نویسنده |
پیغام |
ALI.D
کاربر حرفه ای
|
دست و پنجتون درد نکنه....
بر آنچه گذشت ، آنچه شکست ، آنچه نشد ... حسرت نخور ؛
زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد ...
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 12:33pm |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
دستتون درد نكنه اساتيد محترم هم زيباست هم جمع و جور. مهدس مجتبي گفتن يه كم بزرگتره گفتم نكنه جابجاييش سخت بشه ولي خدا رو شكر اينم مثل قبلي جمع و جور و شكيل هست.
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 12:53pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق واقعا دستمریزاد به این همت و هنرمندی اساتید عزیز مجتبی و حمید. به راستی که شایستگی تشکر و قدردانی رو داره هر چند که ارزش این کار شما خیلی بالاتر از اینهاست. یاعلی مدد
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 1:36pm |
|
|
rahmana
|
سلام به همه دوستان سایت علی الخصوص آقا مجتبی و آقا حمید به خودم و همه دوستان و مدیران تبریک میگم و مطمئنم که دارای توانایی و استعداد برای تولید دستگاههای با قابلیت بالاتر و پیشرفته تر هستند. واقعا دستگاه جالبی ساختید و معلومه که از وسایل با کیفیت و عالی استفاده شده است. خسته نباشید بهتون میگم. دستتون درد نکنه.
آقا مجتبی اگر اجازه بفرمائید نظری دارم درباه سیم های اتصال: فکر میکنم کیفیت سیم های قبلی خیلی عالی بود اگر امکان داشت از همان سیم های قبلی استفاده کنید. تا واقعا تمام قطعات دستگاه وِیژه باشد.
با تشکر رحمان
انسان کار می کند ، کار انسان را می سازد.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 2:58pm |
|
|
hoshi
استادیار
|
منم به نوبه خودم تبریک میگم دست مهندس حمید و مهندس مجتبی درد نکنه ,همیشه شادکام باشید
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 4:23pm |
|
|
ali2000
کاربر فعال
|
بادرودوسلام خدمت اقا مجتبی واقا حمید واقعا خسته نباشیدکه سیستمی قشنگ با امکانات خیلی عالی ساخته اید .ازخداوند یکتاه خواهان سلامتی وعمر باعزت برای خودتان وخانواده محترمتان دارم.
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 4:31pm |
|
|
arms797
|
ظاهر عالی ، کارایی عالی دست مریزاد
آنچه می یافت نشود آنم آرزوست
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 4:38pm |
|
|
احسان
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 14 خرداد1392 - 11:29am پست: 312 محل اقامت: لرستان
|
درود بر شما مجتبی جان و آقا حمید . گل کاشتید عالی هستش .
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 7:36pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون از لطف همه عزیزان دوستان جهت اطلاعات بیشتر میتونن به تاپیک معرفی و توضیحات مخصوص ردیاب FPL-35 مراجعه کنن: https://www.felezjoo.com/viewtopic.php?f=17&t=931
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:43pm |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
rahmana نوشته است: سلام به همه دوستان سایت علی الخصوص آقا مجتبی و آقا حمید به خودم و همه دوستان و مدیران تبریک میگم و مطمئنم که دارای توانایی و استعداد برای تولید دستگاههای با قابلیت بالاتر و پیشرفته تر هستند. واقعا دستگاه جالبی ساختید و معلومه که از وسایل با کیفیت و عالی استفاده شده است. خسته نباشید بهتون میگم. دستتون درد نکنه.
آقا مجتبی اگر اجازه بفرمائید نظری دارم درباه سیم های اتصال: فکر میکنم کیفیت سیم های قبلی خیلی عالی بود اگر امکان داشت از همان سیم های قبلی استفاده کنید. تا واقعا تمام قطعات دستگاه وِیژه باشد.
با تشکر رحمان رحمان جان تمام قطعات این دستگاه نظامی میباشد حتی همون سیم ارتباطی بین دستگاه و انتنها باور کنین کلی گشتم که از بهترین نوع فیش استفاده بشه اینطوری نگاهش نکنین یه اهنربا قوی همراهم بود تمام فیشها رو تست میکردم یا یکی روش پلاستتیکی بود داخلش اهن داشت یا سیمش اهنی بود مس خالص نبود بهرحال پیش خودم فکر کردم من که همه رو از نوع برنجی گرفتم اگه شاید اهن بخواد مشکلی پیش بیاره نباشه بهتره حتی اون فیش مادگی دوطرف جعبه و ته دسته انتن هم از برنجی استفاده شده و اصلا اهن نداره و این انتن تلسکپی ها هم از نوعی هست که اصلا اهنربا طرفش نمیره بخدا برای همین انتن تلسکپی کلی گشتم که خالص باشه و هم محکم و هم کوچک ولومها هم خیلی مرغوب و نظامی هستند جعبه هم که از قبلی محکمتر . کلا ایندفعه خیلی روش کار کردم و دقت بیشتری هم داره و تست های زیادی هم انجام دادم و رضایت بخش بود .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:47pm |
|
|
|