عزیز من کسی حرف بدی به شما نزده که اینجور جبهه میگیری.
اول که دست از این سفسطه گری بردارین وبیخود بحث رو عوض نکنید من خوب میدونم باطری لیپو چی وچه شکلی هست ولی نیازی نی که برای اشاره به اون کل سیستمش رو شرح بدم هرچند که دقیقا مشکل منهم با اسم یا نوع باطری نبود وبلکه با عدم تناسب ظرفیت باطری با بحث بکاب بود که وقتی این همه وقت روی طراحی مدار به شکل سبک وفشرده گذاشته شده از اینور دلیل گذاشتن دوتا باطری بکاب اون هم از این نوع چی بوده
در ثانی مدار عمومی یعنی فلزجو که کل pcb فایل هگز وراهنمای ساخت وسایر جزعیات خیلی شفاف و یکجا عرضه شده وطراح مثل مرد پاش وایساده و به سوالای من بیسواد گرفته تا شما که خودتون طراح مدار هستین پاسخ میده نه اینکه با گذاشتن یه شماتیک بی روح بگید که دیگه pcb به طراح مربوط نمیشه وهمینه که هست ولابد دوستان مبتدی خودشون هم باید زحمت برنامه نویسی وفایل هگزش رو بکشن
ودر آخر از شما بعیده اینقدر به شما تیک تکیه میکنید که همه چیز در آن است
شما مدار فلزجو رو بدونه فایل هگز وبرنامه اون تصور کنید آیا به درد اسباب بازی خواهد خورد ؟چه رسد به فلز یاب !!!؟
در دنیای امروز این برنامه ها وکدهاهستن که ماشینها رو به حرکت و کار وا میدارن و بدونه برنامه میشه کامپیوتر فاقدبایوس و سیستم عامل که جز آهن پاره ای بیش نیست که برنامه رو دیگه نمیشه نقاشی کرد وماهم نخواستیم عمومی کنید تنها گفتیم یک فیلم از مدار کامل ودر حال کار بزارید تا دهن امثال من بسته بشه.
فکر نمیکنم انجام این کار چیزی از قابلیتهای شما واین مدار کم کنه که نخواید اون رو بپذیرید
ودر آخر هم دوست عزیز با تمام احترامی که براتون قائلم اما این نوع پاسخ دادن و تفره رفتن شما بیشتر باعث میشه آدم فکر که که تنها قصد شما از گذاشتن این مطالب تبلیغ برای مدار خودتون بوده واز اول هم قصد عمومی کردن چیزی رو نداشتین که حالا بخواد به انتقاد بنده منصرف بشید
البته این فقط ذهنیتی بود که برای من پیش اومد ونمیخوام اون رو به شما نصبت بدم وبابت چیزهای که کمی رک گفتم از شما عذر میخوام
ولی شما و همه دوستان شاهد هستین که حرف غیر منطقی نزدم و خوب انتظار شنیدن جواب منطقی ومرتبط رو از شما دارم ومطمعن باشید که اگه متوجه بشم که به اشتباه موجب ازرده گی ورنجش شما شدم مطمعن باشید انقدری مرد هستم که بابت اشتباهم جلوی همه از شما عذرخواهی کنم