نویسنده |
پیغام |
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با عرض سلام دوستان ظاهرا برداشت اشتباهی پیش اومده منضور من از آخرین ورژن ردیاب و رفع اشکالات اون مداری هست که در صفحه اول قرار گرفته و مداری که سنس الکترونیکی داشته باشه فعلا در دست آزمایشات مختلف هست در مورد مدار صفجه اول بعد از بررسی دقیق مشکلات اون پیدا شده و رفع شده و با کارایی بالاتر آماده ارائه خدمت دوستان هست مفق باشید یا حق
|
پنج شنبه 10 تیر1395 - 7:16pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
fereidon نوشته است: با عرض سلام دوستان ظاهرا برداشت اشتباهی پیش اومده منضور من از آخرین ورژن ردیاب و رفع اشکالات اون مداری هست که در صفحه اول قرار گرفته و مداری که سنس الکترونیکی داشته باشه فعلا در دست آزمایشات مختلف هست در مورد مدار صفجه اول بعد از بررسی دقیق مشکلات اون پیدا شده و رفع شده و با کارایی بالاتر آماده ارائه خدمت دوستان هست مفق باشید یا حق سپاس از شما فریدون جان
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
پنج شنبه 10 تیر1395 - 7:43pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
Mojtaba195 نوشته است: سلام و خسته نباشین ما آخرش نفهمیدیم که این ردیاب که سنسور هم خواهد داشت به نتیجه ای رسید یا نه. رستم جان اینکه در مورد مواردی که دوستان باید امتحان آزمایش میکردن میتونم اینو بگم که هیچکدوم از دوستان خاطره خوب و خوشی از سیستم lrl ندارن و خود بنده شخصا با توجه به دیده ها و کار کرد های سیستم lrl بهش هیچ اعتقادی ندارم شما اومدین در مورد امواج اسکالر گفتین و گفتین فعلا دوستان دارند بررسی میکنن و بنده شخصا از شما خواستم که عمومی کنین تا ما هم در نوبه ی خود بتونیم کمک کنیم که پاسخی دریافت نشد. اینکه کسی بخواد بیاد حاصل زحمات خودشو عمومی کنه خیلی دل و جرات میخواد وگرنه سیستم lrl تا دلت بخواد تو اینترنت ریخته و هر کسی هم یک دلیل داره واسه سیستمش و به جرات میتونم بگم هیچکدوم هم کار نمیکنه و حرکت آنتن ها حاصل نیروی و قوه تخیل هست در کل اگر چیزی برای ارائه دارین ما صمیمانه استفاده میکنیم و خوشحال هم میشیم ولی اگر چیزی برای ارائه ندارین الکی وعده و وعید ندین که خود بنده فقط چند ماه منتظر نتایج سیستم به اصطلاح اسکالر شما بودم و هر روز به این تاپیک سر میزدم ولی هیچ خبر و اشاره ای نشد. حداقل اگر جواب هم نمیداد بهتر بود بیان بشه. باز هم میگم که اگه جواب هم بده عمومی نمیکنین از شما جماعت به اصطلاح روشن فکر که ملت بد بخت رو برده افکار خود میدونین بعید هست چنین عملی پیش آید و تمام اینها هم برای نتیجه گیری کار خودتون هست و والسلام. بهتر است این تاپیک بسته بشه تا بیشتر به بقیه توهین نشه با سلام دوست من شما شخصا به هیچ دستگاهی و هیچ کسی دل نبند و زندگیتو تو این راه از بین نببر روز اول گفتم تا تاتی نکنید غذا نیست و از این گریه و زاریها زیاد دیدم پس دوست من نه دنبال لقمه مفت باش و نه دنبال تحریک کردن من اونایی که واقعا نیاز دارن دارن بهش میرسن
