نویسنده |
پیغام |
madrek
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: اینا تمام ایسی های 357 هستش که من تست کردم هیچ کدوم حتی یک سانت نسبت به دیگری برتری نداره!!حالا اگه براتون امکان داره عکسی از ایسی خودتون بزارین ببینیم!!فیلمی هم بعدن تهیه کنید بی زحمت!ترانزیستور قدرت نقشی تو برد دستگاه نداره!ببینید این اقای قطعه فروش میگفت من با کویل 25 و ایسی معمولی بردم 40 سانته حالا نمیدونم راست میگفت یا نه!!اکتر بچه های انجمن هم مدعی هستن به این برد رسیدن ایا ایسی اونا از کره مریخ اومده?? ای سی هایی که شم گذاشتید رو من دارم کار نمیکنن از مارک نشنال استفاده کنید مدار الان دستم نیست بخشیدم به دوستم هر موقع دستم رسید عکس میزارم قبلا گفتم من خیلی وقته با پولونس کار نمیکنم با فلز جو وتی ال کار میکنم البته تی ال ایگون که حذف ذره براش طراحی کرده اونم با لوپ ۳۳ سکه ۵۰ تومانی رو از ۴۰میزنه
|
چهارشنبه 8 اسفند1397 - 9:52am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
madrek نوشته است: غضنفر نوشته است: اینا تمام ایسی های 357 هستش که من تست کردم هیچ کدوم حتی یک سانت نسبت به دیگری برتری نداره!!حالا اگه براتون امکان داره عکسی از ایسی خودتون بزارین ببینیم!!فیلمی هم بعدن تهیه کنید بی زحمت!ترانزیستور قدرت نقشی تو برد دستگاه نداره!ببینید این اقای قطعه فروش میگفت من با کویل 25 و ایسی معمولی بردم 40 سانته حالا نمیدونم راست میگفت یا نه!!اکتر بچه های انجمن هم مدعی هستن به این برد رسیدن ایا ایسی اونا از کره مریخ اومده?? ای سی هایی که شم گذاشتید رو من دارم کار نمیکنن از مارک نشنال استفاده کنید مدار الان دستم نیست بخشیدم به دوستم هر موقع دستم رسید عکس میزارم قبلا گفتم من خیلی وقته با پولونس کار نمیکنم با فلز جو وتی ال کار میکنم البته تی ال ایگون که حذف ذره براش طراحی کرده اونم با لوپ ۳۳ سکه ۵۰ تومانی رو از ۴۰میزنه سلام من کاری به برد دستگاه کسی ندارم به نوشته کتاب و اصولش کاری ندارم اما چیزی که من خودم امتهان کردم حداقل رو مدار من اینطور بود نفوذ در زمین از ۳۵۷ هم میتونه باشه من چند مارک ۳۵۷ بردم بیرون سر زمین تست خاک انجام دادم البته مال خیلی وقت پیشه یکی از ای سی ها صوت دستگاه با بقیه فرق داست تیز تر بود تویکی سنس داشتم ضعیف بود تو یکی اصلا زیر خاک سنس نمیکر اما بیرون میزد تو یکی خوب کار میکرد چراشو نمیدونم
|
پنج شنبه 9 اسفند1397 - 9:21am |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
اینم از ای سی ها البته از ای سی های معمولی ۵تا یکی خوب در میاد ای سی فلزی نویزش بیشتره
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 9 اسفند1397 - 9:25am |
|
|
CCcall
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان میتر عقربه ای به کدوم نقطهء این مدار وصل میشه؟؟؟
|
جمعه 10 اسفند1397 - 3:04pm |
|
|
madrek
کاربر حرفه ای
|
پایه۶ ای سی ۷۴۱
|
جمعه 9 فروردین1398 - 8:19am |
|
|
farman.
کاربر فعال
تاریخ عضویت: دوشنبه 18 آذر1392 - 4:56pm پست: 168 محل اقامت: کوردستان شاباد
|
سلام خدمت دوستان مدار من مقاومت و ای سی 555ش خیلی داغ میکنه و فرکانسش قابل تنظیم نیست هر چی پتانسومتر را می چرخونی فایده نداره کم و زیاد میشه اما به محدوده 200هرتز هم نمیرسه بردش هم کم شده ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم قطعه را چک کنم ای سی را عوض کردم مقاومتها هم بیشترشون را چک کرد
هه ر بمینی کورد و زوان کوردی
|
جمعه 12 دی1398 - 12:40am |
|
|
farman.
کاربر فعال
|
farman. نوشته است: سلام خدمت دوستان مدار من مقاومت و ای سی 555ش خیلی داغ میکنه و فرکانسش قابل تنظیم نیست هر چی پتانسومتر را می چرخونی فایده نداره کم و زیاد میشه اما به محدوده 200هرتز هم نمیرسه بردش هم کم شده ممنون میشم راهنمایی کنید کدوم قطعه را چک کنم ای سی را عوض کردم مقاومتها هم بیشترشون را چک کرد
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 12 دی1398 - 12:43am |
|
|
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1911 محل اقامت: کوردستان
|
اگه لوپ اهم درستی نداشته باشه یا اینکه فرکانس رو خیلی بالا بزارید آیسی 555 نیم سوز میشه و بردش خیلی کم میشه . طوری که فلز رو میبری نزدیک لوپ تا سنس میشه طبق تغیرات آیگون بسازید و اول مشکلات لوپ و تنظیمات را رفع کنید بعد آیسی جدید بزارید و استفاده کنید
لا اله الا هو
|
جمعه 12 دی1398 - 12:54am |
|
|
farman.
کاربر فعال
|
ممنون سنه دژ گیان نه لوپم درسته یک ساله باهاش کار کردم تازه این طور شده فکر کنم با توجه به راهنمایی دوستمون مادرک اگه درست گفته باشم . خازنهای اطرف ای سی 555مشکل دارن ممنون از پاسختون بژی
|
جمعه 13 دی1398 - 9:42pm |
|
|
hadi12
|
سلام دوستان یه سوال این مدار بدون لوپ هم بوق داره؟
|
پنج شنبه 15 اسفند1398 - 7:42am |
|
|
|