انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 9 آذر1403 - 7:23am

پاسخ به موضوع  [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2072 , 2073 , 2074 , 2075 , 2076 , 2077 , 2078 ... 2778  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز....بنده طبق دستور شما سیم لوپ عوض کردم و با روکش کلفتر استفاده کردم...اهم لوپ شد ۱ و دیلی اتومات شد۱۹ که فکر کنم عالی باشه....فقط یه مقدار فکر میکنم برد مدارم پایین باشه....یه سینی ۶۰*۶۰ با بهترین تنضیمات تو ۲/۶۰سنس داشتم....اگه ماسفت ۸۴۰ عوض بشه برد دستگاه بالاتر میره یا مشکل از جای دیگه میتونه باشه.؟؟؟؟؟..ممنون از زحمات شما

شنبه 11 دی1395 - 4:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamed1362 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز....بنده طبق دستور شما سیم لوپ عوض کردم و با روکش کلفتر استفاده کردم...اهم لوپ شد ۱ و دیلی اتومات شد۱۹ که فکر کنم عالی باشه....فقط یه مقدار فکر میکنم برد مدارم پایین باشه....یه سینی ۶۰*۶۰ با بهترین تنضیمات تو ۲/۶۰سنس داشتم....اگه ماسفت ۸۴۰ عوض بشه برد دستگاه بالاتر میره یا مشکل از جای دیگه میتونه باشه.؟؟؟؟؟..ممنون از زحمات شما

دوست عزیز میشه بگید با چه تنظیماتی این سنس داشتید؟
اگه براتون مقدوره 1عکس از لوپ تون بزارید

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

شنبه 11 دی1395 - 5:02pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

hamed1362 نوشته است:

خسته نباشین.
لطف کنین بفرمایین دقیقا چه سایز لوپی رو با چه سیمی و چند دور و به چه صورت پیچیدین تا بشه در مورد بردتون اظهار نظر کرد. اعداد 3 گانه رو هم ذکر کنین. توجه کنین برای لوپ بزرگ باید تمام تستها در محیط باز انجام بشه.

شنبه 11 دی1395 - 5:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس خسته نباشین فریم ۱.۵ در ۱.۵ درست کردم اهمش شده ۱ اندوکتانسش ۴۸۰ میکرو هانری شد ب نظرتون مناسبه؟ مهندس میشه ۴۸ متر سیم یک دور چسب برق دورش بپیچونم ایا اندوکتانسش پایین میاد؟

شنبه 11 دی1395 - 6:17pm
مدیر کل
مدیر کل

برای فریم 1.5 این مشخصات بد نیست ولی بنظرم بهتر باشه یک دور سیم پیچ رو باز کنین. اگر 8 دور پیچیدین و سیم روکش ضخیمی داشته باشه باید ظرفیتش درست تر در بیاد. با پیچیدن چسب دور سیم و فاصله گرفتن سیمها از هم اندوکتانس و حالت خازنی هر دو پایین میان که البته برای این لوپهای بزرگ دومی برای ما مهمتره. با این حال اگر از سیم دارای روکش ضخیم استفاده کنین بهتر هست.

شنبه 11 دی1395 - 6:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت استاد حمید و دوستان گل.....
......تاثیر irf84. درمدار چیه؟؟؟؟؟ در میتر منفی تاثیر داره؟؟. یکی از دوستان لطف کنه که بگه با اتصال ۵سلول لیتیوم یون..مدار چقدر جریان میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر @};-

شنبه 11 دی1395 - 9:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rasol1377 نوشته است:
......تاثیر irf84. درمدار چیه؟؟؟؟؟ در میتر منفی تاثیر داره؟؟. یکی از دوستان لطف کنه که بگه با اتصال ۵سلول لیتیوم یون..مدار چقدر جریان میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر @};-

سلام
ماسفت همون 840 کارش کنترل جریان یا سویچ کردن هستش. و مقدار جریان کشی مدار از 150 تا 200 میلی امپر با پالس حدود 200 هستش. هر چقدر پالس رو بالا ببرید جریان بیشتری میکشه معمولا نهایت 300 بیشتر جریان نمیکشه اگه دقیق تر میخوایی بدونید اهمتر رو تو مدار سری کن مشخص میشه چقدر جریان میکشه

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 11 دی1395 - 9:24pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس ببخشید ۸ دور سیم ۱ پیچیدم روکشش زیاد ضخیم نیست معمولیه.اگه یک دور کم کنم از بردش کم نمیشه؟
اندوکتانس و اهم چند باشه واس لوپ ۱.۵ ایده آله؟
طرفیت خازنی مگه همون اندوکتانس نیست؟
اگه نیست ظرفیت خازنی چجوری باید اندازه گیری بشه؟

شنبه 11 دی1395 - 9:42pm

با سلام خدمت مهندس حمید من تو بازار خیلی گشتم ولی مقاومت 2 وات نیم درصد پیدا نکردم گفتن باید سری کنی اما یک وات نیم درصد موجود بود به نظرتون کدوم بهتر از 5 درصد های رایج بازاره که ثبات حرارتی خوبی ندارن با تشکر

شنبه 11 دی1395 - 9:51pm
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:

IRF840 که ماسفت مدار هست و مربوط به ارسال پالسها به لوپ میشه. توصیه میکنم از نوع بدون پسوند اون استفاده کنین.
بسته به نوع لوپ مورد استفاده و بخصوص تنظیمات فرکانس و عرض پالس مصرف باطری متغیر هست. اگر از لوپ پیشنهادی با ظرفیت و مقاومت ذکر شده استفاده کنین ؛ مصرف مدار با فرکانس 200 و عرض پالس 160 حدود 100 میلی آمپر هست. هر چه این دو تنظیم بخصوص عرض پالس بیشتر بشن مصرف باطری هم بیشتر میشه. بهرحال رنج کلی مصرف باطری این مدار از کمترین تا بیشترین مقادیر برای فرکانس و عرض پالس تقریبا بین 50 تا 500 میلی آمپر هست.

شنبه 11 دی1395 - 11:19pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27772 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2072 , 2073 , 2074 , 2075 , 2076 , 2077 , 2078 ... 2778  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 117 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure