xbehzad نوشته است:
omidfullsystem نوشته است:
xbehzad نوشته است:
جناب. همین اقایی که به شما این پیامو داده به من پیام داده بود که قویتر از درایور من تا حالا جایی ندیده و حتی درایورهای دیگه ای هم ازم خواست با اپشنهای بیشتر
و اما خود شما . شما هنوز نمیدونین برای نویزگیری سنسور از یه خازن با مقدار بسیار کم سر راه خروجی استفاده میکنن البته تقصیر شما نیست چون مدار مگنومترهای شرکتی رو ندیدین. ولی بالاخره جواب منو هم ندادین که از خروجی سنسور تک محوره چطوری خروجی 3 محور میگیرید؟ خودتونو مسخره کردید یا کاربرهارو؟ چند صد هزار تومن پول ارزش اینهمه کلاهبرداری رو نداره. در هر صورت من مدار شما رو هم عمومی کردم که مردم گیر کلاهبردارانی مثل شما نیافتن
سلام به همه دوستان فلزجو این دفه جواب شمارو فقط برای رفع ابهام میدم و الا من با شما بحثی ندارم وقتم هم خیلی با ارزشتر از اینکه که با بحث کردن با شماحروم کنم
بنده هم میتونم با تغییر در ای دی سی برنامه یه درایور بسازم اهنربا رو تا 20متر بزنه ولی چ فایده از اون طرف رنگین کمان تحویلم میده این اقا مدار شما رو با اهن ربا تست کرده دیده به به عجب مداریه به قول شما 15متر میزنه بعدش وقتی تصویر گرفته دیده اه اه تصویر که نگو رنگین کمان داده بهش بعد وقتی صداش در اومد از گروه انداختینش بیرون هرچند من شک دارم اصلا این درایور خودتون طراحی کرده باشید چون از لیست قطعاتتون مشخصه از ی سایت برداشته شده اگه اشتباه میکنم ثابت کنید
شما سر راه سنسور خازن گذاشتی نویزشو گرفتی درست ایا در خروجی دیتاش تاثیری نذاشته اینو باید اساتید نظر بدن
و اما در مورد کیت تقویت کننده ک چندین وقته دنبال مدارش هستی و چون بنده اطلاعاتی درموردش نمیدم میگی کلاهبرداریه اقای مهندس فکر کردی این ی مدار اپ امپ معمولیه مثل همونیه ک داخل درایورته خیر برادر
درضمن کلاهبردار کسانی هستند که این مدار رو داخل جعبه تروتمیز میکردن با ی سنسور ems به اسم ی سنسور روسی میفروختن 2.5میلیون بنده اگه میخواستم کلاهبرداری کنم که راه انهارو میرفتم ن اینکه کیتشو بفروشم 300هزارتومن
پیوست:
magnetometer_sensoe.jpg
این همون سنسوریه که شما خودت به به چه چه میکردی که ی پیچگوشتی در 290میزد حالا برو ببین اصلا اثری از این سنسور هست ن نیست چون با فروشندش صحبت کردم سنسورو از داخل وبلاگش برداشت اگه شما بودید ابروی طرف رو میبردید بنده اگر این مدار رو رسانه نکردم به خاطر همین داستاناش بوده شما الان ی درایور معمولی رو داری میفروشی 3میلیون حالا حساب کن درایورتو با این کیت ترکیب کنی حتما قیمتش میشه 10میلیون البته تقصیر شما نیسن ماها خودمون مقصریم که به امثال شماها بها دادیم بنده شما رو قبول ندارم اما استاد حمیدو خیلی قبول دارم هروقت امر کنه مدارو براش میفرستم تا درموردش نظر بده
درضمن درایوری که شما میگی عمومی کردی همون درایور قبلی خودته که معلوم نیست از کجا کپی برداری شده
پول دراوردن خوبه مهندس ولی از راه درستش و نه با این کارها