Mojtaba195 نوشته است:
سنه دژ نوشته است:
جناب غضنفر ، بنده خدای ناکرده ، قصدم به رخ کشیدن و منت گذاشتن سر کسی نیست . با کسی هم دعوا ندارم
این پست هم برای جواب دادن به ، پستهای اخیر ایشان بود که میدونم با پستهای اخیرش ، همه رو دق مرگ کرده بود
بنده چند وقت پیش ، بخاطر اعتراض افرادی مثل همین الان شما ، از تایپیک کشیدم کنار و دوستان رو بحال خودشون رها کردم و نتیجه هم همین وضعیت خواب آلود تایپیک شد . کسی نتونست گلی به سر مدار بزنه هیچ ، اکثرا نتیجه هم نگرفتند ، چه برسه به اینکه بهترش کنند ( بنده حساب فرانکو را از PD و PDK ، جدا کرده بودم و میخواستم کمک بکنم )
الان بعد از چند ماه ، خواستم بحث رو دوباره راه بندازم و مواردی رو بیان کنم اما دیگه مطمئن شدم که هیچ فرقی نسبت به گذشته نیست و اگر ادامه بدم ، بجای تشکر ، به بیش از اینها متهم میشم
شما هم اگر با چشمان باز ، به همین پست بنده نگاه می فرمودید ، حداقل 4 یا 5 مورد ، کمک حیاتی توش بود . اونوقت بشکل " به رخ کشیدن " و " من درآوردی ذهنی " و "دعوا " به قضیه نگاه نمی کردید
همین 5 مورد را ، اگر صدها صفحه از تایپیک رو بگردید ، توش نیست و گفته نشده
این رسمش نیست
بهتره شما رو با فرمایشات جناب ada تنها بگذارم . ایشان برای شما بهتر هستند . از ایشان هم تقاضا دارم که با همان روال خودشون ، دوستان را راهنمایی بفرمایند و اگر از حرفهای بنده رنجیدن عفو بفرمایند
داداش من شما چرا اینقدر منت میذاری ؟
اگه اطلاعاتی داری کمک میکنه به بچه ها بفرما
وگرنه اینقدر با اعصاب بقیه بازی نکن .
فکر کردی حالا نیمچه اطلاعاتی که داری باید بچه ها بیان نوکریتو بکنن و منتتو بکشن که اطلاعات بدی.
برو داداش روزیتو خدا جای دیگه حواله کنه
اینجا بچه ها بیل و کلنگ خالی بار درمیارن اینا آدمایی نیستن منت قبول کنن .
گور بابای هر کسی اطلاعات و دانششو با منت و ... در دسترس قرار بده .
حالا هر کسی میخواد ناراحت بشه .
همه دیگه تا یه حدی صبر و حوصله دارن .
سیستم داری واسه خودت داری اگه نمیخوایی به کسی کمک کنی اینهمه منم منم نکن که آخرش با کله میخوری زمین.
اومدی اطلاعات بدی یا اومدی حرف و حدیث بزنی و آخرش قهر کنی؟.
برو داداش .
خودم و چند نفر همین فرانکو رو روش کار اساسی میکنیم . باور کنید نتیجه هر چند جزیی باشه در اختیار همه تون میگذارم.
حالا خوبه مدار مال یکی دیگه است وگرنه دیگه اینجا عاشورا میشد .
درود بر مردان بی ادعا
درود بر مردان بی ادعا
خوشبختانه بنده دهنم کثیف نیست که هر فوشی ازش بیرون بیاد و میسپارمتون دست خدا
اگر به نوشته های بنده دقت کنید ، منت نگذاشتم و برعکس ، میان حرفام نکاتی هست که امثال شما باید سالها بدون تا بهش برسن
همچنین در عمومی و هم اکنون در خصوصی دارم به بچه ها در ساخت PD کمک میکنم ( البته تا هر حدی که دوست داشته باشم )
بنده هم روی فرانکو کار کردم و به نتیجه رسیدم و میخواستم در مورد این یکی ، کمک بکنم . اما هنوز بحث شروع نشده ، با شما و امثال شما روبرو میشیم
همین فرانکو رو اگر شما بزارید که بچه ها درست بسازند ، دیگه احتیاجی به اون ال رودهای بی ارزش نبود که مثلا دارید بی منت در اختیار دوستان میزارید .
همه دیگه بهشون ثابت شده ، که از 100 نفر اپراتور ، یکی در آنتن مهارت داره و از 1000 تا قیچی ، 999 تاش منجر به حفاری بیمورد میشه .هدر رفتن پول کارگری و وقت و عمر گرانبها و خطرات کار ، بجای خود
به هر حال قضاوت رو میسپارم به دوستان . نظر جمع محترم تر هست
در مورد پی دی هم تا حالا سر کسی منت نزاشتم و نخواهم گذاشت . فقط سوال پرسیدن و جواب دادم . و همین جوابها خودش بهترین کمک بوده
بعد از 50 صفحه در تایپیک PD با وجود استادانی مثل شما ، هنوز کسی نمیدونست که چجوری مد اکتیو رو تنظیم کنه . با اینکه بارها پرسیده بودن . اونوقت بنده ، بقول شما منت گذاشتم و یاد دادم
اگر قصدم کمک نبود ، مثل شما چیزی نمی گفتم . صدها نکته ی اینجوری رو کمک کردم و از کمک خود نیز خوشحال هستم
ضمنا خود شما هم شامل این کمکها میشید ، چه در عمومی و چه در خصوصی . این رسم تشکر نیست
بفرما بنده دیگه بقول شما منت نمیزارم و بقول خودم کمک نمیکنم ، تایپیک رو میسپارم به شما که به بچه ها کمک کنید