انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:56pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

دوستان خیلی ممنون از لطفتون. :ymhug:
در مورد ولوم فاین که فکر کنم چند بار توضیح دادم. با این حال به امید خدا ظرف چند روز آینده توضیحات کامل ردیاب FPL-35 رو توی انجمن میذاریم و بعد آموزشهای اولیه و خاص این ردیاب رو شروع میکنیم. فکر میکنم همه نکات مشخص میشن.
مود مگنومتر که عرض کردم برای اندازه گیری مغناطیس هست! یعنی مثلا شما باهاش میتونین مغناطیس یک اهنربا رو بگیرین. طبق آزمایشاتی که انجام شده اگر هدف جدید و حتی زیر خاک باشه مغناطیس نداره و در حالت مگنومتر اصلا روی اون نقطه ردیاب واکنشی به مغناطیس نشون نمیده! ولی اگر هدف قدیمی باشه روی فرکانس مغناطیس هم هدف رو میزنه و از روی درجه وزنی که برای مغناطیس بدست میاد میشه به قدرت مغناطیسش هم پی برد که نشون میده هدف حتی چقدر قدیمی هم هست! البته مغناطیس عملا به اون شکل قابل ردیابی نیست و فقط در محدوده اطراف هدف هست که جواب میده.

در مورد نیاز به نقطه زن هم که صحبتش شد ؛ خب این ردیاب واقعا از نظر نقطه زنی نیاز به تایید نداره! حذف خطاها هم تا حدی درش لحاظ شده که اگر همه روشهای حذف خطا با دستگاه پیاده بشن عملا امکان اینکه هدف خطا باشه بسیار کم هست. با این همه توصیه میشه لااقل برای عمق های کم که فلزیاب ها جواب میدن از یک دستگاه دیگه هم محض احتیاط استفاده بشه. ولی عمق اگر بالا باشه و نقطه زن مناسبی در اختیار نباشه صرفا باید به ردیاب اعتماد کرد! تمرکز ما هم روی همین مساله بوده که به خود ردیاب بشه اعتماد خیلی بیشتری کرد. باقی کار دیگه به تجربه اپراتور هم بستگی داره. گاهی اوقات هم خیلیها تحت تاثیر ذهنیت قرار میگیرن و آنتن زنی رو درست انجام نمیدن. در اون شرایط یک نقطه زن مجزا میتونه کمک کننده باشه. در هر حال بنظر من یک اپراتور با تجربه با این ردیاب FPL-35 نیاز چندانی به نقطه زن دیگه نخواهد داشت! :D

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:19pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

dj_remix نوشته است:
ســـــــــــپاس فـــــــــــــــــــراوان

خسته نباشید مهندس حمید و مجتبی خان
ممنون از زحماتی که می کشید
ایشالله همیشه موفق باشید و پیروز

همه بچه های انجمن هم انشالله با دستگاه جدید به بار برسند
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم

B-) بژی دی جی رمیکس

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:20pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

\:d/ \:d/ \:d/

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و ادب حضور استاد حمید گل.
توضیح شما واقعا کامل بود. جداً خدا قوت. تبریک میگم به شما و همکاران ارجمندتون و دوستان انجمن.
البته من میدونم که هیچ نقطه زنی نمیتونه با عمق ردیاب هماهنگ باشه ولی منظورم به عنوان حداکثر عمقی که از یه نقطه زن میشه انتظار داشت بود. چون اگه ردیاب شما 20 متر بزنه و جی پی که دومتر یا دو نیم متر بیشتر نمیزنه، مسلما ردیاب ما که هدفی را در عمق 4 متری زده باشه، خطا و ذرات محسوب شده و متأسفانه براحتی از دستش میدیم!.
از آنجایی که توباکس انجمن هنوز آمادۀ عرضه به بازار نشده، من فکر کنم با توجه به تجربۀ یکی از دوستان که اپراتور حرفه ای سیریوسه و میگه از لورنز سرتره چون با جفتش کار کرده، آیا شما با نظر من در مورد استفاده از دستگاه سیریوس به عنوان مکمل FPL 35 موافق هستید؟
با تشکر و تجدید احترام
خدایا راضی باش هرآنکه از تو راضیست و بسوی تو گام مینهد.آمین.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:41pm
استاد
استاد

