پیدی اگر همه نکاتش رعایت بشه و تمیز ساخته بشه نهایت برد جرقش ۱ مترتا ۱.۵ دیگه اخرش هست!تو هوای سرد هم هیچ سیستمی تکمیل نمیشه چون باید تست بخوره!سیستم جناب سنه دژ نهایتا ۱ تا ۱.۵ میزنه اونوقت ایشون از اون کمک میگیره سیستمش شده دو متر خوبه والا
بنده مطمئن هستم که کامل نشده و بولوفه!خدمتتون عرض کنم بنده در اوایل از جناب سنه دژ پرسیدم یه سکه رو چقدر میزنه عرض کرد اندازه یه فلزیاب لوپی قوی نگو فلز قدیم رو میگه!
بنده مدتها سر این مسئله کلنجار رفتم و اطلاعی نداشتم فقط روی سنس فلز جدید انقد زحمت کشیدم
بعدها متوجه شدم نهایت بردش برای سکه ۲۰ سانته!که همون اوایل بهش دست پیدا کرده بودم
بنده همه تستهام اوکی شده حتی سنس جرقه از راه دورم داشتم و فکر میکردم باید خیلی بالاتر بشه و اینهمه عداب نمیکشیدم فقط تست بیرون میمونه که توی هوای گرم صورت میگیره
فیلم مدارمم گزاشتم اینها هم همش بهونس دلایل خصوصی بود که راحت نمیومد بگه مدارم تکمیل شده هر کسی پیدی کار کرده باشه میدونه چقد زحمت داره و با یکی دوروز نمیشه بگی مدارم تکمیل شد حتی اگه سیم کشیاش مونده باشه
تموم این اطلاعات رو هم از جناب سنه دژ داره
دروغگو دشمن خداست
انسانهارو توی این سایت باید براساس گفتمانشون سبک سنگین کنیم چون راه دیگه ای نیست
برای من چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
اما برای شماجناب ویو وقتی کسه دیگه این سیستم رو اختراع کرده همه چیشم موجوده کلی ادم زحمت کشیدن دلیلی نیست یه فیلم از جرقه که نه ظاهر مدار مشخصه نه داخلش نه باطنش که بخواد سری بازی بشه!خوبه مامور اف بی ای نیستن ایشون!
همه اینها بخاطر در رفتن از زیر حرفشون هست