نویسنده |
پیغام |
rasol1377
کاربر فعال
|
سلام استاد حمید خسته نباشید دیروز مدار رو بردم ی منطقه باستانی. .....بالانس کردم و شروع به اسکن...در یک نقطه میتر۹۹۹_نشون داد.... جای دیگه دیلی ۲۱شناسایی کرد اما در اون منطقه۳۲.....میتر منفی۹۹۹_..نوشته چیه؟؟؟؟
|
سه شنبه 14 دی1395 - 11:51pm |
|
|
محمد کیا
کاربر فعال
|
A.D.H1360 نوشته است: ببخشيد مهنس حميد يه سوال داشتم ميشه لطف كنيدنحوه وپروگرم اي سي رو روي مدار به روش spi توضيح بدين كه چه پايه هاي وبا چه شماره اي بايد وصل بشن واينكه كلا ميشه اين اي سي رو رو مدار به اين روش پروگرم كرد يا نه دوست عزیزم تونستی کاریش کنی ؟ البته اگه بشه پروگرام کردن خیلی راحتر میشه
|
چهارشنبه 14 دی1395 - 12:29am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
rasol1377 نوشته است: سلام استاد حمید خسته نباشید دیروز مدار رو بردم ی منطقه باستانی. .....بالانس کردم و شروع به اسکن...در یک نقطه میتر۹۹۹_نشون داد.... جای دیگه دیلی ۲۱شناسایی کرد اما در اون منطقه۳۲.....میتر منفی۹۹۹_..نوشته چیه؟؟؟؟ ممنون. شما هم خسته نباشین. تست دیلی اتوماتیک لوپ که الزاما بیانگر نکته ای نیست. باید دستگاه رو در نقطه ای دورتر بالانس کنین و به سمت محل مورد نظر حرکت کنین. اگر واقعا در اون مکان میتر 999- داشته باشین یا نشانه وجود یک حفره قوی هست و یا نوعی مغناطیس خاص که اثرش عکس فلز هست.
|
چهارشنبه 14 دی1395 - 12:30am |
|
|
asad135959
کاربر حرفه ای
|
سلام ودرود فراوان بر استاد گرامی مهندس حمید منم چند روز پیش 5 تا باتری سامسونگ اصل گرفتم دونه ای 17 تومن,بایه شارژر اتومات 21 جمعا با قابش,کلا200 تا رفت ولی باور کن هرچی روشن میزارم اصلا کم نمیشه راحت گمونم 10 ساعت کارکنه,بعدش قبلا با ادابتور روشنش میکردم که نویز میداد, از وقتی باطری وصل کردم الان دیگه صدای اضافی هم ندارم ثباتش هم بهتر شده, حالا ایشالا قراره یکی از دوستام, فیبر خوب برام از تهران بزنه بیاره,میگفت از این شرکتیا,بیاره,یدونه دوباره برای بار7 میزنم,با تشکر از شما,وزحمات شما,که واقعا دارید سنگ تموم میزارید مهندس خدایی,به تموم سوالات نک نک جواب میدید,خدا خیرت بده,
شب خوش,ممنون
|
چهارشنبه 14 دی1395 - 1:12am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. لطف دارین. ایشالا موفق باشین.
|
چهارشنبه 14 دی1395 - 1:28am |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید عزیز، شبتون بخیر،یه سوال داشتم فقط امیدوارم تکراری نباشه، از کابل کنترل10 رشته ای می تونیم برای ساخت لوپ 1#1 استفاده کرد؟؟ در واقع به جای 10 دور سیم افشان یک میل از کابل افشان 10 تایی یک میل استفاده کنیم، ارادتمند مهندس گل
|
چهارشنبه 14 دی1395 - 2:44am |
|
|
پندار
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید عزیز، از کجا باید بفهمیم دیلی اتوماتیک که دستگاه پیدا میکنه درست هست یعنی دستگاهی هست که بشه خارج از مدار این عدد و اندازه گیری کرد تا به درستی مداری که ساختیم پی ببریم، به عنوان مثال من یه فلزجو داشتم که دیلی لوپ رو 18 نشون میداد ولی دیلی همون لوپ رو یه دستگاه دیگه (فلزجو)14 نشون میده، چجوری و با چه دستگاهی میشه دیلی واقعی لوپ رو پیدا کرد،؟؟؟؟؟ ممنون مهندس عزیز.
|
چهارشنبه 15 دی1395 - 3:45am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
سلام اینم pcb چاپ لامینت
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 15 دی1395 - 6:49am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پندار نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز، شبتون بخیر،یه سوال داشتم فقط امیدوارم تکراری نباشه، از کابل کنترل10 رشته ای می تونیم برای ساخت لوپ 1#1 استفاده کرد؟؟ در واقع به جای 10 دور سیم افشان یک میل از کابل افشان 10 تایی یک میل استفاده کنیم، ارادتمند مهندس گل ممنون. خواهش میکنم. بله به نوعی تکراری هست! کابل فرمان 10 رشته ای برای فریم 1 متری قابل استفادست ولی دیگه از نظر وضعیت اعداد 3 گانه و تفکیک ممکنه نتونین به نتیجه دلخواه برسین. علت رو هم باید در جنس و ضخامت روکش و فاصله سیمها جستجو کرد. باز هم تاکید میکنم بخاطر راحتی کار اون هم در بخش مهمی مثل لوپ هیچوقت از این کارها نکنین! چه کت6 باشه چه کابل فرمان ؛ مطمئن باشین با سیمهای ساده تکی ولی با جنس و ضخامت حساب شده و تعداد دور دقیق و بدون تکه کردن و لحیم کاری اضافی ؛ در مجموع میشه به نتیجه خیلی بهتری رسید! این مساله بخصوص از نظر عملکرد بهتر بخش تفکیک برای این طرح اهمیت بیشتری هم پیدا میکنه.
|
چهارشنبه 15 دی1395 - 12:55pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
پندار نوشته است: سلام مهندس حمید عزیز، از کجا باید بفهمیم دیلی اتوماتیک که دستگاه پیدا میکنه درست هست یعنی دستگاهی هست که بشه خارج از مدار این عدد و اندازه گیری کرد تا به درستی مداری که ساختیم پی ببریم، به عنوان مثال من یه فلزجو داشتم که دیلی لوپ رو 18 نشون میداد ولی دیلی همون لوپ رو یه دستگاه دیگه (فلزجو)14 نشون میده، چجوری و با چه دستگاهی میشه دیلی واقعی لوپ رو پیدا کرد،؟؟؟؟؟ ممنون مهندس عزیز. سوال خوب و جالبی هست! اون چیزی که دستگاه بعنوان دیلی لوپ اعلام میکنه در واقع میزان زمانی هست که از لحظه قطع پالس ارسالی به لوپ طول میکشه تا موج میرای بازگشتی در خروجی مدار تقویت کننده که بصورت وارونگر بسته شده شروع به صعود از حد صفر بکنه! این مساله رو میشه براحتی به کمک یک اسکوپ خوب ملاحظه کرد. کافیه پراب رو به خروجی 357 متصل کنین و خودتون این تایم رو برحسب میکروثانیه اندازه بگیرین. اندازه گیری داخلی دستگاه بر اساس فرمولهای ریاضی و اصول هندسی تشخیص شیب و صعود یک منحنی پیاده شده و خطایی نداره! اما چیزی که در میزان این دیلی موثر هست فقط لوپ نیست. مقادیر برخی قطعات نظیر خازن 2.2 میکرو و مقاومتهای 2 وات و تولرانس داخلی خود LF357 همگی میتونن اندکی این تایم رو کم و زیاد کنن. پس دیلی فقط مختص لوپ نیست!!! به مدار هم بستگی داره. کما اینکه وقتی عرض پالس رو بیشتر میکنین طبیعتا تایم دیلی هم اندکی طولانی تر میشه و میتونین این رو با اسکوپ هم چک کنین. اگر ما از دیلی لوپ صحبت میکنیم طبیعتا منظورمون این هست که لوپ به یک مدار واحد و بدون اشکال خاص متصل شده باشه.
|
چهارشنبه 15 دی1395 - 1:07pm |
|
|
|