درود بر شما
نقطه زنی ردیاب قبلی که واقعا دیگه جای حرف نداره مشکل رد کردن ذرات هست که دامن گیر همه ردیابها حتی نقطه زن های حرفه ای هم هست.از اون جایی که تشابه فرکانسی ذرات با طلا خیلی زیاد هست تقریبا حذف بالای 60 درصده ذرات خیلی سخته مگر اینکه در مقیاس وسیع و تحت شرایط ازمایشگاهی یه ردیاب تست بشه این امکانات هم در اختیار استاد حمید نیست که دستش باز باشه و بتونه با نتیجه گیری از تستهای ازمایشگاهی ردیابی بزنه که یتونه بالای 90 درصد حذف ذرات کنه پس ما نباید انتظار نا معقول از یه نفر داشته باشیم که اسپانسری نداشته باشه و با دست خالی و بدون کمک دیگران همچنین دستگاهی خلق کنه و تا همین جا هم استاد حمید شاهکار کرده که یه تنه داره با شرکتهای بزرگ که چندتا کارشناس خبره دارند که فقط کارشون همین هست و دستشون باز هست و هر چی میتونن هزینه برای تحقیقاتشون میکنند داره رقابت میکنه و چون علم دستگاههای فلزیابی هنوز به اونصورت رشد نکرده و به قول معروف نوپا هست ما به اجبار باید با همین توان علمی که کارشناسان مربوطه دستگاه میزنند باید بسنده کنیم و انتظار خارج از توان این کارشناسان فنی در این زمینه نباید داشت

دوشنبه 25 شهریور1392 - 3:43pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون جاوید و افشین عزیز.
جاوید جان من فکر میکنم علت شک شما درباره حذف خطاها بخصوص خطای ذرات ؛ مقایسه با ردیاب قبلی هست! :D بنده خودم کاملا قبول دارم که با ردیاب قبلی اصلا نمیشد اکثر این خطاها رو بصورت مطمئن تشخیص داد. نکته مثبت اون ردیاب بیشتر دقت فرکانسی و روش خاص ارسال امواجش بود که در ردیاب جدید حتی بهتر هم شدن. اما در مورد حذف ذرات چون از یک روش دیجیتالی و کاملا متفاوت استفاده شده شما خواهید دید که حتی 100 کیلو فلز هم با این ردیاب کاملا قابل حذف هست! ذرات که دیگه جای خود دارن. در واقع باید خیلی مراقب باشین درجه وزن رو روی عدد خیلی بالایی نذارین چون مطمئن باشین براحتی میتونه یک هدف کاملا واقعی رو هم حذف بکنه! :D
اینکه بنده شرایط تست نداشتم خب نه اینجور هم نیست. لااقل در مورد اهداف جدید حتی زیر خاک خیلی چیزها رو توی این مدت خودم بررسی و تست کردم و اصلا فرمول محاسبه وزن تقریبی هدف رو شاید برای اولین بار در دنیا بر اساس دهها تست مختلف خودم موفق شدم بدست بیارم! ولی در مورد اهداف قدیمی بله شرایط تست نداشتم ولی آقا مجتبی این شرایط رو داشت و بنظر من خیلی خوب هم تونست این موضوعات رو بررسی کنه و بر اساس این تستها اصلاحات هر چند جزئی هم باز انجام شدن. علت طولانی شدن پروسه ساخت این ردیاب بخصوص یک ماه اخیر هم همین بررسی ها و تست ها بودن.

