انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:14pm

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید عزیز کاش از اول تاپیک گهگاهی در موضوع نظرات سازنده تون رو میدادید تا از بحث منحرف نشیم و زودتر بتونیم به نتیجه برسیم

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

سه شنبه 22 تیر1395 - 11:46pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

هادی مگنت نوشته است:
مهندس حمید عزیز ممنون از حرف حساب بسیار متینتون

اما درمورد تستی که شما فرمودین آیا حالا بگیم امواج الکترومغناطیس یا الکترواستاتیک یا یون یا هرچی ، وزن دارند؟ میشه با استفاده از سنسور نیروی وزن اندازه گیریشون کرد؟ فکر کنم باید ابزار اندازه گیری مخصوص خودشو بکار برد.

خواهش میکنم.
اگر وزن ندارن پس چطور نیرویی وارد میکنن که سبب حرکت میله های آنتنی بشه؟! :D بهرحال هر تئوری که بگیم پشت این داستان قرار داره باید سبب وارد کردن نیرو به میله بشه وگرنه پر واضحه که بدون وجود نیروی مکانیکی امکان حرکت میله ها وجود نداره. حالا اگر این نیرو در اثر بر همکنش امواج یا میدانها باشه باز هم بهرحال منجر به تولید یک نیروی مکانیکی میشه و با سنسور مربوطه میشه آشکارسازیش کرد. بعد این مرحله تازه میتونیم منشا نیرو رو ارزیابی کنیم! بهرحال فکر میکنم هیچ کس تا بحال نتونسته از این آنتنها در شرایطی که در دست گرفته نشن جواب بگیره! این یک واقعیه. حالا اگر مشکل اصطکاک باشه که میشه به روشهای مختلف اون رو کاهش داد و حرکت آنتنها رو در شرایط ثابت و بدون دخالت دست مشاهده کرد. جالب اینجاست در دنیا چنین کاری انجام نشده و حتی یک فیلم هم از این موضوع گرفته نشده وگرنه کل دنیای ردیابی رو دگرگون میکرد! لذا در چنین شرایطی بیان تئوری و علم برای حرکت آنتنها بنظر من بی معنیه. واقعیت موجود فعلا همین هست که دخالت دست و ارتباطش با ضمیر ناخوداگاه انسان سبب گردش آنتنها میشه. به همین دلیل تمام سیستمهای داوزینگ فارغ از نوع و جنس آنتن بعلاوه چیزهایی نظیر شاقول به یک صورت کار میکنن. به نظر من حتی فرکانس هم بیشتر در ارتباط با ذهنیت انسان روی نتیجه ردیابی تاثیر میذاره نه اینکه فرکانسها بخودی خود هدف رو ردیابی کنن. اگر اینطور بود همونطور که بارها عرض کردم باید تا بحال گیرنده برای سنس الکترونیکی در این سیستمها هم توسط این همه طراح و شرکت سازنده درست میشد ولی حتی یک مورد اینچنینی وجود نداره.

چهارشنبه 22 تیر1395 - 12:43am
مدیر کل
مدیر کل

شکارچی نوشته است:
حمید عزیز کاش از اول تاپیک گهگاهی در موضوع نظرات سازنده تون رو میدادید تا از بحث منحرف نشیم و زودتر بتونیم به نتیجه برسیم

اتفاقا بنده در اوایل بحث هر از گاهی نظراتی دادم. ولی اگر به عقب برگردین و مرور کنین میبینید نتیجش چی بوده! الان هم که مختصرا نظر میدم دلیلش این هست که میبینم تاپیک 1 سال و حتی بیشتر ادامه پیدا کرده و به جایی رسیده که نه کسی تستی میگیره و نه فعلا طرح و مداری در کار هست!
من بطور مشخص به جناب رستم عرض کردم این مسیر به جایی ختم نخواهد شد. اگر ایشون به نتیجه ای رسیدن ضمن نمایش این نتیجه بصورت فیلمی مشخص میتونن بسادگی طرحشون رو تجاری کنن تا این داستان تست گرفتنها و استاد و شاگرد بازیها و گلایه ها و تهمت ها و توهین ها بالاخره به پایان برسه! چون تا الان چیزی جز این نبوده و به اعتقاد من حتی تئوریهای بیان شده در طول تاپیک هم ساده ترین مساله ردیاب که حرکت آنتنهاست نمیتونه توجیه کنه. وانگهی در پست قبل توضیح دادم در شرایطی که نقش اصلی رو اپراتور ایفا میکنه و بدون وجود اپراتور ردیاب آنتنی کار نمیکنه ؛ دیگه علم فیزیک از داستان ردیابی حذف میشه! البته این رو هم عرض کنم سیستمهایی که بر اساس اصول دیگری کار میکنن حسابشون از ردیاب آنتنی جداست. اونها هم چیزهایی رو سنس میکنن که الزاما ارتباطی به حضور فلز نداره. تا اینجای بحث خوشحال میشم اگر کسی با این عرایض مشکلی داشت در موردش بحث کنیم.
در نهایت هم بد نیست اشاره کنم جوایز زیادی در دنیا وجود داره که اگر کسی ثابت کنه تئوری ردیابی چی هست و چطور کار میکنه میتونه این جوایز رو بخودش اختصاص بده! یکی از معروفترینهاش چالش یک میلیون دلاری بنیاد رندی هست. اطلاعاتش رو میتونین در سایتهای زیر ملاحظه کنین:
https://en.wikipedia.org/wiki/One_Milli ... _Challenge
http://www.randi.org/library/dowsing
در صورت برنده شدن نه تنها صاحب یک میلیون دلار جایزه میشین بلکه بنظرم اسم و رسمی که از این بابت در دنیا کسب میکنین حتی ارزش بیشتری هم خواهد داشت! روی سخن من با همه کسانی هست که مدعی تئوری علمی برای مقوله ردیاب آنتنی هستن یا بعضی اساتید زمین شناسی که در این زمینه اختراع وطنی به نام خودشون ثبت کردن!

