متاسفانه برخی حمایتها و تعریفات همیشه کار دست ما داده و بیشتر به ضرر ما تمام شده تا به نفع ما! بخصوص آقا مهدی عزیز که گاها با نوع خاص تشکرات خودشون دیگه ما رو بیچاره کردن!
البته لطف دارن و من ممنون ایشون و بسیاری از دوستان هستم ولی گاهی هم بقول معروف بد دفاع کردن موجب خراب کردن دیگری هست تا تقویت و حمایت!
great-arman عزیز میدونم شاید شما کمی با ما زاویه داشته باشی اما در مورد این جمله "هستند کسانیکه خلاقیت و هوش ذاتی دارند و نقطه زن سهله از اون بالاتر را هم میتونند طراحی کنند" نمیتونم سکوت کنم! میگن کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودش رو به خواب زده نه! لذا با فرض حالت اول چند نکته هست که در پاسخ به شما عرض میکنم:
1- در مورد نقش خلاقیت و هوش توجه داشته باشین چنین پروژه ای به مفهوم واقعی دارای "هزاران" نکته و جزئیات فنی هست که صرف خلاقیت و هوش برای پیاده سازی اونها اصلا کافی نیست. بلکه وقت و انرژی زیادی باید خرج چنین کاری بشه تا به چنین نتیجه ای برسه. تجربه هم بمن ثابت کرده اتفاقا این صبر و حوصله و وقت گذاشتن هست که هر کسی توانش رو نداره وگرنه مهندس و بقول شما آدم باهوش زیاد داریم!
2- چیزی که شما از من دیدین در حد همین پروژه و کارهایی بوده که در زمینه مربوط به فعالیت انجمن انجام دادم. شما از کجا میدونین من در سایر زمینه های فنی چه کارها یا پروژه هایی انجام دادم که از "بالاتر از نقطه زن" نام میبری؟! مگه ممکنه کسی برای اولین بار یک پروژه کار کنه که همین نقطه زن باشه و به چنین نتیجه ای برسه؟ ما هم در حد خودمون خیلی کارها کردیم که اصلا ربطی به اهداف این انجمن نداشته و من هم برخلاف خیلیها اصلا دوست ندارم مسائل رو با هم قاطی کنم. آیا شما میتونی ادعا کنی اگر من در مسائل بالاتری که اسم میبری کاری انجام بدم در نوع خودش نمونه نخواهد بود؟! نه شما و نه من نمیتونیم چنین چیزی بگیم چون کاری که در عمل انجام میشه مهم هست نه حرف و ادعا. موضوع اینجاست اون کسانی که مرتبا در زمینه نقطه زن ادعا داشتن هیچوقت نتونستن کاری در سطح فلزجو انجام بدن و لذا رزومه خیالی در سایر زمینه های نا مرتبط رو به رخ ما کشیدن!!!
3- بیش از 5 ساله که این انجمن رو اداره کردیم. خود مدیریت چنین انجمنی با شرایط موجود در ایران بسیار دشوار و منحصر به فرد بوده. کار کردن روی پروژه های مختلف و نوع ارائه و توضیحات و پشتیبانی و پاسخ سوال دادن حتی در دنیا هم بنظر من نظیری نداشته! دوست عزیز توانایی و قدرت بالقوه هیچوقت ملاک نیست چون توانایی در وجود همه هست. اما ما مجموع این کارها رو کردیم و نتیجه همیشه بدون ادعای اضافی در پیشگاه شما حاضر بوده! واقعا چند نفر دیگه در کل دنیا میشناسین که این کارها رو کرده باشه؟! نمیگم کسی نیست ولی اگر فکر کردین و در پیدا کردن حتی چند نفر با چنین روال کاری توی دنیا به زحمت افتادین حداقل کمی احترام قائل بشین. احترام قلبی و برخورد قدر شناسانه شماست که برای من ارزش داره وگرنه بنده به چاپلوسی و مالیدن کسی نیاز ندارم!!!