نویسنده |
پیغام |
6mehdi9
کاربر فعال
|
عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.جا داره اول از مهندس حمید و مجتبی گل برای راه انداختن این انجمن ارزوی بهترین ها و سلامتی برای خودشون و خانوادشون دارم همینطور ارزو سلامتی برای اقا محمد و تشکراز همه شما دوستان.من برای ردیابم از ترانس و امپلی استفاده نکردم فقط صدارو از سایت ژنراتور انلاین گرفتم و با نرم افزاری که عکسشو میزارم دامنه فرکانس رو چند برابر کردم نحوه اموزش کار با نرم افزار سادست ولی بازم فیلم اموزشی رو براتون پر کردم گذاشتم صدای تولیدی برا طلا رو هم میزارم .در خصوص پخش کننده رو گوشی من از نرم افزار jetaudio استفاده میکنم که خودش باز امپلی بسیار مناسبی داره که تنظیمات اون رو هم براتون شات میکنم.ب امید پیروزی همه لینک فیلم اموزشی برای امپلی کردن با نرم افزار http://s2.picofile.com/d/8774cf38-b1f9- ... mozesh.wmv
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاکم سرزمین خویش باش ، حتی اگر به وسعت شانه هایت باشد.
|
یکشنبه 10 مرداد1395 - 9:46pm |
|
|
6mehdi9
کاربر فعال
|
اینم محیط برنامه فقط تو تنظیمات امپلی بجز فرکانس 5.7kهمه رو روی +10 قرار بدین چون تو تست فرکانس 5.7k اگه تغیر کنه فرکانس نوسانی میشه و ثابت نیس
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 10 مرداد1395 - 9:53pm |
|
|
6mehdi9
کاربر فعال
|
خخخخخخخ فدات عزیزم شما لطف داری ایشالا هممون ب نتیجه برسیم ماکه هنو اول راهیم.کاش وضع روزگار ماها هم طوری بود نیفتیم دنبال اینکارا هرچند اینجور کارا برا من تفریح و هیجام داره ولی پرخطر هم هست. قبلا یه گرید 2500 دستمون بود که یشب 12 نفر مسلح اومدن بالا سرمون ولی اخرش بخیر گذشت.خلاصه که حساب خربزه و لرزه.ایشالا همه سلامت و پر هخامنش ودریک باشین یا حق
|
یکشنبه 10 مرداد1395 - 9:58pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین مهدی عزیز. ممنون از لطف شما. تبریک میگم نتیجه خوبی گرفتین. البته توجه داشته باشین شعاعزنی 200 متر صرفا با خود گوشی فقط روی فرکانسهای بالا و برای اهداف کم عمق ممکن هست! این همون چیزی هست که قبلا توضیح دادیم. وگرنه در صورت استفاده از فرکانسهای پایین ؛ خروجی موبایل حتی برای 50 متر هم جوابگو نیست. در خصوص نحوه تقویت سیگنال باید عرض کنم از آنجا که ولتاژ خروجی هدفون بلحاظ سخت افزاری دارای محدودیت هست و به بیش از 1 الی 2 ولت روی حداکثر ولوم نمیرسه ؛ روش افزایش نرم افزاری دامنه موج صوتی زیاد تاثیرگذار نیست. برای تقویت کامل باید ولتاژ بصورت واقعی افزایش پیدا بکنه و لذا اگر میخواین شعاعزنی و عمقزنی بیشتری داشته باشین باید حتما از یک آمپلی ساده استفاده کنین تا دامنه ولتاژ موج نهایی چند برابر بشه.
|
یکشنبه 10 مرداد1395 - 10:24pm |
|
|
zakari
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان دسته انتن یا همون لوله مسی باید عایق باشه تا با دست تما نداشته باشه یا نه ؟ دسته های اقا مهدی که عایق نیستند
|
یکشنبه 10 مرداد1395 - 10:38pm |
|
|
6mehdi9
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: خسته نباشین مهدی عزیز. ممنون از لطف شما. تبریک میگم نتیجه خوبی گرفتین. البته توجه داشته باشین شعاعزنی 200 متر صرفا با خود گوشی فقط روی فرکانسهای بالا و برای اهداف کم عمق ممکن هست! این همون چیزی هست که قبلا توضیح دادیم. وگرنه در صورت استفاده از فرکانسهای پایین ؛ خروجی موبایل حتی برای 50 متر هم جوابگو نیست. در خصوص نحوه تقویت سیگنال باید عرض کنم از آنجا که ولتاژ خروجی هدفون بلحاظ سخت افزاری دارای محدودیت هست و به بیش از 1 الی 2 ولت روی حداکثر ولوم نمیرسه ؛ روش افزایش نرم افزاری دامنه موج صوتی زیاد تاثیرگذار نیست. برای تقویت کامل باید ولتاژ بصورت واقعی افزایش پیدا بکنه و لذا اگر میخواین شعاعزنی و عمقزنی بیشتری داشته باشین باید حتما از یک آمپلی ساده استفاده کنین تا دامنه ولتاژ موج نهایی چند برابر بشه. درسته حمید جان عمقی من تو 200 متر باش این نتیجه رو داشتم 25_30 سانت بود که زحمتشو فلزجو کشید .با این حال مداری هست هم ارزون و هم جم و جور که بزودی pcb مدارشو میزنم و تست میکنم اگه جواب داد ک دوستان بسازن با پروتیوس ک من 6میلی ولت به فرکانس 1کیلوهرتز دادم و خروجی مدارش 4.25 ولت داد یعنی چیزی معادل 708 مرتبه تقویت سیگنال داشته. بازم از زحمات فراوانتون ممنونم حمید جان
|
یکشنبه 10 مرداد1395 - 11:57pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
با سلام برادر 6 mehdi کارشما قابل تحسین هست فقط پیشنهاد بنده به شما عزیزم این هست که در ساخت مدار و تست ها حتماً با مهندس حمید مشورت کنید تا به نتیجه اصولی و علمی و کاربردی برسید ! آرزوی موفقیت دارم . یاحق
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
دوشنبه 11 مرداد1395 - 10:00am |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
6mehdi9 نوشته است: عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.جا داره اول از مهندس حمید و مجتبی گل برای راه انداختن این انجمن ارزوی بهترین ها و سلامتی برای خودشون و خانوادشون دارم همینطور ارزو سلامتی برای اقا محمد و تشکراز همه شما دوستان.من برای ردیابم از ترانس و امپلی استفاده نکردم فقط صدارو از سایت ژنراتور انلاین گرفتم و با نرم افزاری که عکسشو میزارم دامنه فرکانس رو چند برابر کردم نحوه اموزش کار با نرم افزار سادست ولی بازم فیلم اموزشی رو براتون پر کردم گذاشتم صدای تولیدی برا طلا رو هم میزارم .در خصوص پخش کننده رو گوشی من از نرم افزار jetaudio استفاده میکنم که خودش باز امپلی بسیار مناسبی داره که تنظیمات اون رو هم براتون شات میکنم.ب امید پیروزی همه لینک فیلم اموزشی برای امپلی کردن با نرم افزار http://s2.picofile.com/d/8774cf38-b1f9- ... mozesh.wmvسلام دوست عزیز لطفا فایل mp3 و برنامه wave max رو برای استفاده بنده و دوستان آپلود کن. ممنوم
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
دوشنبه 11 مرداد1395 - 1:57pm |
|
|
signal
کاربر حرفه ای
|
6mehdi9 عزیز تبریک به امید موفقیت بیشتر برای شما و دوستان انجمن
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
سه شنبه 11 مرداد1395 - 1:24am |
|
|
l24nb0
کاربر حرفه ای
|
خوب ما میتونیم موج مربع هم تبدیل کنیم و تقویت کنیم مهند حمید نظر شما در این مورد ؟ http://www.wavtones.com/functiongenerator.php
چاره ای نیست
این روزها طرح روی جلد آدمهاست
که پرفروششان میکند نه متنشان!
|
چهارشنبه 13 مرداد1395 - 10:34pm |
|
|
|