انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 12:13pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محمد نوشته است:
کسی که باید تحمل بشه ماییم داداش.نه شما.کوچیکتیم

سروری داداش :x

محمد جان خبر کنش چه نوع هستش؟؟؟ میشه دقیقا نام قطعه رو ذکر کنین مرسی :ymblushing:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 4 شهریور1392 - 3:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
چی؟؟؟خبر کنش چیه؟؟9-:

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دوشنبه 4 شهریور1392 - 3:36pm
YIM
کاربر فعال
کاربر فعال

ایا از دوستان کسی موفق به ساختش شده

دوشنبه 4 شهریور1392 - 5:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من مدار رو مونتاژ کردم ولی هنوز راه نیفتاد فکر کنم از قسمت توکو باشه؟ چون هر کاری میکنم در خروجی آیسی 8 هر چی در ورودی دارم در خروجی دارم. من از یه منبع تغذیه 12 ولت استفاده کردم.

دوشنبه 4 شهریور1392 - 8:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برای تنظیم کردنش آیا باید کارهای خاصی انجام داد؟ از قبیل اینکه در خروجی آیسی 4 باید 0 ولت داشته باشیم؟

دوشنبه 4 شهریور1392 - 9:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

fabienmartin نوشته است:
من مدار رو مونتاژ کردم ولی هنوز راه نیفتاد فکر کنم از قسمت توکو باشه؟ چون هر کاری میکنم در خروجی آیسی 8 هر چی در ورودی دارم در خروجی دارم. من از یه منبع تغذیه 12 ولت استفاده کردم.

سلام
بدون توکو مدار کار نمیکنه طبق توضیحات قبلی بصورت دستی بساز (از سیمهای لاکی که داخل رله های 12 یا 6 ولتیست درست کن با مقاومت 11یا 12 اهم)

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
aygon84 نوشته است:
fabienmartin نوشته است:

سلام
بدون توکو مدار کار نمیکنه طبق توضیحات قبلی بصورت دستی بساز (از سیمهای لاکی که داخل رله های 12 یا 6 ولتیست درست کن با مقاومت 11یا 12 اهم)

باسلام
با این سیمهای داخل رله چطوری باید درست کنیم.منظورم اینه این سیمها را باید دور چی بپیچیم؟
آیامنظورتون ساختن سلف استوانه ای یا بشکه ایه؟که باید مقدارش هشت میکروهانری. ومقاومتش یازده اهم باشه.
نمیشه این سلف را بصورت آماده تهیه کرد؟چون در فروشگاه ایران میکرو سلف بشکه ای ده میکروهانری وجود داره.
ممنون

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

fabienmartin نوشته است:

درنقطه خروجی پایه ic8 مستقیم وصل کن به 12+ ولت باطری. البته بهتره ایسی قسمت toko از سوکت خارج کنی.
در این طرح com ic8 یا پایه وسط به مثبت وصل شده در صورتی که باید به منفی وصل باشه .اگر پایه وسط رو به منفی بزنی باید رگوله کنه.

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

pouya83 نوشته است:
aygon84 نوشته است:
fabienmartin نوشته است:

سلام

باسلام
با این سیمهای داخل رله چطوری باید درست کنیم.منظورم اینه این سیمها را باید دور چی بپیچیم؟
آیامنظورتون ساختن سلف استوانه ای یا بشکه ایه؟که باید مقدارش هشت میکروهانری. ومقاومتش یازده اهم باشه.
نمیشه این سلف را بصورت آماده تهیه کرد؟چون در فروشگاه ایران میکرو سلف بشکه ای ده میکروهانری وجود داره.
ممنون

سلام
میشه استفاده کرد ولی قبل از استفاده مقاومتش را بسنج اگه خیلی اختلاف داشت میتونی بازش کنی و با کم کردن دورش بین 11 تا 12 اهم تنظیم کنی

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
ولتاژ بین پایه 2و3 توکو (شکلی که فرستاده بودم) تو حالت مدار بسته 19.5 ولت میباشه
تو حالت سنس یک ولت کاهش پیدا میکنه

دوشنبه 4 شهریور1392 - 10:49pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 25 , 26 , 27 , 28 , 29 , 30 , 31 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , saeedfirooz و 324 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure