madrek نوشته است:
سلام مهندس مجتبی اینم تست امروزم تو به زمین کشاورزی به انگشتر طلا گم شده بود رفتیم اونجا با فرکانس ۵۵۰۰ فایل سیگار پیدا کردم با فرکانس ۵۰۰۰میخ نعل اسب پیدا کردم فرکانس منطقه هم بعد محاسبه که دوتا فرکانس داد۵۹۵۳و۵۹۵۷ که بالاترین حدش ذرات بود پایین ترین حدش درب رانی و فرکانس ۵۹۵۵ هم ذرات بود فرکانس زیر ۵۵۰۰ آهن میزنه تمام کشفیات سطحی بود خریدار دارین درب رانی قدیمی دارین مال کورش کبیر بوده
سلام .
حالا نمیدونم انگشتری که گم شده برای چند وقت پیش بوده ولی بار ها گفتم که فلز جدید نمیزنه.
در ضمن فرکانس فقط این نیست که دنبال هدف خاصی فقط بگرده . بلکه منظور این است که در اون رنج فرکانسی برای اون هدف خاص کشش بهتری داره .
مطمعنا اگر در یک محیط هدفی نباشه در هر فرکانسی که باشه دنبال اهداف دیگری که میدان ایجاد کرده است کشش خواهد داشت .
همینکه فلز براتون زده مطمعن باشید که خیلی عالی است .
الان ردیاب های چند ملیونی در بازار است که همون فلز رو هم نمیزنه.
درب رانی و ف.یل سیگار خودش فلزی است که با سایر ردیاب ها سخت بشه گرفت .
برای پیدا کردن هدف باید ابتدا کل عوامل خطای سطحی رو پاکسازی کرد. در کل تمام ردیاب های بر پایه فرکانس این خطا هارو دارن . این ردیاب هم به شرط اپراتوری صحیح حدود 70 درصد جایی رو که بزنه زیرش فلز خواهد بود و همینطور قدرت نقطه زنی دقیق هم دارد که با کم کردن ولوم دقیق رو نقطه مورد نظر قفل میکنه و نهایتا اختلاف نیم متر خواهد بود.
در ضمن برای عمق زدن حتما پراب زنی انجام دهید تا اهداف مدفون در عمق فعال و مستعد ردیابی بشن و اینو هم بدونین که پراب زنی زیاد باعث ذرات زنی هم خواهد بود .
موفق باشید.