rostam نوشته است:
با سلام
حمید عزیز درست میفرمایید با تمام تلاشی که من کردم متاسفانه منو شما حرف هم رو نمیفهمیم و من دلیل طرفداری شما از این اشخاص رو نفهمیدم
در مورد تایپیک شما به خاطر من 10 روز هم فرصت به دوستان بدید اگر تستهایی که گفتم انجام دادن و نتایجشون رو گفتن من کار رو ادامه میدم و در غیر این صورت باد هوا هم در کار نیست و شما تایپیک رو کمپلت ببندید
در مورددادن اطلاعات
حمید جان یک دهم اطلاعات رو هم ندادم مگه به این راحتیهاست که بشه بین صدها موج هارمونیک یک موج رو شکار کرد و چندین مورد دیگه اگه کسی با این اطلاعاتی که دادم سعی و کوشش وتفکر کنه و مدار رو بسازه نخبس و نوش جانش
خلاصه ایکاشیها من نیازی به دستگاه ندارم شما خواستید و حالا نیستید اگه میخواهید کار ادامه پیدا کنه بسم الله و گرنه من بیشتر خوشحال میشم تا این تایپیک تعطیل بشه
کار کردن توی کلاسی که بچه هاش همت ندارن و تیکه پرونای کلاس مورد حمایت مدیر هستند خیلی سخته
خداحافظ
از اولش معلوم بود هیچی نداری. ملتو مسخره خودت کردی.
انسان هایی مثل شما شاید در دنیای مجازی با سر هم کردن چند مطلب گسسته که اصلا معلوم نیست چی به چی هست عرض اندام میکنن و مطمعنا در دنیای واقعی کمبود شخصیت فراوانی دارند.
دیگه برام اثبات شد که چیزی واسه عرضه نداری وگرنه اینهمه ناسزا نمیگفتی.
از مهندس حمید تقاضا دارم این تاپیک رو قفل کنن تا دوستان دیگه متضرر نشن.
شما هم بهتره واسه همیشه خداحافظی کنی و بری . کسی اینجا نیست که از شما بهره برده باشه نه تنها بهره بلکه برخی هم ضرر کردن .
در کلاسی که استادش شما باشین باید گل گرفت که بزودی گرفته خواهد شد
خدا وکیلی کی میاد شمارو استاد کنه
این کارها علاوه بر اینکه جوابدهی در این دنیا داره بلکه در دنیای باقی هم باید جوابگو باشی من خودم به شخصه حدود 6 ماه هر روز چندین بار به این تاپیک سر میزدم که شاید چیزی برای عرضه داشته باشی و با وعده های الکی که چندین نفر دارن روی موضوع کار میکنن ملت رو سر کار گذاشتی. هدف هم مفت خوری نبوده برین بگردین ببینین که همون ابتدا گفت اگر چیزی هست هر چند ناقص اعلام کنین تا هر کس در حد توانش کمک کنه .
ادبیات بخصوص شما بیشتر شبیه لات و لوت های کوچه بازاری هست نه استاد.
شما که نیازی نداری چرا رو موضوعی که نیازی نداری کار کردی و حالا که کار کردی و هدفت کمک بوده حالا چرا منت میذاری و منت گذاری هم طوری هست که چیزی هنوز ارائه نشده.
اینکه داری فرار میکنی خودش گواه همه چیز هست دوستان خودشون میان و تاپیک رو مطالعه میکنن و به صداقت گفتار شما پی خواهند برد.
به هر حال خوشحال شدیم اصل شخصیت و هدف شما برای همه نمایان شد.