چهارشنبه 22 تیر1395 - 1:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

البته شاید حمید جان مزاح میفرمایند بهتره اینطوری بگیم که از اثراتشون هست که میفهمیم نیرویی وارد شده و تبدیل انرژی صورت گرفته مثلا آهنرباهای صنعتی که در گورستان اتومبیل کار میکنند، نیروی خودشون که وزن ندارند، بلکه اثری و انرژی هست که باعث جابجایی و وزن منفی در هنگام بالا بردن اشیاء میکنه.
پس امواج و میدانهای الکتریکی و مغناطیسی بخودی خود وزن ندارند. و از تبدیلات انرژی آنها سبب ایجاد چرخش و در نهایت موتور الکتریکی میشود.

آنتن چرخان نیز از این روش پیروی میکنه با اینکه من تجربه مفید و غیر مفیدی باهاش داشتم ولی باز زیاد بهش پایبند نیستم. و در نهایت این تاثیر ذهن هستش که روی حرکت آنتنها میگذاره و کار امواج نمیتونه باشه.

همه آنچه را میبینی نصفشو باور کن و هیچ یک از آنچه را که میشنوی باور نکن

چهارشنبه 23 تیر1395 - 2:02pm
مدیر کل
مدیر کل

بله حق با شماست. منظور من صرفا اندازه گیری نیروی وارده توسط سنسور مربوطه بود. البته در صورتیکه اعتقاد داشته باشیم نیروی کمی وجود داره ولی بدون دخالت دست نمیتونه میله ها رو حرکت بده! لذا چنین آزمایشی میتونه ثابت کنه که اصلا نیرویی در اثر حضور فلز به میله ها وارد میشه یا نه. بهرحال عامل نهایی که سبب گردش میله ها میشه یک نیرو هست. همونطور که عامل ایجاد وزن نیروی گرانش زمین هست. کلا به واسطه هر عاملی وقتی نیرویی بوجود بیاد از نظر علم فیزیک قابل اندازه گیریه. لازم نیست حتما میله ها بچرخه تا ببینیم نیرو وارد شده.

چهارشنبه 23 تیر1395 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
خدمت مهندس حمید عزیز عرض کنم که اینکه شما میفرمایید مداررو بدید دوستان بسازند و نیازی به اموزش نیست مثل این میمونه که چاقو دست یک فرد عادی بدید و بفرستید تو اتاق عمل و میدونید که چه فاجعه ای به وجود میاد اول اینکه دوستان هزینشون از بین میره و دوم اینکه دلسرد میشن و سوم اینه که به خاطر نگرفتن جواب درست پروژه زیر سوال میره
مهندس حمید عزیز بریم سراغ موارد فنی
در رابطه با اینکه میفرمایید تاثیر ذهن باعث حرکت انتن میشه مخالفم چون تاثیر ذهن صرفا عاملی برای خارج کردن انتن از حالت تعادل است و عاملیست مخرب نه عاملی معین
در رابطه با نیروی مکانیکی که باعث حرکت انتن میشود باید عرض کنم که موج حاصل از برخورد دو موج همنام موجی بزرگتر از حاصل مجموع انرژی دو موج است که دارای بردار بوده و این موج اسکالر در مسیر خود هر میله طولی ثابت در مسیر خود را مرتعش و هر میله متحرک در مسیر خود را موازی با خود میکند ولی چون مقدار این نیرو برای انجام یک فعالیت فیزیکی کم است بهتر است انتنها با میدانی ثابت مثل میدان زمین به تعادل برسد
در رابطه با کارکرد مدار اصلی هم توضیح میدم ایندفعه با یک مثال فقط به خاطر مهندس حمید عزیز و مطمعن باشید چیزی منحصر به فرد و خاص که حاصل چند سال زحمات خودم است رو میگم
شما از طریق یک انتن ثابت موجی مثلا 2000 هرتز به صورت ارتجاعی از 1000 تا 3000 میفرستید در 1.25 ثانیه که برای 375 متر هر سیکل کار میکنه

مثلا گیرنده مغناطیسی شما موج 1900 رو دریافت میکنه سپس شما این موج رو توسط صفحه های کریستال به موج مکانیکی تبدیل میکنید و سپس از طریق گیرنده های کریستالی(500 کیلو هرتزی -نیاز به برش کریستال است) موج مکانیکی حاصل از تشدید پسماند 2 موج همنام در محیط رو دریافت و سپس با موج شبیه سازی شده مقایسه میکنید در صورت هم فاز بودن دو موج یعنی هدفی ثبت شده دارید که حتی میتونید جنس و قدمت اون هدف رو تخمین بزنید خوب تا اینجا روش فهمیدن وجود یک هدف در یک محیط رو گفتم میمونه مسیر یابی و نقطه زنی و عمق زنی و تخمین حجم
تا بعد

جمعه 25 تیر1395 - 9:20am

باسلام به نظر شما آیا شکل میله در چرخش به موازات این امواج مهمه یا نه چون در آزمایش قطب نما مشاهده میشه که قطب نما که یک تیغه نازک دو سر تیز وآویزان هست خیلی خیلی سریعتر از یک میله سنگین مثل آنتن کشویی میچرخه من تو تستهام این نتیجه رو گرفتم که میله باید عین تیغه قطب نما باشه ممنون میشم از اساتید راهنمایی بفرمایند

جمعه 25 تیر1395 - 10:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستت درد استاد حمید که لپ کلام رو گفتین.
بحثم اصلا تحریک نیست ولی چیزی برای عمومی کردن نیست و اگر هم باشد نهایتا یک یونیاب خواهد بود نه اون چیزی که موج اسکالر (البته به عبارت خودشون) میگن.
پس شمایی که اسم استادی رو یدک میکشی(رستم) که 70 درصد مبتدی و 30 درصد کفتار هستن به قول شما . اگر چیزی داری رو کن وگرنه بهتر از دوستان معذرت خواهی کنی که یکسالی هست دنبال افکار خودت کشیدی و گاها هم متحمل هزینه شدن.

,If you want to find the secrets of the universe
.think in terms of Energy, Frequency and Viberation
Nikola Tesla

شنبه 26 تیر1395 - 2:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Mojtaba195 نوشته است:
دستت درد استاد حمید که لپ کلام رو گفتین.
بحثم اصلا تحریک نیست ولی چیزی برای عمومی کردن نیست و اگر هم باشد نهایتا یک یونیاب خواهد بود نه اون چیزی که موج اسکالر (البته به عبارت خودشون) میگن.
پس شمایی که اسم استادی رو یدک میکشی(رستم) که 70 درصد مبتدی و 30 درصد کفتار هستن به قول شما . اگر چیزی داری رو کن وگرنه بهتر از دوستان معذرت خواهی کنی که یکسالی هست دنبال افکار خودت کشیدی و گاها هم متحمل هزینه شدن.

~O) ~O) ~O) @};- @};- @};- @};- ~O) خدا خیرت بده داداش تحقیر شدن هم حدی داره تاج سری درود ب شرفت مرد :x

در مقابل تقدیر خداوند مانند کودک یک ساله ای باشید که هروقت او را به بالا می اندازند ، یقین دارد که او را خواهند گرفت

شنبه 26 تیر1395 - 7:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی و ماهان عزیز از ادبیاتتون مشخصه که زاتا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنید متاسفانه چیزی نمیتونم بهتون بگم چون شخصیت خودم زیر سوال میره
ولی اگر فکر کردید که با این حرفاتون میتونید کاری کنید که کاری برای بچه ها نکنم تا شما راحتر اتو اشغالاتون رو بفروشید سخت در اشتباهید
و یا فکر میکنید که برای رو کم کنی شما مدار رو بزارم تا استفاده کنید باز هم سخت در اشتباهید
پس نه خودتون دلقک بازی در بیارید و نه رو مخ ما برید شخصیت شما مرغ عشقا رو همه میشناسن

شنبه 26 تیر1395 - 11:26pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 158 , 159 , 160 , 161 , 162 , 163 , 164 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 117 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure