دو سه پست پیاپی اولا در جواب شبهات شما بوده در ثانی نشانه احترام من به شما و پاسخگویی من نسبت به کسی هست که احیانا اگر خوابه بیدار بشه! وگرنه اگر حس کنم خودت رو به خواب زدی جور دیگه برخورد میکنم!
اون چند خط کد رو هر کسی مطالعه کنه متوجه سینتکس زبان سی و استفاده مختصر زبان اسمبلی درش میشه. حالا شما سینتکس زبان سی و فرمت برنامه رو نمیشناسی و فکر میکنی در بسکام هم به همین شکل نوشته میشه دیگه مشکل نادانی شماست! قرار هم نیست من کل برنامه رو منتشر کنم یا بخشی از تلاش شخصی خودم رو جهت استفاده در اختیار شما بذارم. اگر قرار بود به شما ثابت بشه باید شده باشه. اگر دانش بررسی اون رو نداری میتونی از دیگران کمک بگیری!
جالبه شما حتی از خیر اون دو مقاومت وات بالا دقیقا مشابه فلزجو نگذشتی! درحالیکه تقریبا در هیچ مدار پالسی برخلاف فلزجو از دو مقاومت وات بالا استفاده نشده و دم خروس اقتباس شما اینجا دیگه اساسا بیرون میزنه!
اون دو خازن مقدار بالا رو هم دقیقا کنارش گذاشتی! حتی برای بلندگوی پیزو از خازن جامد استفاده کردی که نیازی هم نداشت ولی مشابه فلزجو کار کردی! اگر برخی قطعات رو هم پاک یا محو نمیکردی قطعا تشابهات بیشتر مشخص میشد وگرنه مثلا مقدار خازنهای الکترولیت یا جامد دیگه چه نکته محرمانه ای بود که مخفیش کردی؟!
فیبر اس ام دی زدی قاعدتا میتونست خیلی کوچکتر از این هم باشه ولی نیست! حالا این همه ادعا هم میکنی؟! تصور میکنی با دار و دسته کورها طرف هستی؟!
در نهایت باید عرض کنم شما اگر بقول خودت اصلا چیزی بودی که حالا ما بخوایم ذره ای ازش باشیم یا نباشیم ؛ باید در این مدت طولانی حضورت در انجمن حداقل حرکت موثری ازت دیده باشیم که ندیدیم. کاری هم اگر کردی برای خودت کردی و پزش رو میتونی برای دوستانت و پامنبری های همیشگی در محیطی نظیر تلگرام بدی. ولی اینجا و برای ما حنای امثال شما دیگه رنگی نداره. وانگهی شما با قرار دادن یک تصویر نامشخص و ناقص از پروژه ای مجهول که کارکرد مشخصی نداره و تازه کپی واضح از مدار کسی هست که نسبت بهت عملا سمت استادی داره نمیتونی نسبت به خود اون شخص اینطور ادعا داشته باشی!!! هرگز هم سعی نکن برای بلند کردن خودت کسی رو که میدونی از تو بزرگتر و بالاتره زمین بزنی بلکه بالاتر بری! این کار رو خیلیها کردن و همیشه محکوم به شکست بوده. هر وقت فقط یکی از دهها کاری که من طی این سالها کردم و کلیت انجمن داری و حتی یکی از بیش از ده هزار پست فنی بنده رو تونستی ارائه بدی تازه اول خط قرار میگیری! وگرنه هر کسی در رویاها برای خودش کسی هست! اما در واقعیت این عملکرد آدمهاست که سطح کار و دانش و تخصص و البته انصاف و معرفتشون رو مشخص میکنه که بنظر من شما هیچکدوم اینها رو نداشتی و بعید هم میدونم هیچوقت بهش برسی.