نویسنده |
پیغام |
gheddisarya
کاربر فعال
|
دوم در مورد اینکه دوستان پرسیدن چرا اینکارو. انجام میدن، که بر میگرده به گذشته های دور اما از دوران ساسانی به حال رو مختصری توضیح میدم. ایرانیان از گذشته دور به بزرگان (خدا،شاه،کد،خدا،اقا،پیر،پدرو...) احترام میذاشتن و اعتقاد بر این داشتن که شاه را خدا انتخاب میکند همچنین بزرگان،اعراب بر این اعتقادند که رهبر و پیامبر از طرف خود خدا امده اند که با انتخاب تفاوت دارد،بعد از حمله اعراب به ایرانو پیروزیشون عده. کثیری از اعراب در ایران ماندگار شدن و مسلمان بودن و عده ای از ایرانیان زرتشتی مانده بودند،سکه های عرب ساسانیه اون زمان رو همه دیدن بعد از اینکه عده ای از بزرگان اعراب میمردن و بعد از تدفین ایرانیان طبق سنت اینکه زمین مقدسه و نباید با اجساد نجس بشه نبش قبر میکردن البته خصومتی هم با اعراب داشتن،بطوری که میبینیم یرانیان اجسادشون در بلندی،کوه،دخمه،استودان،دفن میکردن ،اعراب برای جلوگیری از این امردست بر اعتقاد ایرانیان گذاشتن، بطوری که به اول یا اخر اسم بزرگانشون کلماتی چون شاه،پیر،اقا،و..اضافه کردن تا نبش قبر نشه از این رو ۸۵۰۰ امامزاده در سرتاسر ایران پدید امد. که گنج های درون انها خودش. بحث جدایی داره، بسیاری از تمدن ها برای سرداران و شاهانشون ارزش قائل بودن به گونه ای که در مصر به اسم خدا تلقی میشدن هنوز هم ایرانی ها به شاهان کبیرشون احترام میذارن. نتیجه اینکه این مقبره ها مربوط به شخصی عادی نیست،و اون زمان کسی قدرت مادی انجام این کار رو برای خودش یا پدرش نداشته، و اینکه به همراه این مقبره ها جهاز ارزشمندی وجود داره. امیدوارم پاسختون رو گرفته باشید.
|
جمعه 25 مرداد1392 - 11:46pm |
|
|
kasra
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 11 تیر1392 - 3:01am پست: 145 محل اقامت: قلب دوستان
|
از دوست عزیزم جناب قدیس آریا که بدون هیچ چشمداشتی تجربیات گرانبهای خود را در اختیار بنده و دیگر دوستان می گذارد بسیار سپاسگزارم بنده بالشخصه به دوستی با ایشان افتخار میکنم. قدیس جان زنده باشی. کاش دوستان طراح سایت گزینه سپاس را هم به پستها اضافه می کردند.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر توای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود
|
شنبه 25 مرداد1392 - 1:23am |
|
|
شایان
کاربر حرفه ای
|
gheddisarya نوشته است: یکی از مواردی که غاری در کمر یک کوه کاملا صاف و عمود بود و دارای نسخه به گونه ای که مجبور به کمک گرفتن از یک کوهنورد خبره شدیم تا برامون از داخل محوته و اطراف غار فیلم برداری کنه،بعد از بازگشت و تماشای فیلم همه ما حیرت زده شده بودیم و در این. فکر بودیم که چطور در اون زمان تونسته بودن یک بار خوابیده رو در اونجا قرار بدن؟ حالا دوستان اگر نظری در مورد این قضیه دارن بدن تا من راز این کار رو بگم. بله من هم به یک مورد مثل این در جاده 2000 شهسوار برخورد کردم که بارشو خوشکل خالی کردن که بارش مربوط به جمشید حمع میشد فک کنم دقیقا تو دیواره یک کوه صخره ای که دره عظیمی با ارتفاع خیلی زیاد پاینش هست واقعا من موندم راز این کار چیه و چطوری تونستن تو اون ارتفاع یه همچین حفری انجام بدن و حتی براش در هم بذارن خیلی حیرت انگیزه واقعا حیرت انگیزه
كثيف ترين ادما اونايي هستند كه اعتماد مردمو به خودشون جلب ميكنن و ازش سو استفاده ميكنن
( هر چه بگندد نمکش میزنند ____________________ وای از اون روز که نمک بگندد )
|
شنبه 25 مرداد1392 - 2:42am |
|
|
gheddisarya
کاربر فعال
|
kasra نوشته است: از دوست عزیزم جناب قدیس آریا که بدون هیچ چشمداشتی تجربیات گرانبهای خود را در اختیار بنده و دیگر دوستان می گذارد بسیار سپاسگزارم بنده بالشخصه به دوستی با ایشان افتخار میکنم. قدیس جان زنده باشی. کاش دوستان طراح سایت گزینه سپاس را هم به پستها اضافه می کردند. ممنونم جناب کسری،بنده خدمت شما و دوستان ارادت دارم.
|
شنبه 26 مرداد1392 - 1:17pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
یک خاطره از فکر ایرانی براتون بگم : در یک شهری و یک مکان تاریخی و گردشگری که همیشه پر از مهمان و گردشگر و نگهبان بوده ، یک برج دایره ای به قطر حدوداً 15 متر و ارتفاع 20 متر داشته که در ورودی رو پلمپ دیواری کردن ، که میگفتن در زیر و داخل دیوار این برج دفینه وجود داره ، بنده خودم چندباری که به اون منطقه می رفتم میدیدم که یک چادر مسافرتی سبز رنگ 12 نفره در کنار این برج چند هفته ای هست که مونده و جمع نمیشه !! بعد متوجه شدن که از داخل این چادر به زیر و داخل برج حفاری شده و خاکهای حفاری رو دورتادور چادر جمع کرده بودن و اصلا نشون نمیداد ،،، این هم مغز حفاری ایرانی
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 26 مرداد1392 - 2:05pm |
|
|
ایمان
|
سلام دوستان میتونید این رو برام کارشناسی کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
شنبه 26 مرداد1392 - 2:49pm |
|
|
ایمان
|
سلام به همه
|
شنبه 26 مرداد1392 - 4:01pm |
|
|
peroosha
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 19 تیر1392 - 1:06pm پست: 295 محل اقامت: کهن پیر کوه من زاگرس
|
قابل ذکر است که آیینی که در دین زرتشتی برای متوفی اجرا میشده قرار دادن در مکان بلند و در معرض (حیوانات) پرندگان و لاشخورهاست و نه تدفین
آن کس كه نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابد الدهر بماند
|
شنبه 26 مرداد1392 - 4:42pm |
|
|
issa
|
sسلام به همه دوستان و اساتید گرامی.همونطور که برخی از عزیزان ازم خواسته بودن دوباره یکسری عکسای دقیق تر از محله مورد نظرم گرفتم که توضیحات بیشتر رو همراه هر عکس آوردم.خوشحال میشم نظره کارشناسیتون رو بدبد بهم:
|
شنبه 26 مرداد1392 - 6:09pm |
|
|
issa
|
اینم از عکس جوغن
|
شنبه 26 مرداد1392 - 6:17pm |
|
|
|