asad135959 نوشته است:
لطفا اخرین pcb رو یکی لطف کنه ممنون
چند صفحه اخیر رو مطالعه کن متوجه داستان پی سی بی میشی.
دوستان مدتی پیش به درخواست یکی از بچه ها قرار شد ایشون رو بهمراه دستگاهش که همون فرانکو هست ببرم روی یک دفینه که ایشون هم دستگاه خودش رو تست کنه و هم واکنش فرانکو در حین سنس اثر دفینه رو ببینه و هم در همون فرصت بتونه کمی با تمرین و تست روی هدف تجربه اش رو افزایش بده.این هدف رو من بیش از یک سال پیش با فرانکو خودم سنس کرده بودم.هدف در زمان اولیه سنس کاملا تمام ویژگیهای یک دفینه رو داشت و به صورت تجربی میشد حدس زد که عمقی بیش از 4 5 متر داره و حداکثر به 10 متر میرسه.(با توجه به حجم و ابعداد اثر و تعداد روشن شدن ال ای دی ها و .......).این اثردر اولین سنس ،یعنی همون بیش از یک سال پیش تمامی ویژگیهای یک دفینه رو بصورت واضح و کامل داشت.به چند دلیل امکان و توانایی حفاری این دفینه وجود نداره.
در این سفر که دوستمون رو بهمراه بردم بدلیل نا امن بودن اون مکان و اون روستا و نیز به این دلیل که این فصل به قولی فصل حفارها هست و در محیطهای ناامن معمولا حفارها پائیز رو برای حفاری انتخاب میکنن و احتمال برخورد ما با بقیه گروههای حفاری وجود داشت و ما نیز غریب و غیر بومی محسوب میشدیم شرایط برای رفتن بیش از پیش نا امن بود.به هر حال رفتیم.قبل از رسیدن به مکان بدلیل وجود گله گوسفند مجبور به توقف حدود 1 ساعته شدیم که گله عبور کنه. متاسفانه در همین زمان مکان مورد نظر از مه پوشیده شد.همونطور که قبلا تاکید کردم بدترین چیز برای اثر دفینه مه هست.مه که به سطح زمین نزدیک بشه میتونه بیشترین تاثیر منفی رو روی اثر بزاره و یک اثر دفینه رو تضعیف کنه و ازون حالات و نشونه های متمایز کننده خالی کنه.به گونه ای که این اثر فلز ارزشمند میتونه در اینچنین شرایطی با اثر یک انومالی اشتباه گرفته بشه.
وقتی به سر نقطه رسیدیم به طور محسوسی اثر دفینه تضعیف شده بود و شاید بیش از 50 درصد کیفیتی که در اولین سنس در بیش از یکسال پیش رو داشت از دست داده بود.بدلیل حضور مه فرانکو شدیدا حساس شده بود و نیز هر گونه تنظیم کردن برای بدست اوردن یک حالت ایده ال برای کاوش از دست رفته بود.ذرات معلق اب در محیط(همون مه)بقدری رطوبت رو بالا برده بود که عملا کار کردن با فرانکو ممکن نبود.
با همون مقدار اثری که از دفینه باقی بود متوجه شدم حتما در چندین روز قبل هر روز شرایط مه الود و نامناسب وجود داشته که تونسته اینچنین این اثر قوی و متمرکز رو تضعیف کنه.بعد از برگشت متوجه شدم در چند روز اخیر هر روز چند ساعت اونجا از مه پوشیده بوده.خواستم این موضوع رو اینجا اطلاع رسانی کنم که همگی متوجه باشن این 4 5 ماه پایانی سال شرایط برای کار با فرانکو مناسب نیست و اگر هم خواستید با فرانکو بیرون برید حتما مطمئن شید که حداقل از یکی دو روز قبل در مکان و نقطه مورد نظرتون هیچ عامل تخریب کننده اثر یعنی بارش بارون و برف و هوای مه الود رخ نداده باشه،که اثر بتونه فرصت تقویت و تمرکز رو پیدا کنه که امکان یک سنس کامل و واضح وجود داشته باشه.
موفق باشید.