نویسنده |
پیغام |
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
دوست گرامی نیکی و پرسش؟! خب شما هم معکوستون رو بزار حالا واقعن بدرد بخوره؟؟
|
جمعه 26 مرداد1396 - 2:31am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
خوب دوست عزیز بزارید تا استفاده کنیم ممنون از لطفتون
خدايا مددی کن
|
جمعه 27 مرداد1396 - 10:05am |
|
|
Farhadzare
کاربر فعال
|
خوب داداش بزار اگه واقعا قصدت کمکه .
|
جمعه 27 مرداد1396 - 11:50am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
Abelonia نوشته است: واقعا جاى بحث نداره! از اول تا اخرين مطلب رو خوردم و فقط دل سير رو ايرانى بودن خنديدم بابا چرا مثل موش و گربه ريختيد به جون هم اسكن اسكن من درايور خود OKM رو دارم و هگز و برنامه حتى اسمش رو هم ميتونم عوض كنم كه مثلا اول براى نمايش روى نمايشگر LCD بجاى OKM ROVER-C بنويسه مثلا LG يا Pars حالا هر اسمى كه دوست داريم چرا تا يه كسى درايور ميسازه اينطورى ميكنه من خودم الكترونيك معكوس زدم سأختم حالا هركسى خواست مجانى ميدم بره حالش رو ببره پيام زير همين متن بديد اگر پسند كرديد بزارم تو سايت البته با اجازه ى مديران سلام دوستان Abelonia عزیز ممنون میشیم اگه این لطف رو در حق همه انجام بدین و کمک کنین بسازنش. موفق باشین یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
جمعه 27 مرداد1396 - 12:35pm |
|
|
Farhadzare
کاربر فعال
|
دوستان یعنی هیچ کس یه مدار واسه مگنومتر نداره ؟؟؟
|
شنبه 27 مرداد1396 - 1:01am |
|
|
baran94
کاربر فعال
|
bina نوشته است: Abelonia نوشته است: واقعا جاى بحث نداره! از اول تا اخرين مطلب رو خوردم و فقط دل سير رو ايرانى بودن خنديدم بابا چرا مثل موش و گربه ريختيد به جون هم اسكن اسكن من درايور خود OKM رو دارم و هگز و برنامه حتى اسمش رو هم ميتونم عوض كنم كه مثلا اول براى نمايش روى نمايشگر LCD بجاى OKM ROVER-C بنويسه مثلا LG يا Pars حالا هر اسمى كه دوست داريم چرا تا يه كسى درايور ميسازه اينطورى ميكنه من خودم الكترونيك معكوس زدم سأختم حالا هركسى خواست مجانى ميدم بره حالش رو ببره پيام زير همين متن بديد اگر پسند كرديد بزارم تو سايت البته با اجازه ى مديران سلام دوستان Abelonia عزیز ممنون میشیم اگه این لطف رو در حق همه انجام بدین و کمک کنین بسازنش. موفق باشین یاحق دوست عزیز abelonia اگه این لطف رو در حق ما بکنی ممنون میشم همچنان منتظر ارائه درایور توسط شما هستیم.
فقط کمی انسان باشیم گرچه سخته ولی شدنیه !
|
شنبه 27 مرداد1396 - 1:18am |
|
|
miladkd
کاربر فعال
|
واقعا.اگه اینطوریه دوست عزیز که عالی میشه شما همچین لطفی در حق مردم ایران بکنین که دست این نامردای فروشنده که به اسم دستگاه تصویری خیلی هارو خونه خراب کردن کوتاه میکنین مثل حمید جان که با فلز جو غوغا کرد حالا اگرم آیسی برنامه ش رو به.صورت پروگرام شده در اختیار دوستان قرار بدین بازم عالیه و اینکه کل فایلش رو مرامی قرار بدین که دیگه کار بزرگی کردین.همچن.شاید اکثر دوستان من جمله خودم من در حال حاضر هزینه مونتاژ کردن همچین مگنومتری رو نداشته باشن ولی خود من عشق مونتاژ دارم یعنی دوس دارم ازانواع و اقسام دستگاه ها که تواین کار به درد میخوره خودم ساخته باشم چون بهتر زبونشو میفهمم اصن لذت داره چیزیو خودت بسازی و ببینی که واقعا کار میکنه.بازم ممنون از شما که میخوایین همچین کار بزرگی انجام بدین
|
شنبه 27 مرداد1396 - 1:51am |
|
|
Milad.N
|
سلام خدمت همه ی دوستان گرامی جناب abelonia ، اگر لطف کنید و این مدار رو با جزئیات در دسترس دوستان قرار بدید ، همگی از شما دوست عزیز ممنون می شیم ...
|
شنبه 28 مرداد1396 - 10:07pm |
|
|
Farhadzare
کاربر فعال
|
دوباره یکی اومد همرو تو کف گذاشتو رفت .هه
|
یکشنبه 28 مرداد1396 - 3:05am |
|
|
miladkd
کاربر فعال
|
آخر من ندونستم همین درایور با اون درایوری که میفروشن تو گروه چه فرقی داره اصن کار میده بلاخره چندتا سنسور بهش وصل میشه اینی که واسه دانلود گذاشتن دمو ه یا نه خواهش یکی توضیح بده
|
چهارشنبه 31 مرداد1396 - 2:38am |
|
|
|