غضنفر نوشته است:
بله شرمنده اشتباه نوشتاری پیش اومده و جهان بین عزیز شما رو مجتبی صدا زدم
ببینید جهان بین عزیز من از نظر ردیاب خیلی غنی هستم یعنی به جرأت میتونم بگم همه مدارات رو به نحوی ساختم و تست کردم از آیسی فانکشن ها گرفته تا ردیاب رستم و دیجیتال و فرانکو و خوراک خور و انواع و اقسام مدارات دیگر که اکر در این انجمن چرخی بزنید هم نمونه های زیادی بوده و بنده ساخته و تست کردم در رابطه هیچ یک مدارات انجمن خوب فلزجو نه میتونم نظر قیمتی بدم و نه خودمو شریک جرم خوب بودن یا نبودنشون کنم ؛ ولی به جرأت میتونم بگم در بین همه این مدارات و ادبات رد زنی اون چیزی که منو کم و بیش امیدورار کرد رستم ورژن اول و مدار فانکشنی بود که موج سینوسی داشت تونستم در زمینه کشف فلز تا حدودی موفقیت داشته باشم و حتی در رابطه با مسائل ردیابی تا حدودی به دوستانم از همین انجمن در تلگرام هم کمکهای زیادی بکنم به خاطر بهتر بودن اسپم دادن و گذاشتن فایل بنابراین تا حدودی در تک اپراتوری و روشهای اون آگاهم در رابطه با طرح شما هم نه میتونم قیمت بدم نه ادعای خرید دارم چون شرایط مالی خوبی ندارم که حتی مثلا بگم ۱۰۰ تومن می ارزه یا یه میلیارد این دیگه میتونه با تست و نتایج اون در کار واقعی و محیط مناسب میدانی و حتی تست گاههای دست ساز با قدمت مناسب توسط اساتید و میدان داران عرصه اپراتوری مشخص بشه بنده هم در جهت پیشبرد هدف میتونم کمک کنم البته نه به سود خودم و نه شما بلکه در رابطه با پیشرفت هر چه بهتر مقوله ردیابی و انتخاب یه وسیله کار آمد برای هر ایرانی ....یاحق
غنضنفر جان
بنده در ساخت اين طرح هزينه هايي انجام بايد بدم كه وقت و هزينه ميخواد
بنده هم اكه بخوام قيمت بدم
قيمت از يكى دو ميليون كمتر جا نداره . و بايد دركش بوجود بياد كسي كه داره نبايد دو دل باشه و يكبار شانس در خونش رو زده.
ولى براى كسى كه مشكل مالى داره و اخلاق داره بحثش جداست و كمك بهشون حتما ميشه.
شما رو نفر اول ليست قرار دادم البته فقط بايد اساتيد همه رو تاييد كنند كه از اعتبار و ارزش كاربرها رو تو اين مدت شناختن بنده تصميمى رو ميدم دست اساتيد
تا 20 باكس آماده بشه و بنده عكس همه باكس رو قرار بدم
از اساتيد ميخوام آمادكى خود رو براى دريافت اين كيتها اعلام كنن بدون هزينه ميفرستم تا بررسي كنن