نویسنده |
پیغام |
alirezash111
کاربر فعال
|
غضنفر نوشته است: علیرضا جان الان درسته مشگلی نداره ممنون داداش گلم دیگه با اسکوپ شکل موج نبینم؟
|
یکشنبه 28 بهمن1396 - 3:16am |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
alirezash111 نوشته است: درود مهندس جان با تغییر ولوم ۵۰ کیلو صدای چوکم کم و زیاد میشه...یعنی ولوم رو زیاد میکنم صدای تق تق چوکم زیاد میشه و با کم کردن ولوم صدای کم میشه و نهایتا ولوم رو کامل کم میکنم صدا قطع میشه...ب نظرت اوکیه؟نیازی نیست با اسکوپ شکل موج ببینم؟۰.۱ رو ۶۲۴ دور زدم و ۰.۲۵ رو ۴ متر....منم چند بار برق هم گرفت سلام . مشکلی نداره . مدار درسته
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
دوشنبه 29 بهمن1396 - 1:15am |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
Mojtaba195 نوشته است: alirezash111 نوشته است: درود مهندس جان با تغییر ولوم ۵۰ کیلو صدای چوکم کم و زیاد میشه...یعنی ولوم رو زیاد میکنم صدای تق تق چوکم زیاد میشه و با کم کردن ولوم صدای کم میشه و نهایتا ولوم رو کامل کم میکنم صدا قطع میشه...ب نظرت اوکیه؟نیازی نیست با اسکوپ شکل موج ببینم؟۰.۱ رو ۶۲۴ دور زدم و ۰.۲۵ رو ۴ متر....منم چند بار برق هم گرفت سلام . مشکلی نداره . مدار درسته ممنون مهندس جان من تست های عملی رو میگیرم و نتیجرو اینجا میگم فقط از دوستان میخوام از ولوم های صنعتی استفاده کنن تا ب مشکل من برنخورن
|
دوشنبه 29 بهمن1396 - 1:37am |
|
|
Milad.N
|
سلام مهندس مجتبی وقت بخیر ، امیدوارم حالتون خوب باشه . آقا بابت مدار گران بهایی که بشکل عمومی در انجمن قرار دادی ازتون کمال تشکر و قدردانی رو دارم . منم با اجازتون مدار رو ساختم . واقعا" مرسی که اینقدر ساده و جمع و جور طراحیش کردید . نسخه 3 رو هم رو میکرو ریختم . شکر خدا همه چی به خوبی کار میکنه . فقط مونده ک انشاا... دسته های ال رود رو هم بسازم و برم تست . البته قبلا" با ردیاب تست های مختلفی انجام دادم . امیدوارم در مقام مقایسه ، طرح شما پوز همه شونو ب خاک بماله . واستون آرزوی موفقیت می کنم ....
|
سه شنبه 1 اسفند1396 - 6:19pm |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
Milad.N نوشته است: سلام مهندس مجتبی وقت بخیر ، امیدوارم حالتون خوب باشه . آقا بابت مدار گران بهایی که بشکل عمومی در انجمن قرار دادی ازتون کمال تشکر و قدردانی رو دارم . منم با اجازتون مدار رو ساختم . واقعا" مرسی که اینقدر ساده و جمع و جور طراحیش کردید . نسخه 3 رو هم رو میکرو ریختم . شکر خدا همه چی به خوبی کار میکنه . فقط مونده ک انشاا... دسته های ال رود رو هم بسازم و برم تست . البته قبلا" با ردیاب تست های مختلفی انجام دادم . امیدوارم در مقام مقایسه ، طرح شما پوز همه شونو ب خاک بماله . واستون آرزوی موفقیت می کنم .... سلام . خواهش میکنم . موفق باشید . نتایج تست هاتون رو هم در اینجا قرار دهید . ممنون
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
سه شنبه 1 اسفند1396 - 6:58pm |
|
|
Milad.N
|
Mojtaba195 نوشته است: Milad.N نوشته است: سلام مهندس مجتبی وقت بخیر ، امیدوارم حالتون خوب باشه . آقا بابت مدار گران بهایی که بشکل عمومی در انجمن قرار دادی ازتون کمال تشکر و قدردانی رو دارم . منم با اجازتون مدار رو ساختم . واقعا" مرسی که اینقدر ساده و جمع و جور طراحیش کردید . نسخه 3 رو هم رو میکرو ریختم . شکر خدا همه چی به خوبی کار میکنه . فقط مونده ک انشاا... دسته های ال رود رو هم بسازم و برم تست . البته قبلا" با ردیاب تست های مختلفی انجام دادم . امیدوارم در مقام مقایسه ، طرح شما پوز همه شونو ب خاک بماله . واستون آرزوی موفقیت می کنم .... سلام . خواهش میکنم . موفق باشید . نتایج تست هاتون رو هم در اینجا قرار دهید . ممنون حتما" ... بروی چشم ....
|
سه شنبه 1 اسفند1396 - 7:00pm |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
درود ب همگی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آخرین بار توسط alirezash111 در شنبه 4 اسفند1396 - 1:08am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
شنبه 4 اسفند1396 - 12:41am |
|
|
alirezash111
کاربر فعال
|
مهندس برای ساخت انتن توماسی من زیر کیت ی صفحه نازک اهنی پیچ کردم و بلبرینگو بهش جوش دادم و میله ی استیل ۱۵ سانتی درون بلبرینگ گذاشتم...بلبرینگ هم روغن کاری کردم ک راحت بچرخه....ب نظرتون اوکیه؟ی دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید
|
شنبه 4 اسفند1396 - 12:46am |
|
|
Milad.N
|
سلام خدمت دوستان و الالخصوص مهندس مجتبی گرامی امیدوارم حالتون خوب باشه . آقا من دستکاه رو با فلزات جدید تست کردم بخوبی جواب داد . طلا ، نقره ، مس ، آهن ، پول !!!! خیلی خوب و پر قدرت جواب داد . بزودی که هوا خوب بشه میرم بیرون ببینم سر کار واقعی و با موارد قدیمی هم خوب برخورد میکنه انشاا... بازم متشکر از مهندس مجتبی بابت طرحشون
|
یکشنبه 5 اسفند1396 - 12:09am |
|
|
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
alirezash111 نوشته است: مهندس برای ساخت انتن توماسی من زیر کیت ی صفحه نازک اهنی پیچ کردم و بلبرینگو بهش جوش دادم و میله ی استیل ۱۵ سانتی درون بلبرینگ گذاشتم...بلبرینگ هم روغن کاری کردم ک راحت بچرخه....ب نظرتون اوکیه؟ی دنیا ممنون میشم راهنماییم کنید سلام باید تعادل باکس از طرفین مساوی باشه و جلوی بکس سنگین تر از عقبش باشه . اگه این شرایط رو داره هیچ مشکلی ندارد . ببرید برای تست . امیدوارم موفق باشید .
|
یکشنبه 5 اسفند1396 - 1:26am |
|
|
|