افشین جان بنده در مورد دستگاه سیریوس اطلاعات دقیقی ندارم و مقایسه این نقطه زنها هم در صلاحیت بنده نیست و باید اساتید مربوطه به طور دقیق تر نظر بدن که فکر میکنم چند جا در انجمن هم روی این مسائل بحث شده. بهرحال همونطور که شما فرمودین بحث عمق زنی این جور نقطه زنها روی 2 متر تا 5 متر دور میزنه و باز ارتباطی به حتی 10 متر هم پیدا نمیکنه چه برسه به عمق بیشتر! توباکس ساشو هم ساختش برای هر فرد حتی واردی چالش بر انگیز و مشکل هست و ما هم بلحاظ زمان زیاد و انرژی زیادی که ساختش لازم داره دیگه نمیتونیم این مدار رو برای فروش داشته باشیم. ولی در اینکه در صورت ساخت خوب میتونه واقعا 5 متر زیر خاک هم جوابگو باشه من شک ندارم و البته این موضوع چندین بار حتی روی فلزات جدید زیر خاک هم تست شد ولی قطعا میدونین که فلز قدیمی زیر خاک از عمق بیشتری هم توسط فلزیابها قابل سنس هست.
اگر نظر بنده رو بخواین درصورتیکه شما عمقهای بالایی مدنظرتون باشه مثلا در حد 10 متر یا بیشتر ؛ تقریبا هیچ نقطه زنی یارای کمک و تایید اون هدف رو برای شما ندارن ؛ در صورتیکه این عمق برای ردیاب براحتی امکان پذیره و در چنین شرایطی بنظر میاد جز تمرکز بر روی ردیاب و حذف خطاهای احتمالی و در نهایت تایید یا رد هدف توسط ردیاب چاره دیگری وجود نداشته باشه.

دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:04pm
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان و مدیران زحمتکش سایت
به خودم وتمام کاربران سایت و آقا مجتبی و آقا حمید تبریک میگم که چنین دستگاهی را ساختید و امیدوارم که هرچه سریعتر به دستمون برسه.
نکاتی را (البته به نظر خودم) لازم دانستم بیان کنم که اگر رعایت بشه ممکن است کارایینه دستگاه را بالاتر ببره :
1. سر میله ها که بصورت گرد هست طبق قانون فیزیکی که هست نیروی(الکترونی) که ازیک جسم رسانا جابجا می شود از نقاط نوک دار خارج و یا وارد می شوند .
به نظر من اگر سر آنتنها هم مثل قسمت کوتاهش که تیز شده است باشه بهتر آنتنها فرکانس را دریافت می کنند.
2. آون قسمت انتهای دسته ها که فیش ها به آنها متصل می شوند اون چسپ مانع از اتصال کامل دیواره فیش به دیواره فیش مادگی میشود. اگر بتوانید این قسمت اتصال را طوری تغییر دهید که این مورد برطرف شود ، عالی میشود. چون اون چسب هم به مرور خودش می افته و حالت لق شدن بهش دست میده.

البته ببخشید که من در کار استادن وارد شدم و این نظر من بود دوستان دیگه هم نظر بدن که بتونیم این دستگاه را همانطور که استاد حمید و مجتبی زحمت کشیدند به اون جایگاه خودش برسانیم

مخلص دوستان
رحمان

انسان کار می کند ، کار انسان را می سازد.

دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:07pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون rahmana عزیز.
1- اتفاقا این مورد تیز شدن سر میله ها رو بار ها تست کردیم تاثیری نداره! اصولا نوک آنتن نقش محسوسی در واکنش نداره. بلکه کل طول آنتن برنجی هست که نقش ایفا میکنه.
2- در مورد قسمت انتهایی دسته آنتنها شاید حق با شما باشه. اینها نکاتی هست که در ساخت آنتن باید در نظر گرفته بشن. تا همینجا هم آقا مجتبی تغییرات ریز ولی مهمی توی ساخت آنتنها انجام دادن که واقعا در عملکرد بهتر آنتنها تاثیرگذاره.

دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:21pm
مدیر کل
مدیر کل

رحمان جان درمورد این چسب که فرمودین باید با چسب چسبونده بشه سیمی که از فیش مادگی ته دسته به میله وصل میشه چون نمیخواستم به این میله قلع بزنم و اصلا جز اون میله و سیم فلزی دیگه بهش نخوره بهتره و چون چند دور محکم پیچیده میشه فکر نکنم بمرور زمان باز بشه و داخل این دسته قرار داره . حالا اگر نظر دیگه ای دارین جز این چسب نواری شیشه ای بگین تا بررسی کنم .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:38pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

تيز بودن آنتن ها ممكنه خطرناك هم باشه.اونم هنگام كار در شب و تاريكي

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

دوشنبه 25 شهریور1392 - 4:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 41 , 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 10 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure