سلام
دوستان مدتی پیش ماجرایی پیش اومد که شاید تعریفش خالی از لطف نباشه،
ماه قبل در یک گورستان گبری مشغول کاوش بودیم که دستگاه سنس قوی نشون داد. بعد از حفاری در حدود عمق 20cm یک شی دایره ای پیدا کردیم با قطر 4cm که همراهم به محض دیدنش گفت النگو هست
ولی من تعجب کردم و گفتم که النگو به این کوچیکی نیس که مگه اینکه مال بچه بوده!
بعد از تمیز کردن اون متوجه شدم که به شکل مار هست و با اینکه پوسیده بود ولی کاملا از سر و چشم ها و دم مشخص بود که ماره!
راستش هنوز هم متوجه نشدم جنسش چیه نوعی اکسید سیاه مایل به نیلی در بعضی نقاط زرشکی تیره دیده میشه که البته اصلا شبیه اکسید آهن نیست و مطمئنا اگر آهن هم بود با توجه به قدمت گورستان و لایه ای شدن آهن تا کنون کاملا اکسید شده بود.
ولی مهمتر از جنس اون ؛ این که چند روز بعد در حالی که داشتم یکی از نسخه های عربی که در مورد علائم گنج(البته در ایران) بود رو میخوندم به شکل عجیبی خوردم! مار چنبره زده و تازه فهمیدم که النگوی بچه نبوده
بلکه نشانه بوده و کلی امیدوار شدم
والبته تاویل نشانه این بود:
الحیة المکعوکة: تحتها مباشره .... با کمی گشتن فهمیدم ترجمش میشه: مار چمبره زده: زیرش مستقیم (مسلما بار باید باشه...)
و از اونجا که از قدیم الایام مار نشانه گنج بوده تقریبا مطمئن شدم زدیم به هدف
خلاصه بعد ز مدتی رفتیم همون منطقه و دقیقا در همون نقطه بعد از 0.5متر حفاری پس از برداشتن سنگ چین های کف متاسفانه به زمین سر(سفتو دستنخورده) خوردیم و از اونجا که قبرستان گبری خیلی عمیق نیست بیخیال شدیم!
الان یک ماهه که گذشته ولی هنوز کنجکاوم چطور چنین علامت دقیقی بی نتیجه ماند
.
البته از این نکته نگذریم که اون منطقه کشاورزی میکنن و احتمال جابجایی نشانه هم بوده ولی درهر صورت دیگ وقت برای کاوش پیش نیومد...