انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:42pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
بله 2 تا از 5 فرکانس طلا همون قبلیا هستن. در واقع گلد2 و گلد4 الان معادل 1 و 2 قبلی هست!
بعید میدونم فرکانس طلا برای حفره به اون شکل جواب بده. ولی ممکن هم هست این خطای ذرات باشه نه تشابه فرکانس. چون خطاهای مختلف در ردیابی اغلب با هم اشتباه گرفته میشن!
جوغن روباز که سهله چاله هم حکم حفره رو داره برای این ردیاب! :D

سلام

مهندس حمید امکان داره رنج تغییر فرکانس بصورت دستی از 0 تا 100 کیلو هرتز باشه یا ممکن نیست؟ اگه این فاکتور وجود داشت دیگه نور علی نور میشد .

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

یکشنبه 24 شهریور1392 - 1:12pm
استاد
استاد

hoshi نوشته است:
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
بله 2 تا از 5 فرکانس طلا همون قبلیا هستن. در واقع گلد2 و گلد4 الان معادل 1 و 2 قبلی هست!
بعید میدونم فرکانس طلا برای حفره به اون شکل جواب بده. ولی ممکن هم هست این خطای ذرات باشه نه تشابه فرکانس. چون خطاهای مختلف در ردیابی اغلب با هم اشتباه گرفته میشن!
جوغن روباز که سهله چاله هم حکم حفره رو داره برای این ردیاب! :D

سلام

مهندس حمید امکان داره رنج تغییر فرکانس بصورت دستی از 0 تا 100 کیلو هرتز باشه یا ممکن نیست؟ اگه این فاکتور وجود داشت دیگه نور علی نور میشد .

درود یر شما
اتفاقا اگه چند فرکانس بالای یک کیلو هم برای تشابه فرکانسی به ردیاب اضافه میشد دقت ردیاب هم بیشتر میشد در از بین بردن خطا

یکشنبه 24 شهریور1392 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود و خسته نباشید خدمت اساتید ...اگه میشه یه فیلم از کارکرد دستگاه رو همین چاله که زحمتشو کشیدین کندین بگیرین ...چون تو عکسها چیزی از ردیابی ندیدم..با تشکر

یکشنبه 24 شهریور1392 - 4:32pm
مدیر کل
مدیر کل

معین نوشته است:
با درود و خسته نباشید خدمت اساتید ...اگه میشه یه فیلم از کارکرد دستگاه رو همین چاله که زحمتشو کشیدین کندین بگیرین ...چون تو عکسها چیزی از ردیابی ندیدم..با تشکر

حتما از کارکرد دستگاه فیلم هم میگیریم

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

یکشنبه 24 شهریور1392 - 5:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام اقا مجتبی لطفا زمان ارسال دستگاه زحمت بکشید از کارتن محکمتر با پوشش کامل استفاده کنید .باتشکر فراوان

یکشنبه 24 شهریور1392 - 9:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز سلام و جمیعا به امید توفیق
استاد مجتبی ایشالا کی شروع میکنید به ارسال ردیابها؟
سپاس

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 24 شهریور1392 - 3:15am
مدیر کل
مدیر کل

ilanji نوشته است:
سپاس

سلام
ایشاالله یک هفته دیگه شروع میکنم به ساختن فعلا منتظر جعبه ها هستم که سفارش دادم تولید کنند و بدقولی کردند بهرحال بهم قول دادند که تا چهار روز دیگه میفرستیم و تا الان هم کلی کار رو انجام دادیم و منتظر جعبه ها هستم .
و ناگفته نماند میبینین طول کشید همون اول هم به عرضتون رسوندم که این سری جدید ردیاب باید تست بشه فرکانسگیریهای زیادی میخواد طول میکشه هرچند درحین این تستها و خرید قطعات همزمان قطعات رو دادم به همکارانم تا کارهای معمولی ان رو انجام بدند ازجمله اتصالات سیم به السیدی اتصال سیم شیلد به ولومها که چهارولوم داره این دستگاه سوراخکاری جعبه ها برش جای السیدی سری کردن باطریها زدن لیبل جدید به جعبه ها و طراحی انها درست کردند انتنها اینهمه کار رو تا این زمان انجام شده همزمان باید جواب پیام خصوصیهای شما رو هم میدادم که بالغ بر بیست پیام خصوصی در روز میباشد و انتظار هم دارین جواب بدم . و سرکشی به کل انجمن .دوباره از شما تشکر میکنم بابت صبر و حوصله ای که دارین و باز هم بهم اعتماد کردین انشاالله شرمنده شماها نشم .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مجتبی نوشته است:
ilanji نوشته است:
سپاس

سلام
ایشاالله یک هفته دیگه شروع میکنم به ساختن فعلا منتظر جعبه ها هستم که سفارش دادم تولید کنند و بدقولی کردند بهرحال بهم قول دادند که تا چهار روز دیگه میفرستیم و تا الان هم کلی کار رو انجام دادیم و منتظر جعبه ها هستم .
و ناگفته نماند میبینین طول کشید همون اول هم به عرضتون رسوندم که این سری جدید ردیاب باید تست بشه فرکانسگیریهای زیادی میخواد طول میکشه هرچند درحین این تستها و خرید قطعات همزمان قطعات رو دادم به همکارانم تا کارهای معمولی ان رو انجام بدند ازجمله اتصالات سیم به السیدی اتصال سیم شیلد به ولومها که چهارولوم داره این دستگاه سوراخکاری جعبه ها برش جای السیدی سری کردن باطریها زدن لیبل جدید به جعبه ها و طراحی انها درست کردند انتنها اینهمه کار رو تا این زمان انجام شده همزمان باید جواب پیام خصوصیهای شما رو هم میدادم که بالغ بر بیست پیام خصوصی در روز میباشد و انتظار هم دارین جواب بدم . و سرکشی به کل انجمن .دوباره از شما تشکر میکنم بابت صبر و حوصله ای که دارین و باز هم بهم اعتماد کردین انشاالله شرمنده شماها نشم .

سلام استاد عزیز
شما همیشه نسبت به اعضا و کاربران انجمن لطف داشتید و این بسیار برای ما ارزشمنده
امیدوارم روزی بتونم الطاف شما رو جبران کنم
سپاس :x

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:21am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
ilanji نوشته است:
سپاس

سلام

مجتبی جان ما هم همینو میخوایم
اشکال نداره کمی دیر بشه، انشالله که همه تستهای مهم رو انجام میدید و از همه سربلند بیرون میایید.

فرمودید سری کردن باطریها، مگه میخوایید چند باطری بکار ببرید و دوامشو بیشتر کنید؟ ردیاب 22 که من دارم با وجود اینکه زیاد باهاش کار کردم هنوز روی 100 درصده که خیلی عالیه. :)

دوشنبه 25 شهریور1392 - 9:58am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

کانی جان همین ردیاب که تو دست شماست توش از 3 تا باطری استفاده شده که به هم سری شده اند.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

دوشنبه 25 شهریور1392 - 12:04pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 6 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure