده.اما کدام درسته؟؟؟؟شما بهتر از من میدونید ک در ردیابی کسی موفق هست ک اپراتور خوبی باشه!!!اگر میشه ی بار کامل توضیح بدید.و بصورت ی فایل wordدر اول سایت قرار بدید تا همه بتونن ازش بهره ببرن.این جوری دیگه همه از ی روش استفاده میکنن.
ببخشید فکر کنم زیادی درخاست کردم!!!!!
ممنون میشم اگر کامل و واضح توضیح بدید :x :x
@};-

جمعه 14 خرداد1395 - 12:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام برای آزمایش فرکانس که مهمترین موضوع برای این مداره دو راه حل ساده هم هست که دوستانی که مولتی مترشون جواب نمی ده می تونن با این دو روش امتحان کنن
اول با کامپیوتر یا لب تابتون یک اسیلوسکوپ بسازید پاسخش برای این فرکانس خیلی دقیقه و تو قسمت مدار های الکترونیک همین انجمن هست و مهندس زحمتشو کشیدن و نحوه ساختشو توضیح دادن
دوم یک بلند گو به قسمت خروجی آمپلی فایر بزنید . در آزمایش با اسیلوسکوپ یا مولتی متر باید پراپ ها به پایه 23 و خط منفی وصل می شد ولی با آزمایش با بلند گو باید اونو به خروجی آمپلی فایر نسب کنید . حالا به صدای تیک تیک گوش کنید اگر فرکانستون 6.8 هرتز باشه باید بتونید به راحتی با بلند گو به سرعت شروع به شمارش صدای تیک تیک بکنید اما فرکانس صحیح که 25 هرتز هست رو نمیشه شمرد و صدای مثل صدای اره می ده

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 19 خرداد1395 - 7:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

MINLAB2 نوشته است:
سلام اقا فریدون
ممنون ازینکه رسیدگی میکیند :ymhug: :ymhug:
متاسفانه مولتی متر من تا 20Hبیشتر نداره!!!!! ~X(
روی 20Hهم گذاشتم امتحان کردم بین 0 تا 1 متغییر نشون میده!!!!!!(امیدوارم نگید مدارم مشکل داره!!!!!)
هیچ راه دیگه ای نیست ک بشه فهمید مدارم درست کارمیکنه؟؟؟؟!!!!
اگر میشه ی راه هم بگید واسه این ک بفهمم ترانس م هم درست کار میکنه!!!
راجع ب ولوم ها هم گفتم سایت رو خوندم اما گیج شدم.یکی از چیزهایی ک راجع به ولوم ها نفهمیدم این ک کدام ولوم واسه عمق و کدام واسه حجم و کدوم واسه مسافت!؟؟؟؟؟لاوه بر این اپراتوری چندین روش توضیح داده شده.اما کدام درسته؟؟؟؟شما بهتر از من میدونید ک در ردیابی کسی موفق هست ک اپراتور خوبی باشه!!!اگر میشه ی بار کامل توضیح بدید.و بصورت ی فایل wordدر اول سایت قرار بدید تا همه بتونن ازش بهره ببرن.این جوری دیگه همه از ی روش استفاده میکنن.
ببخشید فکر کنم زیادی درخاست کردم!!!!!
ممنون میشم اگر کامل و واضح توضیح بدید :x :x
@};-

مینلپ عزیز برای نحوه کار ولوم ها استاد رستم صفحه 109 توضیح کاملی دادن امیدوارم که برای حل مشکل شما کافی باشه

نقل قول از استاد رستم :
rostam نوشته است:
با سلام
بنا به درخواست دوستان نحوه کار با دستگاه رو دوباره میگم (خدمت ارتین عزیز) کمی ساده توضیح میدم تا همه دوستان متوجه بشن با عرض پوزش از اساتید
تنظیمات اصلی ( لازم به ذکر است که این تنظیمات نسبی است و برای تنظیم نهایی و کالیبره کردن دستگاه باید شرایط واقعی ایجاد و تنظیم نمایید)
1-ولوم صدا :کار این ولوم تنظیم شعاع عملکردی دستگاه است (با 850 ولت خروجی تقریبا 1 کیلومتر) با افزایش مقدار ولوم برد شعاع عملکرد دستگاه شما بیشتر میشود
2- ولوم باس: عمق گیری که من تا 10 متر توانستم تنظیم کنم البته در یک منطقه خاص -با افزایش ولوم بیس فرض عمق کاوش و هدف مشخص میشود
3-ولوم تریبل: اندازه گیری حجم هدف و هم حذف ذرات - با افزایش مقدار حجم کمتری از هدف را اسکن میکند
برای کار یک مثال ساده میزنم
شما فرض کنید در وسط یک دایره به شعاع 1000 متر ایستاده اید و حال این دایره را یک ساعت فرض کنید و قطب شمال شما ساعت 12 و جنوب ساعت 6 و شرق ساعت 3 و غرب ساعت 9 میباشد و فرض کنید یک هدف به اندازه تقریبی 100 کیلو و در عمق 4 متری به فاصله 700 متری از شما به سمت ساعت 2 وجود دارد (لطفا برای درک بهتر روی کاغذ رسم کنید)
حالا نحوه پیدا کردن هدف (به فرض کالیبره بودن دستگاه-که توضیحاتشو قبلا دادم)
ولوم صدا و بایس را در حد اکثر و ولوم تریبل را در حداقل میگذارید
دستگاه را روشن و با روش درست انتنهایی که کالیبره شده را بلند میکنید (سه بار به سمت شمال می ایستید -سه بار به سمت جنوب - سه بار شرق و سه بار غرب ) که در این حالت انتنهای شما باید مسیر ساعت 2 را به شما نشان دهد (تبریک میگم مسیر رو پیدا کردید )
در این حالت عمود به ساعت 2 که میشود ساعت 10 می ایستید و ولوم صدا را تا نصف کم میکنید با توجه به شرایط هدف فرضی دیگر انتنهای شما به سمت راست حرکت نمیکند بنابر این کمی ولوم را افزایش میدهید تا انتن حرکت کند (شما به فاصله 700 متر از خودتون رسیدید (خودتون رو کنترل کنید و اجازه ندهید ضربان قلبتون بالا بره )
حالا دستگاه رو خاموش کنید و 700 متر به سمت ساعت 2 از مرکز دایره حرکت کنید (هر 3 قدم رو 2 متر در نظر بگیرید خدایی نکرده نیایید هر قدم یک متر حرکت کنید چون هم احتمال زمین خوردن دارید و هم خدایی نکرده کشاله هاتون اسیب میبینه )
دستگاه رو روشن کنید و ولوم صدا را در حد 50 متر شعاع بگذارید وبه ولومهای باس و تریبل دست نزنید و دنبال جایی که انتن ها ضربدر میشن بگردید
وقتی نقطه را پیدا کردید (تقریبا 10 دقیقه صبر کنید حتما ترکیبی از ابلیمو و قند بخورید (حتما دلیلش رو میدونید) حفارهایی عزیزی همراهتون هستند رو کمی خوشحال کنید و اماده باش بدید )حالا ولوم بیس رو تا وسط کم کنید و دوباره عمل قیچی شدن انتن را برسی کنید چون هدف در عمق 4 متریست پس حرکت دارید حالا انقدر ولوم را کم کنید که دیگر انتنها ضربدر نشود و با افزایش اندک ان انتنها دوباره ضربدر شود
(تبریک میگویم شما عمق تقریبی هدف را که 4 متر است پیدا کرده اید که خیلی زیاد است و احتمالا کنده کارها در این لحضه به فکر قرارهای فراموش شدشون می افتند )
در مرحله اخر ولوم صدا رو کمتر میکنید (توجه نمیبندید) تقریبا شعاع 10 متری و به ولوم بیس در حد نیم متر عمق اضافه میکنید و با ولومتریبل حد اکثر حجم جنس رو مشخص میکنید (اگر جنس کوچک بود یعنی مجبور شدیدولوم تریبل را تا انتها باز کنید یا ذرات زدید و یا حجم جنستون خیلی کوچیکه و در اینجا با توجه به درایت خودتون و در نظر گرفتن حفارهای عزیز اجازه کنده کاری نمیدید چون گناه دارند )
اگر به حجم 100 کیلویی هدف رسیدید و حفارهاتون هم جیم نزدند دستور شروع به کار رو میدید و دستگاه رو کاملا جمع میکنید و در گوشه ای تنها میشینید و شروع به فکر کردن در رابطه با اینکه چطور جنس رو ردش کنید میکنید چون تازه اول راهید و 99 درصد کار مونده )

خسته نباشید دوستان امیدوارم منظور را رسونده باشم ببخشید کمی شوخی کردم نقل از یکی از دوستان بود

چهارشنبه 19 خرداد1395 - 8:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اقا فریدون عزیز
ممنون از وقتی ک میزارید :x
1) میشه بگید توی ولوم ها کدوم ولوم صدا هست،کدوم تریبل،کدوم باس هست؟؟؟؟
2) از همه مهم تر این ک این ک مثلا گفته شده ولوم صدا رو در حد50 متری بذاریم!! این همون کالیبره کردن هست؟؟؟
خیلی لطف میکیند روش کالیبره کردن رو هم ی توضیح کوچک بدید؟؟؟
3) به نظر شما کدام روش ساخت دسته برای این دستگاه بهتر جواب میده؟؟
4) در روش ساخت دسته بین میله برنجی ک از وسط دسته ها رد میشه اتصال باشد یا نباشه(دسته و میله هر دو برنجی هستند)؟؟؟چون در بعضی روش ها هیچ اتصالی نیست،در روش دیگری به هم متصل هستند!!!!
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی هاتون :ymhug: :ymhug: :x
@};-

دوشنبه 24 خرداد1395 - 4:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با عرض سلام مینلپ جان اگر دستگاه رو نساختید چند روزی دست نگه دارید تا آخرین ورژن اونو با تمام اصلاحات جدید در اختیار دوستان قرار بدیم فعلا آخرین ورژن در دست آزمایشه

موفق باشید

یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 26 خرداد1395 - 9:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 , 159 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 147 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure