نویسنده |
پیغام |
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: پویا جان وضع بازار الکترونیک ما خرابتر از ایناست که شما بگی پلی کربنات اینا بفهمن اصلا چی میگی! چه برسه که داشته باشن! کلا در قضیه خازن در رنجهای پایین و زیر 2 میکرو انتخاب اول شما باید ام کا تی باشه و انتخاب دوم پلیستر. با فاصله بیشتر از اینها در مقام سوم مولتی لایر قرار داره که اگر اون دو نوع موجود نبود میتونین ازش استفاده کنین. سعی هم کنید از عدسی اصلا استفاده نکنین. در خازنهای رنج میکرو تا 100 میکرو خازن تانتالیوم موجوده که در بعضی جاها بدرد میخوره. ولی اکثر جا ها هم اصلا تاثیری نداره و واقعا هزینه بیخودیه و بهتره همون الکترولیت بذارین. حمید جان بنده خدا به من پلی کربنات داده من نمیتونم بین قطعات دیگه شناسایش کنم حمید جان فرمودن توکو باید 8 میکرو هانری باشه من ال سی متر ندارم چطور اندازه بگیرم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 12:05pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
کوروش عزیز متاسفانه اینطور سیم پیچها محاسبه ظرفیتشون از نظر تئوری اصلا کار راحتی نیست و آخرش هم با عدد واقعی یکی در نمیاد! کلا برای کار فلزیاب به اعتقاد من داشتن ال سی متر یا مولتی متری که رنج هانری داشته باشه واقعا واجب هست. بخصوص برای تست ظرفیت کویل ها.
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 12:10pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
alonejax عزیز خازن ام کا تی و پلیستر در رنج نانو که به وفور وجود داره و مشکلی نیست. در رنج زیر 100 پیکو معمولا مولتی لایر و عدسی پیدا میشن. طبیعتا مولتی لایر میتونه بهتر باشه.
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 12:13pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: کوروش عزیز متاسفانه اینطور سیم پیچها محاسبه ظرفیتشون از نظر تئوری اصلا کار راحتی نیست و آخرش هم با عدد واقعی یکی در نمیاد! کلا برای کار فلزیاب به اعتقاد من داشتن ال سی متر یا مولتی متری که رنج هانری داشته باشه واقعا واجب هست. بخصوص برای تست ظرفیت کویل ها. ممنون پس من برم یه ال سی متر بسازم
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 12:40pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا کوروش شما اگر مولتی متری با نام : ویکتور 88c رو بخیرید همه چیز داره و عالیه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 12:44pm |
|
|
aygon84
کاربر فعال
|
pouya83 نوشته است: باسلام ازجناب آیگون عزیز خواهش میکنم لیست قطعاتی را که درمراحل بعدی قراره جهت ارتقا وتقویت این مدار استفاده وجایگزین تعدادی از قطعات فعلی بشه اینجا اعلام کنند ،چون اکثر دوستان مثل خود بنده جهت تهیه قطعات مجبوریم به تهران بریم ودر شهر محل سکونت ما اصلا فروشگاه قطعات الکترونیکی وجود نداره.فروشگاه های اینترنتی هم که قربونش برم اکثر این قطعاتو یا ندارن یا اینکه بعضی وقتا کم لطفی میکنن و هر چی دلشون میخواد برامون میفرستن.بنابراین بهتره خودمون این زحمت را به جون بخریم و بریم تهران،بنابراین لطف کنید لیست اون قطعات راهم اعلام کنید که همه را یکباره تهیه کنیم. ممنون سلام من هم شهرستانی هستم و همه قطعات را از فروشگاههای اینترنتی تهیه کردم درسته همه قطعات تو یه فروشگاه موجود نیست ولی سایر فروشگاها دارن تغییرات هم قبلا گفته شده هیچ تغییر جدیدی نیست مگه اینکه خودتان بخواهید انجام بدیدبرای خازنها هم طبق فرمایش دوستان اگه مجبور شدید با در نظر گرفتن اولویت ها جایگزین کنید
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 3:08pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
aygon84 نوشته است: pouya83 نوشته است: باسلام ازجناب آیگون عزیز خواهش میکنم لیست قطعاتی را که درمراحل بعدی قراره جهت ارتقا وتقویت این مدار استفاده وجایگزین تعدادی از قطعات فعلی بشه اینجا اعلام کنند ،چون اکثر دوستان مثل خود بنده جهت تهیه قطعات مجبوریم به تهران بریم ودر شهر محل سکونت ما اصلا فروشگاه قطعات الکترونیکی وجود نداره.فروشگاه های اینترنتی هم که قربونش برم اکثر این قطعاتو یا ندارن یا اینکه بعضی وقتا کم لطفی میکنن و هر چی دلشون میخواد برامون میفرستن.بنابراین بهتره خودمون این زحمت را به جون بخریم و بریم تهران،بنابراین لطف کنید لیست اون قطعات راهم اعلام کنید که همه را یکباره تهیه کنیم. ممنون سلام من هم شهرستانی هستم و همه قطعات را از فروشگاههای اینترنتی تهیه کردم درسته همه قطعات تو یه فروشگاه موجود نیست ولی سایر فروشگاها دارن تغییرات هم قبلا گفته شده هیچ تغییر جدیدی نیست مگه اینکه خودتان بخواهید انجام بدیدبرای خازنها هم طبق فرمایش دوستان اگه مجبور شدید با در نظر گرفتن اولویت ها جایگزین کنید بسیارعالی ممنون از توضیحاتتون
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 3:28pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
باسلام از دوستان آیا کسی تا به این لحظه تونسته این مدار را طبق راهنمایی جناب آیگون بسازه؟
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 3:31pm |
|
|
alonejax
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 30 فروردین1392 - 3:54am پست: 70 محل اقامت: وطنم ایران
|
از آقا مهدی گل و آقا حمید عزیز بخاطر راهنمایی متشکرم امید که روزی جبران کنم ویکتور 88 طبق فرمایش آقا مهدی وسیله بیستیه ولی حیف یکم گرونه
عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند.
|
یکشنبه 3 شهریور1392 - 8:52pm |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
|
alonejax نوشته است: از آقا مهدی گل و آقا حمید عزیز بخاطر راهنمایی متشکرم امید که روزی جبران کنم ویکتور 88 طبق فرمایش آقا مهدی وسیله بیستیه ولی حیف یکم گرونه قیمتش چنده و کجا میشه اونو تهیه کرد؟
|
دوشنبه 3 شهریور1392 - 12:26am |
|
|
|