حمزه جان سیستم اصلی ردیاب جاهایی که باید جواب پس داده باشه داده و تا الان هیچ موردی منفی نبوده!
فقط یک مساله روی عدد نمایش وزن هست که من و آقا مجتبی به این نتیجه رسیدیم دستگاه همیشه وزن رو کمی کمتر نشون میده که مشکلی نیست و با تستهای بیشتر اصلاحش میکنیم. یک مساله هم تست فرکانسهای بیشتر هست که ادامه داره تا فرکانسهایی احیانا باز اضافه بشه و تا هفته دیگه این کار هم انجام میشه و نتیجه دیگه نهایی هست.
اتفاقا در مورد کلید دستگاه همین مساله شما رو امروز بنده با اقا مجتبی مطرح کردم و اصرار کردم از کلید چکشی یا کلنگی استفاده نشه و ایشون هم قرار شد در نظر بگیرن.
در آنتن تغییر خاصی داده نمیشه چون جواب خودشو خوب پس داده! تلسکوپی ها که به همون صورت هستن فقط با توجه به شکل مدار و جعبه جاشون کمی عوض میشه. آنتنهای برنجی هم پس از تستهای مختلف قرار شد شبیه به سری قبلی و البته از نوع بلبرینگی باشه که خیلی بهتر جواب داده. خود میله برنجی هم مارک مرغوب تری پیدا کردیم که کمی بهتر جواب میده.
در مورد فیوز و سوئیچ و قفل هم چنین چیزی رو نمیشه براحتی برای دستگاه درست کرد و دردسر زیادی داره! فقط در همین حد انجام دادیم که اگر دستگاه بصورت غیر رمزی و معمولی روشن بشه هم عنوان دستگاه به صورت آب یاب نوشته خواهد شد و هم همه نوشته ها مخفف و نامشخص هستن تا کسی اصلا متوجه نشه که دستگاه برای چه منظوری هست!