انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:47pm

پاسخ به موضوع  [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 127  بعدی
 sand banks 150 metal detector 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

حق با پویای عزیز هست. من هم فکر نمیکنم سلف مقاومتی برای این قضیه اصلا جواب بده!

یکشنبه 9 شهریور1392 - 12:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستای گلم جناب مهندس آیگون فرمودن که یه بلندگو 8 اهمی واسه خبرکنش استفاده کنین

و در اخر بازم سوالم رو مطرح میکنم

توکو چند ولت رو به چند ولت تبدیل میکنه و چطور میتونم توکو خودم رو تست کنم آیگون جان یا دوستان گلم لطفا پاسخ بدین

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 10 شهریور1392 - 9:43am
مدیر سایت
مدیر سایت

جناب کوروش ، فکر میکنم 12 ولت رو به 20 ولت میرسونه اگه اشتباه نکرده باشم فکر کنم همین باشه ، هستند توکوهایی که 12 رو به 60 ولت هم میرسونن ، ولی برای این مدار همین اندازه طراحی شده

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 10 شهریور1392 - 10:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

fabienmartin نوشته است:
من امروز یه سلف 8 میکرو گذاشتم و دوباره مدار رو تست کردم بازم جواب نداد..مقاومت R8 و ترانزیستور T3 به شدت داغ میکنن...در صورتیکه مدار داره 28 میلی امپر میکشه؟؟؟ وقتی ایسی 3 رو بر میدارم دیگه داغ نمیکنن کارشون تموم میشه :D ....

سلف بشکهایی استفاده کن بخاطر اینکه این سلفی که گذاشتی به عنوان یه سیم عمل میکنه یه دونه سیم میذاشتی بهتر بود تو تلویزیونها فراونه جاهایی که به اسم L مدار مشخص شده شکلش هم مثل خازن شیمیایه

یکشنبه 10 شهریور1392 - 10:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سیم پیچ به طور ساده یک سیم هادی معمولی است که پیچانده شده است . مقاومت اهمی سیم پیچ را در اغلب موارد می توان صفر فرض نمود و بنابر این با عبور جریان dc سیم پیچ مانند یک هادی عمل کرده و عکس العملی ندارد . (ولتاژ دو سر آن صفر است) اما چنانچه جریان عبوری بخواهد تغییر نماید . سیم پیچ با تغییر جریان مخالفت نموده و این مخالفت به صورت ایجاد ولتاژی به نام ولتاژ القائی بروز نماید. و اصولاَ این خاصیت خودالقائی سیم پیچ می نامیم.
هرگاه از سیمی جریان عبور کند اطراف سیم میدان مغناطیسی ایجاد می شود . در سال 1824 دانشمندی به نام اورستد دریافت که هرگاه قطب نمائی به سیم حامل جریان نزدیک شود عقربه منحرف می شود . و اثبات این موضوع است که اطراف سیم حامل جریان میدان مغناطیسی وجود دارد . تجمع براده ها در نزدیکی سیم بیشتر بوده به این معنی که شدت میدان مغناطیسی ایجاد شده در نزدیکی سیم بیشتر است . و هر چه از سیم دورتر شویم میدان مغناطیسی ضعیف تر می شود.
شکل سلف

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 10 شهریور1392 - 12:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: وطنم ایران
اینی که نشون دادم توکو؟

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:08am
YIM
مدیر کل
مدیر کل

بله محمد جان در واقع اینا همون IF هستن. ولی سایز های مختلفی دارن و سایز فریتشون هم با هم فرق میکنه! مثلا این نمونه شما بنظر میاد فریتش کوچک باشه! بهرحال فکر نمیکنم برای درست کردن یه چیز خاص و اختصاصی برای این مدار بدون سلف متر بشه نتیجه مطلوبی گرفت.

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

این IF ها یا توکو انجمن از نوع کوپلاژ فرکانسی هست بدرد این کار نمیخوره هم اهم سیم پیچ پایین هست هم زغال فریت داخلی اون بدرد این کار نمیخوره . اون مدلی که برای این کار میخوره تعداد دور سیم اون زیاد هست علاوه بر زغال فریت داخل یک زغال لوله ای استوانه ای روی سیم پیچ رو میپوشونه

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
salam dosan man lange in toko hastam lotfan ye rahe hal khob pishe romon bezarid

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شما که خیلی مشتاق هستید این قسمت مدار در فایل رو که برش زدم روی یک تکه فیبر سوراخ دار بردبورد بسازید و به مدار وصله کنید با سه تا تکه سیم اون ایسی رو هم رگولاتور 7812 بزارید

دوشنبه 10 شهریور1392 - 12:38am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1264 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 31 , 32 , 33 , 34 , 35 , 36 , 37 ... 127  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , farokh و 287 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure