جواد64 نوشته است:
برادرعزیزانتن بایدیک جاخطم بشه
ایاکسی تونسته جایی انتن بزنه که هیچ جاقیچی نکنه ؟؟؟
ایاکسی تونسته جایی انتن بزنه هیچ جا انتن خودشوبازنکنه ؟؟؟؟
ایاکسی تونسته جایی انتن بزنه انتن به سمتی برنگرده ؟؟؟
اگه کسی هست لطفابیان کنه
اینوکه مطمعن هستم جناب جهانبین همچین شخصی نیست وگرنه تا الان بایدمیگفت .
صاف بیا تو صورتم بگو
عزیزم بلی خب من برای تمام فلزات بغییر طلا ههمین سه حالت که عرض میکنید اتفاق میافته
ایاکسی تونسته جایی انتن بزنه که هیچ جاقیچی نکنه ؟؟؟
بله اگر هدف کوچکی دور تر از مثل ۱کیلومتر از من باشه واکنش در حد ناچیزیه و بچشم نمیاد و بنوعی انتن تکون نمیخوره برای بنده
ایاکسی تونسته جایی انتن بزنه هیچ جا انتن خودشوبازنکنه ؟؟؟؟
بلی بطور حتم جایی بگیرم دیگه غیرممکنه فلز نباشه و انتن هیج جایی نمیره البته شده باز شده رفته ۶ -۷ متر اونورتر هم گرفته و ااونم فلز بود
باز شدن یک حالت ذهنی هست و من میتونم با معکوس کردن قطبها ذهنم عمل قیچی رو با باز شدن جابجا کنم
مورد داشتم موفق به کشف فلزات شدم با این روش
کلا سه نوع واکنش باز شدن داریم
۱- تمایل به فلز دیگر یا بزرگتر در نزدیکی نقطه
۲- عکس شدن حالت ذهنی یا بنوعی صحیحتر نیروی درونی که مفهوم واکنش رو بنحوی تعریف میکنه که خاک رو مرجع قرار میده و تغییرات رو واکنش
۳- تلقین و نوسان ذهنی
ایاکسی تونسته جایی انتن بزنه انتن به سمتی برنگرده ؟؟؟
بلی
خواهشا بنده رو نقد نکنید - هر فعالیتی در تاپیک باشه برای کمک به همدیگر هست و حق این را ندارید بنده رو بچشم دروغگو یا ناداان یا هر چیزی خطاب کنید مگر از گفتن این حرفها برای کاسبی ها منفعتی بهمراه داشته باشه
وگرنه من بهیچکی بدی نمیکنم لطفا یا تاپیک بنده رو خراب نکنید
یا حاصل ازمایشتون رو ارایه کنید با عکس فلزات دراومده یا کلا راجب حرفهام حتی نظرم ندهید
چون جواب سوالاتم هنوز کسی نداده
بنده فقط تجربه خودمو میگم حال فقط میمونه تجربه شما من مخالفت با روشهام رو خلاف نمیدونم ولی نه اینکه بگید اشتباه میکنی اقا شما هر چقدر چوبش رو خوردی بنده بیشتر از این حرفها خورددم و اما اینکه تا به امروز اگر نکته ای به این عظمت رو بنده زودتر از هر بشری بهش رسیدم بی دلیل نیست و فقط بایید فکر کنید چیزی که من مدت طولانی با تمام وجود درکش کردم شما با یکی دو ماه نمیتونید نقدش کنید ... پس تجربه کسب کننید بیشتر حرفتون دیر یا زود برمیگرده
---- این حرفم خودخواهی نیست یک اعتباره و امیدوارم متوجه بشید که قصد من کمک بشماست و کشف زبان جهانی برای دازینگ
اینجور یاد گرفتن و نمکدان شکستن رسم انصاف نیست
حالا سعی کنید بنده رو مخاطبتون قرار ندهید تکرار نشه لطفا