hasanzade نوشته است:
سلام مهندس عزیز
یه چند روزی بیکار شدم گفتم یه چندتا کویل درست کنم که بتونم بهتر از دستگاه فلزجو استفاده کنم
اما چند تا سئوال
اول اینکه ما مثلا با سیم افشان 0.7 میل یا یک میل یه کویل یک متر در یک متر درست میکنیم حالا ایا میشه همین کویل رو به 1 در 2 تبدیل کنیم و سیم پیچ رو به صورت دو تا مربع یک در یک درست کنیم که وقتی کویل در سایز یک در یک هست دوتا مربع سیم پیچ رو روی هم تا بزنیم و وقتی که یک در 2 هست به همون صورت دوتا مربع یک در یک استفاده کنیم
دوم ایابین کویل 1*2 و 2*2 افزایش برد یا دقت سنس خیلی فرق میکنه یا نه همون 1*2 رو به جای کویل دو متری بسازیم
سوم برای حمل کویل 2*2 باید به چه صورتی عمل کنیم مثل همون یک در یک هست یا فرق میکنه
چهارم ایا درست کردن پایه ای مثل اسکی زیر کویل 2*2 جهت اینکه دیگه کسی وسط کویل نره و به راحتی یه نفر اونو روی زمین بکشه خوبه یا نه مشکل سازه
پنجم فرض کنیم که یه کویل 2*2 یا 1*2 رو مورد استفاده قرار دادیم و در جایی این کویل شروع به سنس کرد حالا از کجا متوجه بشیم که کدام قسمت رو باید حفازی کنیم یعنی کل 2*2 متر رو باید حفاری کنیم یا نه میشه نقطه سنس رو پیدا کرد فرض بر این باشه که هدف ما خیلی پایین باشه مثلا در 4 متری و توسط کویل های کوچیک 60 و70 و 45 و30 و 20 سنس نشه در این مواقع چیکار باید انجام بدیم که الکی یه محیط بزرگ رو حفاری نکنیم
با ارزوی سلامتی و شادکامی برای شما مهندس عزیزم که همیشه یار و راهنمای من هست
ممنون.
1- خیر! البته دستگاه کار میکنه ولی در حالت دولا کردن دیگه ظرفیت درست در نمیاد و دستگاه عملکرد دقیقی نداره.
2- فریم 2 در 2 نسبت به 2 در 1 کمی بردش بیشتره و بعلاوه نقطه زنی و حجم گیری هدف و حتی تشخیص خطا هم با 2 در 2 بهتر و دقیق تر هست.
3- تفاوتی نداره فقط حین کاوش فاصلش نسبت به زمین باید کمی بیشتر باشه.
4- اگر زمین هموار باشه و کویل خیلی بالا و پایین نشه و در ساخت اون وسیله از فلز استفاده نکنین مشکلی نداره.
5- با فریم 2 متری در عمق 4 متری هدفی کوچکتر از حدود 40 در 40 رو نمیتونین سنس کنین! در هر صورت بهتره ابتدا مرکز هدف رو پیدا کنین. یعنی کویل رو طوری روی محوطه جابجا میکنین که به بیشترین میتر سنس برسین. در این حالت وسط کویل معادل مرکز هدف هست که باید علامت بزنین. سپس از 4 جهت به سمت نقطه مرکز هدف حرکت میکنین و نقطه شروع سنس تا پایان سنس رو از جهات مختلف علامت میزنین تا به یک حجم حدودی بصورت مربع برسین. هر چند این حجم واقعی هدف نیست ولی اگر در عمق باشه فقط کافیه ناحیه اندکی بزرگتر از مربع علامتگذاری شده رو حفاری کنین.
6- روشهای مختلفی هست من نمیتونم بگم دقیقا چه روشی بهتره! هر چه منظم تر پیچیده بشه و سیمها خیلی بهم فشرده نشن و در عین حال تکان نخوردن و محکم باشن بهتره.