انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:06am

پاسخ به موضوع  [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 192  بعدی
 ادامه ای کاش ... 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم:
شاید وقت نکرده باشید صفحات تایپیک قبل رو خونده باشید خیلی ساده و کامل تئوری کار رو بیان میکنم امیدوارم با تشریح کامل اون دوستان رو یاری و اگر نواقصی بود اشکار کنید
1-تمام هستی بر پایه نیروهای الکترو مغناطیسی بنا شده که مهمترین علت وجود نظم در کائنات و اجسام است
2-هر ماده ای که از این نیرو خارج شود به سمت بی نظمی حرکت میکند و سپس در انتهای سیکل بی نظمی به سمت نظم بر میگردد
3-هر عنصری در که در میدان بزرگتری قرار بگیرد متمایل به تعامل دار شدن با ان میدان میشود
4-اگر عنصر توانایی حرکت ملوکولی داشته باشد ماده برای رسیدن به تطابق حرکت میکند(جیوه) و با خزش اشتباه نگیرید
5-اگر عنصر نتوانست به میدان بزرگتر عمود شود (0 تا 44.9 درجه)شروع به ارتعاش میکند
6-هر ارتعاش در عناصر باعث ایجاد فرکانس اتمی (Larmor Frequency) میگردد
7-قدرت فرکانس وابسته به مقدار مساحت و نیمه عمر عنصر و زاویه قرار گیری با میدان وارده دارد
8-انواع میدانهای وارد بر اجسام (1-میدانهای مصنوعی و میدانهای طبیعی ) که مطمعنا اینهارو میشناسید
حالا دوست من با قرار دادن قوانین بالا در کنار هم میخوام شما رابطه اینها رو مشخص کنید

شما در بالا علت نظم و لایه های الکترونی و سطح و تراز نیرو رو کاملا توضیح دادید و من کاملش میکنم با عوامل ایجاد بی نظمی
وقتی عنصری (مثال یک دفینه) در عمقی از زیر خاک و یا سطح و بالای خاک قرار میگیره شروع به عمود شدن بر میدان بزرگتر (مثال میدان زمین)میکنه (از نظر تراز انرژی) و اولین مرحله از شروع اصطکاک اتمی در انتهای اولین دوره از نیمه عمر اغاز میشه که دارای انرژی است این اصطکاک باعث ارتعاش اتمی عنصر و تولید همزمان میدان و سیگنال خاص اون عنصر میشه
به طور مثال صفحه گوارتز با اعمال ولتاژ (که یک میدان خارجیست) باعث ارتعاش و تولید فرکانسی از 500 کیلو تا 20 مگاهرتز میشه و اگر اونرو مرتعش کنید ولتاژ تولید میکنه)
حال شما میخواهید اون میدان رو اشکار کنید برای اشکار سازی باید تمام میدانهای وارد رو بشناسید و فرکانس ارتعاشی هدف مورد نظر رو هم بشناسید که به طور کل به دو میدان فرکانسی ثابت و متغییر تقسیم میشود
برای میدان فرکانسی ثابت میدانی هم راستا با اون رو ایجاد میکنیم (در اینجا میدانهای ناشی از میدانهای مصنوعی(دکلهای برق و امواج رادیویی و ماهوارهای و غیره) و طبیعی دور(زلزله و جزر و مد وانفجارات ستارهای و غیره) را ثابت در نظر میگیریم
و فقط قویترین میدان اطراف خود یعنی میدان زمین رو در نظر میگیریم مقدار میدان زمین در هسته 25 گاوس و در سطح 4 گاوس است
بنابراین نیروی میدانی وارد بر یک عنصر در اولین دوره نیمه عمر برابر با 4 گوس و 25 هرتز است (که این فرکانس پایه با توجه به مناطق مختلف متغییر است)
شما در جایی گفتید که دو انتن یکی گیرنده و دیگری فرستنده که این درست نیست
وقتی از خروجی ترانس استفاده کنید نیم سیگل با توجه به بیس فرکانسی در این انتن و نیم سیکل در انتن دیگر دارید که در حال جابه جایی است
حال با توجه به تبدیل امواج به میدان و بلاعکس در انتنها ما ابتدا میدانی میسازیم که با میدان زمین هم راستا شود
(به صورت الکترونیکی با ساخت فرکانس و غیر الکترونیکی با 2 عدد اهنربا در سر انتن و یا گرفتن انتن در دست و استفاده از فرکانس خونی و غیره ) و سپس ساخت میدانی برابر و نزدیک به میدان هدف
که اگر در اینجا مجموع میدان این دو موج بیشتر از مجموع میدان زمین باشد انتنها به ان سمت حرکت میکند
برای اثبات این موضوع یک یادگاری از من داشته باشید و همه دوستان خواهشن تست کنن
شما و دیگر دوستان 100 در صد فانکشن دارید یک موج 25 هرتز به 2 عدد انتن خود بفرستید و انتنها را به سمت شرق به غرب نگه دارید حالا با کرنومتر زمان حرکت انتنها به سمت شمال را اندازه بگیرید و با تغییر دهمی فرکانس فرکانس منطقه خودتون رو پیدا کنید
هرچه سریعتر حرکت کند فرکانس دقیقتر است
ادامه دارد...