|
شنبه 12 تیر1395 - 11:19pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: Mojtaba195 نوشته است: سلام و خسته نباشین ما آخرش نفهمیدیم که این ردیاب که سنسور هم خواهد داشت به نتیجه ای رسید یا نه. رستم جان اینکه در مورد مواردی که دوستان باید امتحان آزمایش میکردن میتونم اینو بگم که هیچکدوم از دوستان خاطره خوب و خوشی از سیستم lrl ندارن و خود بنده شخصا با توجه به دیده ها و کار کرد های سیستم lrl بهش هیچ اعتقادی ندارم شما اومدین در مورد امواج اسکالر گفتین و گفتین فعلا دوستان دارند بررسی میکنن و بنده شخصا از شما خواستم که عمومی کنین تا ما هم در نوبه ی خود بتونیم کمک کنیم که پاسخی دریافت نشد. اینکه کسی بخواد بیاد حاصل زحمات خودشو عمومی کنه خیلی دل و جرات میخواد وگرنه سیستم lrl تا دلت بخواد تو اینترنت ریخته و هر کسی هم یک دلیل داره واسه سیستمش و به جرات میتونم بگم هیچکدوم هم کار نمیکنه و حرکت آنتن ها حاصل نیروی و قوه تخیل هست در کل اگر چیزی برای ارائه دارین ما صمیمانه استفاده میکنیم و خوشحال هم میشیم ولی اگر چیزی برای ارائه ندارین الکی وعده و وعید ندین که خود بنده فقط چند ماه منتظر نتایج سیستم به اصطلاح اسکالر شما بودم و هر روز به این تاپیک سر میزدم ولی هیچ خبر و اشاره ای نشد. حداقل اگر جواب هم نمیداد بهتر بود بیان بشه. باز هم میگم که اگه جواب هم بده عمومی نمیکنین از شما جماعت به اصطلاح روشن فکر که ملت بد بخت رو برده افکار خود میدونین بعید هست چنین عملی پیش آید و تمام اینها هم برای نتیجه گیری کار خودتون هست و والسلام. بهتر است این تاپیک بسته بشه تا بیشتر به بقیه توهین نشه با سلام دوست من شما شخصا به هیچ دستگاهی و هیچ کسی دل نبند و زندگیتو تو این راه از بین نببر روز اول گفتم تا تاتی نکنید غذا نیست و از این گریه و زاریها زیاد دیدم پس دوست من نه دنبال لقمه مفت باش و نه دنبال تحریک کردن من اونایی که واقعا نیاز دارن دارن بهش میرسن عزیزم نیاز به تحریک شما نیست. یعنی جیزی نیست که ارائه بشه تا ما هم بخواهییم استفاده کنیم یا نکنیم. دنبال لقمه مفت هم نیستم. اگه شما منظورتونو اینجور واضح روز اول بیان میکردین بسیاری از افراد که این تاپیک رو دنبال میکردن میفهمیدن چی به چی هست. همونطور که عرض کردم خیری از شما به کسی نمیرسه پس ضرر هم نرسان و الکی بچه هارو به خرج کردن در مورد مدار بی قانون با اون قوانین فیزیکی من درآوردی و نصف عمر فلزات و ... که آدم میخونه به انتهای علم شما پی میبرد ، نیانداز. هدف منم از تعقیب این به اصطلاح پروژه شما هم اثبات همین مدعای پوچ و بی اساس شما بود. به هر حال فکر کنم باید یک عذر خواهی در مورد افرادی که در حدود یکسال آنها را معطل خود نمودید باشید در حالی که خودتون ادعا دارین مدار اینچنینی دارین ولی مفت به کسی نمیدین . البته با این نظریه های من درآوردی شما هیچوقت چنین سیستمی حداقل بر پایه قانون علمی من درآوردی شما نخواهد بود.
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
یکشنبه 13 تیر1395 - 11:32pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
Mojtaba195 نوشته است: rostam نوشته است: Mojtaba195 نوشته است: سلام و خسته نباشین ما آخرش نفهمیدیم که این ردیاب که سنسور هم خواهد داشت به نتیجه ای رسید یا نه. رستم جان اینکه در مورد مواردی که دوستان باید امتحان آزمایش میکردن میتونم اینو بگم که هیچکدوم از دوستان خاطره خوب و خوشی از سیستم lrl ندارن و خود بنده شخصا با توجه به دیده ها و کار کرد های سیستم lrl بهش هیچ اعتقادی ندارم شما اومدین در مورد امواج اسکالر گفتین و گفتین فعلا دوستان دارند بررسی میکنن و بنده شخصا از شما خواستم که عمومی کنین تا ما هم در نوبه ی خود بتونیم کمک کنیم که پاسخی دریافت نشد. اینکه کسی بخواد بیاد حاصل زحمات خودشو عمومی کنه خیلی دل و جرات میخواد وگرنه سیستم lrl تا دلت بخواد تو اینترنت ریخته و هر کسی هم یک دلیل داره واسه سیستمش و به جرات میتونم بگم هیچکدوم هم کار نمیکنه و حرکت آنتن ها حاصل نیروی و قوه تخیل هست در کل اگر چیزی برای ارائه دارین ما صمیمانه استفاده میکنیم و خوشحال هم میشیم ولی اگر چیزی برای ارائه ندارین الکی وعده و وعید ندین که خود بنده فقط چند ماه منتظر نتایج سیستم به اصطلاح اسکالر شما بودم و هر روز به این تاپیک سر میزدم ولی هیچ خبر و اشاره ای نشد. حداقل اگر جواب هم نمیداد بهتر بود بیان بشه. باز هم میگم که اگه جواب هم بده عمومی نمیکنین از شما جماعت به اصطلاح روشن فکر که ملت بد بخت رو برده افکار خود میدونین بعید هست چنین عملی پیش آید و تمام اینها هم برای نتیجه گیری کار خودتون هست و والسلام. بهتر است این تاپیک بسته بشه تا بیشتر به بقیه توهین نشه با سلام دوست من شما شخصا به هیچ دستگاهی و هیچ کسی دل نبند و زندگیتو تو این راه از بین نببر روز اول گفتم تا تاتی نکنید غذا نیست و از این گریه و زاریها زیاد دیدم پس دوست من نه دنبال لقمه مفت باش و نه دنبال تحریک کردن من اونایی که واقعا نیاز دارن دارن بهش میرسن عزیزم نیاز به تحریک شما نیست. یعنی جیزی نیست که ارائه بشه تا ما هم بخواهییم استفاده کنیم یا نکنیم. دنبال لقمه مفت هم نیستم. اگه شما منظورتونو اینجور واضح روز اول بیان میکردین بسیاری از افراد که این تاپیک رو دنبال میکردن میفهمیدن چی به چی هست. همونطور که عرض کردم خیری از شما به کسی نمیرسه پس ضرر هم نرسان و الکی بچه هارو به خرج کردن در مورد مدار بی قانون با اون قوانین فیزیکی من درآوردی و نصف عمر فلزات و ... که آدم میخونه به انتهای علم شما پی میبرد ، نیانداز. هدف منم از تعقیب این به اصطلاح پروژه شما هم اثبات همین مدعای پوچ و بی اساس شما بود. به هر حال فکر کنم باید یک عذر خواهی در مورد افرادی که در حدود یکسال آنها را معطل خود نمودید باشید در حالی که خودتون ادعا دارین مدار اینچنینی دارین ولی مفت به کسی نمیدین . البته با این نظریه های من درآوردی شما هیچوقت چنین سیستمی حداقل بر پایه قانون علمی من درآوردی شما نخواهد بود. سلام من نمیخاستم دخالت کنم جناب رستم تا حدودی باید به ما هم حق بدین من شخصا هر دو ورژن رو جدا از هم مونتاژ کردم به امید کامل شدن پروژه حالا شما حساب کنید چند صد نفر مثل من این کار رو انجام دادن و اینکه میفرمائید اونایی که بهش نیاز دارند دارن به نتیجه میرسند مگه ما به ردیاب خوب نیاز نداریم !!!! یه مثال میزنم : جناب حمید مدار PI رو عمومی کردن و دارن دو ساله برای من و امثال من الفبای الکترونیک رو آموزش میدن هنوز هم خسته نشدن طوری که اولین مدار مونتاژ بنده رو تو بخش فانکشن ژنراتور ببینید بهم میخندید ولی خدا رو شکر به لطف حمید در دور افتاده ترین منطقه ایران مدار PI رو به بهترین نحو مونتاژ کردم سرعت نت ام اجازه نمیده عکس قرار بدم که مقایسه کنید با اولین مونتاژ بنده . اونایی هم که به مدار ردیاب نیاز دارند لااقل مونتاژ مدار رو بلد هستند . پس نفرمائید لقمه آماده .... من خودم ردیاب ریفایندر دارم و نیازی به ردیاب دیگه ندارم فقط دوست دارم مدار مونتاژ کنم و ازش تست بگیرم همین اگر لطفی میخاین بکنید لطفا بی منت این کار رو انجام دهید .ممنون
