arash22 نوشته است:
من با لورنزم کار کردم قدرت لورنز و fpi در یک حد هست تفکیکشونم در یک حد اما تفاوت عمده در ثباتش لورنز هست که اصلا قابل مقایسه نبست اونهایی که با fpi کار کردند میدونن که با کمترین لرزش لوپ و تغییر جنس خاک بوق هشداری دستگاه در میاد اما لورنز اینجوری نیست.
البته قیمتهاشونم خیلی با هم تفاوت داره اینو باید در نظر گرفت ولی کلافه کننده هم هست.
ممنون از شما
دوست گرامی تنظیم گراند به همین دلیل داخل منوی fpi گذاشته شده!
اما موضوع اینجاست که دوستان سعی میکنند بدون در نظر گرفتن این تنظیم یا در واقع با خاموش کردن این گزینه کاوش کنند تا دستگاه در حداکثر توان خودش باشه که مسلمن هزینه ای برابر با کمتر شدن ثبات رو در پی خواهد داشت!!
اینکه شما دستگاهی رو با حساسیت کمتر در عمل با دستگاهی که روی حساسیت بیشتر قرار داره مقایسه کنید صحیح نیست!!
اما در مورد تفکیک بنا بر آنچه از دوستانیکه لورنز دارند و شنیدیم عمق تفکیک لورنز به هیچوجه با fpi برابری نمیکنه و کمتر هست!
البته من با لورنز کار نکردم ولی تو همین انجمن تعداد زیادی هستند که لورنز دارند اگر اشتباه میکنم خیلی راحت میتونند فیلم تهیه کنند
ولی از نظر کیفیت در تفکیک میتونه حرف شما صحیح باشه که البته من نمیتونم تایید یا رد کنم..
و اتفاقن خیلی هم خوب هست که دوستان انتقادات خودشون رو به روشی صحیح بیان میکنند!چه بسا شاهد پیشرفت دیگری باشیم
باز هم استاد حمید گرامی بهتر توضیح خواهند داد