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم:
دوستان میخوام یک جور دیگه پیش بریم تا همه هم یاد بگیرن و هم مطمعن کار کنن هدف من این نیست که یک دستگاه بسازید و بیفتید تو بیابون و یا بفروشید به مردم و نتونن کار کنن و فحش بخورید هدف من اینه که چیزی یاد بگیرید
هر چیزی که تا حالا گفتم رو فراموش کنید و اینطور شروع کنید (البته به اساتید محترم اهانت نشه چون اینجا بحث از 99.99 درصد بچه هاست که متوجه نمیشن این روش رو انجام میدم)
برای ابتدا کار یک اهنربای مثبت به یک سر انتن و یک اهنربای منفی به سر دیگش وصل کنید تا حرکت خود به خود انتن به سمت شمال و جنوب رو ببینید (همون قطب نما)
بعد ازمایشات رو در صورت جواب گرفتن گسترش میدم
مرکز ثقل اگر وسط باشه بهتره
کاری که گفتم رو انجام دادید تا اصلا متوجه بشید که ایا انتنتون شرایط تطابق داره یا نه (در غیر اینصورت با نیروگاه هستهای هم انتنتون حرکت نمیکنه)
بعد میریم سراغ تاثیر میدانهای جانبی به انتن در حال تعادل
زود باشید منتظر نتایج هستم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

rostam نوشته است:
zakari نوشته است:
ممنونیم استاد رستم
دوستان من اولین ای کاشی صفر کیلومترم که این تست استادو انجام میدم
posting.php?mode=rephttps://www.felezjoo.com/posting.php?mode=reply&f=10&t=299https://www.felezjoo.com/posting.php?mode=reply&f=10&t=2997#7#ly&f=10&t=2997#

خواهش میکنم دوست من
ولی این چیه

شرمنده استاد میخواستم از این شکلم ها بزارم اشتباه شد البته نتونستم.

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مینلب عزیز لطفا ادامش رو هم مطالعه کنید و اگر جایی برایتان گنگ است توضیح بدهم

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم:
شما اول با اهنربا طبق عکسی که گذاشتم امتحان کنید و ختی انتن از قبیل اصطکاک و نا تراز بودن زاویشو برطرف کنید حالا باید انتنی داشته باشید مثل قطب نما که اگر ولش کنید به سمت شمال و جنوب بایسته در این حالت انتن شما اماده کار است
بعد اهنربا ها را بردارید انتن دیگر نباید حرکتی داشته باشد (نکته اول -اهنربای شما نباید خاصیت اهنربا شدن داشته باشد-بعدا توضیحات کامل رو میدم) حالا یک فرکانس 25 هرتز به انتن بدهید و ببینید چند ثانیه میکشد تا قطبین را نشان دهد مثال 8 ثانیه بعد فرکانس را با تلرانس یک دهم یک دهم بیشتر کنید تا این زمان به حداقل برسد در این فرکانس شما بهترین تطابق را خواهید داشت
البته فاصله زیر را رعایت کنید
ا
خطوط برق فشار قوی 55 متر
کامیون و اتومبیل 10 متر
خطوط تلفن 10 متر
ابزار الکتریکی و مکانیکی 2 متر
کلاهک‌ها و اشیاء کوچک فلزی 2/1 متر

ببخشید در اون پرانتز نوشتم که انتنتون توانایی اهنربا شدن نداشته باشد
خوب دوست من مرکز ثقل یعنی وسط انتن که زیاد مهم نیست چون شما با انتن به این شکل کار میکنید بنابراین به همین روش تست بگیرید
اون فلش که گذاشتم دسته ردیاب و اون میله ای که ابتدا و انتهاش انربا گذاشتم میله انتن است
فرکانس رو از یک مدار فانکشن و یا موبایل استفاده کنید و فرکانس رو از 25 تا 25 هرتز بالا ببرید
امیدوارم متوجه شده باشید

خسته نباشی دوست من انتن شما خوب کار میکند به این زمان 3 تا 6 ثانیه اهمیت بده که علتشرو به جاش میگم
حالا این 2 تست رو انجام بده تا قدرت حرکت انتن شما مشخص بشه
1- طبق لیستی که گفتم تاثیر میدانهای دیگر رو ببین (مثال در 5 متری یک ماشین ببینید انتن شما چند درجه منحرف میشود - تقریبی-)
2- اهنربا رو بردار و یک فرکانس 25 هرتز به انتن بده و حرکت انتن ایندفعه عمد بر میدان یعنی شرق به غرب می ایستد را برسی کن
ممنون از تست شما

