madrek نوشته است:
هنرجو نوشته است:
این مدار احتمالا حفره هم باید بزنه .ببین لوله فاضلاب رو میتوننین با مدار پیدا کنین.
با فرکانس ۷۰۰و۷۰۲ وفرکانس پایه ۲۸ و۳۰تست کردم هیچ واکنشی نداره چند بار ازکنار چاه فاضلاب رد شدم با فرکانس پایه ۱۸ هم تست کردم نشد اگه مهندس زحمت بکشن فرکانس پایه رو حذف کنن دوباره تست کنیم خوب میشه با فرکانس متر وقتی فرکانس انتن ها رو اندازه میگیرم با چیزی که روی ال سی دی هست خیلی تفاوت داره همچنین هر خروجی چوک فرکانس جداگانه داره با کم کردن گزینه tهیچ تغییری در فرکانس انتن ها ایجا نمیشه با تغییر گزینهb فرکانس انتن ها تغییر میکنه اونم یکجا ثابت نیست مدام کم و زیاد میشه مهندس مجتبی اگه زحمتی نیست اشکالات مدار من رو بفرمایید
دروود خدمت شما و تمام دوستان عزیز
اول تشکر میکنم از دوست بزرگوار جناب مجتبی که مدار طراحی خودشون و نتیجه زحماتشون رو به صورت رایگان در اختیار دوستان انجمن گذاشتند
که جای تقدیر فراوان از بزرگواریشون داره.
درمورد توضیح و سوال شما یه چند نکته رو خدمتتون عرض کنم شاید کمکی باشه البته بنده مدار رو نساختم ولی چون نام اسپوفر و مشخصات فنی
مشابه با کارکرد مدار اسپوفر داره میتونم خدمتتون بگم که در این سیستم شما چند فرکانس تولیدی ندارید و فقط یک فرکانس که اون هم مربوط به
همون فرکانس پایه هست رو دارید که اگه اون رو حذف کنند دیگه فرکانسی وجود نداره .
در قسمت دوم که به عنوان فرکانس عنصر مورد نظر هست در واقع تغییراتی در شکل موج فرکانس پایه انجام میشه بر مبنای تبدیل به هرتز که شما
به صورت عددی تنظیم میکنید و بر اساس اون اعداد تغییرات بر روی فرکانس اصلی یا همون پایه اعمال میشه پس در کل ما یک فرکانس تولیدی داریم.
در قسمت خروجی چوک که فرمودید شما در یکی از پایه ها فرکانس مبنا رو خواهید داشت و در پایه دیگر فرکانس های مختلف که این درست و طبیعی
است چون هارمونیک های تولید شده بیشتری بوجود میایند چون چوک شما ورودی ولتاژ DC مدار رو تبدیل به AC میکنه.
برای صحت کارکرد مدارتون هم میتونین این تست رو انجام بدین که تا قبل از چوک ببینید فرکانس خروجی میکرو و درایور با فرکانس پایه که تعریف کردین
یکسان است یا خیر اگر بود که مدار مولد شما درست دارد کار میکند.
امیدوارم تا حدودی کمک به شما در مورد شناخت مدار شده باشه