|
دوشنبه 14 تیر1395 - 8:51am |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
ای قربون دهنت حرف دل مارو زدی در سن ما نیست که باکسی کل بندازیم همیشه حرف حساب جواب نداره ممنون دوست عزیز من هم هر دو ورژن و درست کردم انداختم تو کمد که خاک بخوره
|
دوشنبه 14 تیر1395 - 5:59pm |
|
|
mahan2000
کاربر فعال
|
سلام دم همتون گرم . ببینید دوستان ی سری آدما هستن که از آب گل آلود ماهی می گیرن میان ی بحثی مطرح می کنن که حتی خودشونم تو خواب آرزوشو داشتن وقتی ب کمک چندتا انسان مرد طرحشون درست و حسابی راه میفته میزنن ب چاک یا دبه درمیارن . من خودم مشکل شدید بینایی دارم آرزو دارم برنامه نویسی ای وی آر یادبگیرم و بخدای متعال سوگند میخورم که اگه هرکمکی از دستم بیاد از هیچ کس دریغ نکنم .چ کنم روز و شبم همیشه کم نوراست
در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت
|
چهارشنبه 16 تیر1395 - 6:17pm |
|
|
MINLAB2
کاربر فعال
|
|
چهارشنبه 16 تیر1395 - 10:18pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام چند روزی نبودم کفتارا پیداشون شده من نمیدونم چی از سر این جماعت ضعیف میخواهید به خدا از اینا نه پولی برای شما در میاد و نه اطلاعاتی که بتونه به شما کمک کنه تا پروژه تون رو جلو ببرید این بچه ها حتی مبانی پایه ای رو هم نمیدونن اون دوستمون که اتهام میزنه باید خدمتشون عرض کنم اگر سواد داشته باشید میخوندید و میفهمیدید که بعید بدونم باز هم بفهمید ولی دوباره میگم اقایان گرام ردیابی کار هر ننه من غریبی نیست که دو تا انتن دستش بگیره و خودش و انتنها رو با هم قر بده و پیش بقیه قمپز در بده از روز اول گفتم تا مبانی رو نفهمید وندونید که چیکار میخواهید بکنید سر کارید چند تا تست ساده گفتم کی انجام داد تا حداقل بفهمه که انتنش کار میکنه یا نه میدونید چرا انجام ندادند چون یکسری اشغال فروش از خدا بیخبر دیدن که ایوای انتنهای خودشون هم کار نمیکنه پس به خاطر به خطر نیافتادن منافعشون خفه خون گرفتن و از بدبختی ما اون بچه هایی هم که ضعیف هستند و دهانشون بازه حرف شما ها رو کردن ملاک حالا فهمیدی چرا اطلاعات ساخت دستگاه اصلی رو نمیدم چون مطمعنم فقط به کام کفتارا میشه همینجا میگم 10 نفر تستهایی رو که گفتم انجام بدن بقیه مطالب رو میگم و خوش به حال کفتارا هم میشه پس اگه میخواهید چیز جدیدی گیرتون بیاد ایکاشی ها رو تحریک کنید نه منو این مطالب رو چندین بار مودبانه گفته بودم ولی متاسفانه نفهمیدید مجبور شدم با لحن خودتون بگم
|
یکشنبه 20 تیر1395 - 10:12pm |
|
|
mohammadiraj
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 25 اسفند1393 - 7:55pm پست: 605 محل اقامت: کردستان
|
آقا خدایش من ردیاب ندارم خدایشم بلد نیستم تا حالام از نزدیک ندیدم . ولی این بنده خدا اینقدر گفت چند نفر بیان این تست انتن ها رو انجان بدن و نتیجه رو بگن زبونش مو در اورد !!خوب شما ها که ادعای دارید این سیستم رو درست کردین و حالا انداختینش فلان جا .مثل مرد این تست رو با انتن ها اول انجام می دادید دیگه نتیجه رم اعلام می کردید.
|
یکشنبه 20 تیر1395 - 11:30pm |
|
|
|