دوستان وقتی که میگم کالیبره کنید یعنی با همون شرایط واقعی که کار میکنید این کار رو انجام بدید اینجا حداقل کسی نمیخواد سر خودشو کلاه بزاره بنابراین اگر شرایط کار جناب روت به اینصورته و انتنها رو همیشه به این صورت نگه میداره و حالا با 2 تا اهنربا قطبین رو سریع میگیره بنابراین هم روش کارش و هم انتنهاش ایده عال است
با این تست شما هم نحوه انتن گرفتن و هم خطایی انتنتون رو اصلاح میکنید و هرچه زمان کمتر باشه ایده عال تره
فقط یادتون باشه که فقط واقعیت رو بگید تا به نتیجه برسه و این رو یادتون باشه که ردیابی انجام میشه و کاملا علمیه ولی سعی و تلاش زیاد میخواد
موفق باشید

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم میشه ی روش ساخت انتن رو بگید ک مشکل انتن برطرف بشه چون الان ک دارم میخونم همه مشکل انتن دارن!!!!!!(در ضمن من خودم انتن درست نکردم چون روش ب درد بخوری پیدا نکردم هر روشی دیدم هر کس ب طریقی با هاش مشکل داشت!!!!!!!!)

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مینلب عزیز در یکی از صفحات نحوه ساخت و تست رو گذاشتم

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد حرکت انتن با اهن ربا بر اسا س جدول و همچنین تست ضریب حرکت انتن با بهترین فرکانس طبق جدولی که گفتم.جدول ها کجاست؟؟؟؟کدوم جدول ها؟؟؟

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد رستم:
اونهایی که جواب نگرفتن :
انتنهارو با دقت برسی کنید ببینید جایی گیر داره یا نه و سیم ایا انتنتون منحنی شده یا نه
خطوط برق فشار قوی 55 متر
کامیون و اتومبیل 10 متر(روشن)
خطوط تلفن 10 متر
ابزار الکتریکی و مکانیکی 2 متر (دلر )
با تست بالا اثز پذیری انتنها در مقابل میدانهای دیگرو تست میکنید

چهار تست
1-تست با اهنربا
2-تست با فرکانس 25 و 50 و 75 و 100 و تعیین بهترین فرکانس (اولویت 25 هرتز) و مشخص نمودن فرکانس دقیق
3-تست ضریب حرکت انتن با اهنربا طبق جدولی که گفتم
4-تست ضریب حرکت انتن با بهترین فرکانس طبق جدولی که گفتم

در تایپیک قبل که بسته شد رفته بودیم سر اصل موضوع که اما و اگر هایی اومد که مجبور شدیم اینطور شروع کنیم
به طور کلی ما انتنی میخواهیم که با میدان ثابت همراستا بشه که به روشهای زیر امکان پذیره
1-استفاده از وسیله های با مغناطیس شبیه زمین (چوب انار خشک -چوب توت تر و غیزه که بابا بزرگای بابابزرگامون استفاده میکردند :D
که نیاز به تجربه خیلی خیلی بالای دارد
2-استفاده از مغناطیس بدن(او منفی خودش زمینه و بقیه گروه خونیا باید پابرهنه کار کنند)که تغیرات متابولکی بدن کار رو خراب میکنه)
3-استفاده از یک باطری که به انتن وصل میشه و استفاده از میدان اون(حال نمیده خیلی سادس)
4-استفاده از یک اهنربا بر روی انتن برای همراستایی انتن با میدان زمین و ارسال همزمان فرکانس هدف (با فانکشن و موبایل هم میتونید)
البته اگر اهنربا کمی قویتر از میدان زمین در اون نقطه باشد(انتن سریع به سمت قطبین حرکت میکند اونوقت نمیتواند به راحتی به سمت هدف برگردد که به این عمل تعادل همراستا میگن که ایدعال بین 3 تا 6 ثانیه است)
5-استفاده از یک فرکانس 25 هرتز با قدرت مشخص برابر با مقدار نیروی مغناطیسی زمین مثلا 25 هرتز و 30 ولت و ارسال همزمان فرکانس هدف برای حرکت انتنها به سمت ان(کاری که اگر خدا عمری بده انجام میدیم)
حالا میخواییم ببینیم انتنی که دوستان دارن ایا واقعا توانایی انجام عملی ردیابی دارد یا نه
امیدوارم منظور رو رسونده باشم

توضیح 3
شما با انربا فرضا در 4 ثانیه تونستید انتن رو از شرق به شمال ببرید(90 درجه)حالا تست رو با توجه به فواصل زیر از اجسام انجام دهید
خطوط برق فشار قوی 55 متر
کامیون و اتومبیل 10 متر(روشن)
خطوط تلفن 10 متر
ابزار الکتریکی و مکانیکی 2 متر (دلر )
توضیح4-
تست بالارو ایندفعه بدون اهنربا و با فرکانس 25 هرتز انجام دهید

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:42pm
کاربر فعال
کاربر فعال

فهمیدم پیداش کردم :-BD :-BD :-BD :-BD

یکشنبه 27 تیر1395 - 10:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1911 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166 , 167 ... 192  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 121 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure