دوست گرامی
به نظر من شما از این گفته خودتون منظور خاصی رو دنبال میکنید به عنوان مثال شما نهایتا می خواهید به این نتیجه برسید که فقط و فقط شما تونستید طرح
فرانکو رو درست بسازید در شرایطی که خود
فرانکو هم هنوز درست نفهمیده چی رو گرفته و چی ساخته
اما به هر صورت شما با استفاده از یه ای سی icl7107 و یه مدار ساده می تونید یه ولتمر بسازید و وقتی که این مدار رو به پایه 6 ای سی یک وصل کنید دقیقا به نتیجه ای که من رسیدم میرسید در ضمن اینکه من یه توضیج رو کامل نگفتم من هدفی رو در زمین دارم که محل ازمایش من شده و اونجا از دید امثال منی که جرات رفتن به اون منطقه رو پیدا میکنن ته دنیا هست موبایل کلا انتن نداره هیچ فرکانس خاصی رو نمی تونید بگیرید با رادیو انالوگ و دیجیتالی هیچ فرکانسی نداریم اما روی
ردیاب من صدای ویژ ویژ میندازه و
فرانکو وقتی وارد منطقه از ابتدای دره خیلی بی تعارف 2 چراغ روشن داره یعنی دقیقا 50 متری محلی که انتهای اثر گذاری میدان اونجا هست من
فرانکو رو روشن میکنم خیلی عادی هست و خیلی راحت هم در استانه سنس قرار میگره وقتی این 50 متر رو به صورت پیاده طی میکنم اثر میدان به صورت 2 چراغ و بوق ممتد شروع میشه جهت حرکت من هم از جنوب غربی به شمال شرقی هست یعنی همون مسیر دره البته در جهات دیگه که قرار میگیرم وقتی از این خطی که روی اون سنس دارم به اندازه 10 درجه به هر چپ یا راست جرکت میکنم دیگه سنس ندارم و چراغ ها خاموش و بوق قطع میشه این اثرات رو من روی سه دستگاه قبلی
فرانکو که اولی ففط سه چراغ داشت ترانزیستور اون هم bc237b بود و انتن همه این دستگاهها تلسکوپی و به طول یک متر هست که حتی وقتی نیم متر هم باز باشه باز همون سنس رو دارم دستگاه دومی که ساختم ترانزیستور اون bc550c بود و نمایشگر اون هم 3 چراغ و بازر و هم یه نمایشگر 10 چراغه با lm3914 بود
فرانکو سوم که ساختم ترانزیستور اون bc546 و نمایشگر اون هم سه چراغ هم 10 چراغ و هم بازر بود و همه این سه دستگاه قبلی رو خودم از روی شماتیک
فرانکو پی سی برد براشون زدم و کاری به مدار اقا پیام نداشتم اما در مورد این نقشه اخری که براتون فرستادم این برد رو دقیقا از روی برد اقا پیام زدم با این تفاوت که یکم بزرگتر هست یعنی پی سی بی پیام رو گذاشتم کنار دستم و از روی یه پی سی بی جدید طراحی کردم که کمی بزرگتر هست و دلیل خاصی هم برای بزرگتر کردنش دارم که بماند اما ترانزیستور مورد استفاده من باز bc237b هست در مورد بتای ترانزیستور ها هم بگم که برای
bc237b hfe=469-475
bc550c hfe=613-680
bc546c hfe=546-580
اما در مورد مدار اولی خازن ها معمولی چینی و عدسی و الکترولیت بودن
مدار دوم و سوم خازن ها مولتی لایر جنس خوب و خازن های الکترولیت هم کره ای جنس خوب هستن در مدار اولی از خازت 100 uf و در دو مدار دیگه از خازن 470 uf استفاده کردم و کلیه قطعات دقیقا طبق شماتیک
فرانکو بوده
اما در مورد مدار چهارم که این مدار رو با دکل ها تست کردم خازن 13 و 12 رو مولتی لایر 330پیکو فاراد و به جای خازن 2و3و4 کلا یه خازن ام کاتی 1000 ولتی 330 پیکو فاراد قرار دادم به جای ولوم 500 کیلو ا مگا اهم و به جای سه دور سیم پیج 4 دور سیم پیچ قرار دادم اما به قطر یک ساعت و عرض یک سانت فاصله ای که سنس دکل ها شروع میشه حدود 2450 متر هست که خطای این فاصله در حد 10 متر باید باشه چون محلی هست که من اسلحم رو اونجا ازمایش میکنم و تیراندازی میکنم و 450 متر با رنج فایندر اندازه زدم از نقطه 450 متر تا دکل با ماشین 2 کیلومتر اندازه گیری کردم در مورد اینکه به دکل حساس هست هیچ شکی نیست در ضمن اینکه این مدار جدید به میدان مس و اهن و طلا هم حساس هست و بر خلاف گفته شما با سه چراغ هم حساس هست که این قضیه برای من ازار دهنده هست و میخوام اگر بشه فقط به طلا حساس باشه در ضمن مدارات من دست رو از 4 سانتی متر با چراغ و از یک متری با ولتمتر سنس میکنن یعنی وقتی به 4 سانت میرسه چراغ روشن میشه ولی از یک متری تغییر ولتاژ داریم به موبایل در حال زنگ خوردن و زنگ نخوردن هم حساس هست که در حال زنگ خوردن چراغ داریم و در حال زنگ نخوردن با ولتمتر با بی سیم واکی تاکی هم وقتی روی مد فرستنده و فراکنس های بین 4700تا 5000 قرار میدیم دستگاه از فاصله 12-20 متری با 3 چراغ و 10 چراغ و بوق و سر وصدا سنس داره حالا شما بفرمائید ببینیم چه تجربه ای از
فرانکو دارید و چه چیزهایی رو تست کردید از چه فاصله ای و با چه قطعاتی