سنه دژ نوشته است:
در مورد طرح جدیدی که شما ارائه دادین
راستش بنده زیاد الکترونیک بلد نیستم که طرح شما رو بخوام محاسبه کنم
اما اینو میدونم که برای سنس از راه دور ، قبل از طراحی و محاسبات ، باید یه دید درست و کلی از طرح داشته باشیم و بدونیم داریم چی رو با هم ادغام میکنیم و چگونه سیستم میتونه اثرات پدیده رو بگیره و نشون بده
یعنی بخوایم نخوایم ، با پدیده روبرو هستیم
در فرانکو که داده ها از طریق آنتن وارد میشن اما در پی دی یه حالت چند جانبه داریم که شاید بنظر بعضیها پیچیده هم باشه
حالا شما اگه بخواین امگا رو استفاده کنین اما براش فرستنده ی دیگری بزارین که فکر میکنم بخشی از خواص امگا از دست بره
در مورد پایداری امگا ، بخاطر شکل خاصی که داره ، بله میتوان مثلا برد فرستنده رو داخل گودی زیر امگا گذاشت و تاثیری بر امگا نداشته باشه . فلزات خارجی هم زیاد تاثیری ندارن چون کل امواج رو در داخل داریم
حالا چطور میخواین در این طرح از روش سنس فرانکو استفاده کنین ، باید عملا تست کرد
درست میفرمایید خاصیت امگا اصلی مثل این نیست اما خب بگزارید واضح تر بگم هدف از این طرح چیه
اگه به ساخت پی دی باشه که توصیه من همون پی دی هست اما خب وقتی کسی همت نمیکنه یکساعت مدار رو راه بندازه چطور ممکنه بیاد فلزیاب پیدی رو با این همه گیر و دار رو بسازه ، تضمین میکنم کل راه اندازی این مدار به اندازه بخشی از تایم ساخت امگای پی دی اصلی هم وقت نمیبره ، اگه کسی مدعی برد بهتره از فلزیاب پیدی هست بگه یه سکه ۵۰۰ تومنی رو ۳۰ سانت در هوا میزنه؟ یا یه بشقاب رو چقد میزنه یا در خونه رو ، خب من میخوام فقط نکات تنظیم امگا رو کمی متوجه بشیم که اصلا تنظیم امگا به چه نحویه و چه نقطه ای و تنظیم در حد میلی متر چه تاثییری روی برد میزاره؟ وگرنه بنظرم وقتی با یه باتری ۹ ولت ! برای هم فرستنده و گیرنده ، میتونیم با پایین ترین حد مصرف باتری ، فلزی رو زیر خاک اشکار کنیم ، سوالی برامون پیش میاد که چه چه عاملی هست ایا رسانایی خود فلزه یا اطراف فلز و رساناها جریانی وجود داره ؟!
در مورد ساختار مدار برد هم بگم ، خودم زیر خاک با لوپ ۵۰ سانتی زیر ۱ متر تست کردم میتونه اشکار کنه !
و خلاف فلزیاب پالسی با لوپ بزرگتر اهم بالاتر میره و مصرف کمتر و برد بیشتر میشه
اصلا ینی هر چقدر از روی مدار کم کنی بردش بیشتر میشه
خودم باهاش یه توباکس درست کردم با مدار فرستنده مجرا از گیرنده ۳متر از هم فاصله داشتن اینجا مچ میشدن رفتار فرستنده حکم گیرنده رو داشت
ینی با نزدیک کردن فلز به لوپ فرستنده ، گیرنده بود که اشکار سازی میکرد اونم وابسته به تنظیم یا افزایشی بود یا کاهشی ! اگه اینکارو همه شما کردید و میدونید که من حرفی ندارم بزنم
بعدم نمیخوام بگم پیدی رو ول کنید این طرح فقط کمکی هست و برای اگاهی از طرح اصلی ساخته میشه و ربطی به جایگزینی ندارد و پی دی ارزشش جداس ، ینی این رو در بدتربن حالا بعنوان تجربه میسازیم
امیدوارم به جذابیتهای این طرحهای ساده پی ببرید ،ممنون از سنه دژ عزیز بابت توضیحات مفیدشون و دیگر دوستان