انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:11pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

تبریک میگم واقعا تلاشتون تحسین برانگیزه

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادان بزرگوار به خاطر این شاهکار بزرگ به شما تبریک میگم
امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید
علی یارتون

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 10:10pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مجتبی نوشته است:
rahmana نوشته است:
سلام به همه دوستان سایت علی الخصوص آقا مجتبی و آقا حمید
به خودم و همه دوستان و مدیران تبریک میگم و مطمئنم که دارای توانایی و استعداد برای تولید دستگاههای با قابلیت بالاتر و پیشرفته تر هستند.
واقعا دستگاه جالبی ساختید و معلومه که از وسایل با کیفیت و عالی استفاده شده است.
خسته نباشید بهتون میگم. دستتون درد نکنه.

آقا مجتبی اگر اجازه بفرمائید نظری دارم درباه سیم های اتصال: فکر میکنم کیفیت
سیم های قبلی خیلی عالی بود اگر امکان داشت از همان سیم های قبلی استفاده کنید. تا واقعا تمام قطعات دستگاه وِیژه باشد.

با تشکر
رحمان

رحمان جان تمام قطعات این دستگاه نظامی میباشد حتی همون سیم ارتباطی بین دستگاه و انتنها باور کنین کلی گشتم که از بهترین نوع فیش استفاده بشه اینطوری نگاهش نکنین یه اهنربا قوی همراهم بود تمام فیشها رو تست میکردم یا یکی روش پلاستتیکی بود داخلش اهن داشت یا سیمش اهنی بود مس خالص نبود بهرحال پیش خودم فکر کردم من که همه رو از نوع برنجی گرفتم اگه شاید اهن بخواد مشکلی پیش بیاره نباشه بهتره حتی اون فیش مادگی دوطرف جعبه و ته دسته انتن هم از برنجی استفاده شده و اصلا اهن نداره
و این انتن تلسکوپی ها هم از نوعی هست که اصلا اهنربا طرفش نمیره بخدا برای همین انتن تلسکپی کلی گشتم که خالص باشه و هم محکم و هم کوچک ولومها هم خیلی مرغوب و نظامی هستند جعبه هم که از قبلی محکمتر . کلا ایندفعه خیلی روش کار کردم و دقت بیشتری هم داره و تست های زیادی هم انجام دادم و رضایت بخش بود .

@};- @};- @};- @};- @};-
مجتبی جان
حمید جان
سپاسگزاریم
@};- @};- @};- @};- @};-

چهارشنبه 27 شهریور1392 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و ادب خدمت اساتید بزرگوار و افتخار آفرین بخصوص آقایان حمید ، مجتبی و مهدی.
خدا را شاکرم که باری دیگر به فرزندان توانمند ایران سرافراز این فرصت و عنایات را عطا فرمود تا برگ زرین دیگری به دفتر افتخارات این مرز و بوم بافزاید. ^:)^ ^:)^ ^:)^ من هم به نوبۀ خودم این دست آورد ارزنده را به شما و دوستان انجمن تبریک میگم و مطمئنم ان شاالله در آیندۀ نزدیک شاهد افتخار آفرینی های بیشتری از طرف اساتید و دوستان انجمن خواهیم بود. خدا قوت و واقعا دست مریزاد. :ymapplause: :-BD :-BD :-BD
ایرانی میتواند چون تواناست اگر خود را دریابد. :-BD :-BD :-BD
جدا خوشحال میشم وقتی موفقیتهای ایرانیان را در عرصه های مختلف میبینم و احساس غرور خاصی به من دست میده.
با آرزوی بهترینها
خدایار و نگهدارتون
مدد یا خلاق الحکیم.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:07am

@};- واقعا خسته نباشید رفیق :-BD

پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت آقای ilanji عزیز
دوست عزیز ، شما فرمودید که فقط خریداران ردیاب جدید از نحوۀ آموزش اون آگاهی پیدا کنن !!! چرا؟ خوب ممکنه بنده خدایی مثلا بعداز سه ماه ویا یه سال بااین انجمن برخورد بکنه و یا اینکه دوستان انجمن که هنوز خرید نکرده اند، فعلا به دلایلی نتونن خرید کنن، ولی آموزشها را دنبال میکنن تا در صورت اقتضای شرایط، خرید کنن. تکلیف اونا چی میشه؟ در ثانی، یادگیری هم در مدت کوتاه صورت نمیگیره . پس آیا بهتر نیست همۀ اعضای انجمن به همۀ پستهای انجمن دسترسی داشته باشن؟ فکر کنم دسترسی به منافع خودمونرا در محدودیت دیگران نبینیم بهتره.
البته این نظر من بود تا چی تصمیم بگیرند مدیران محترم سایت.
در پناه خدا باشید

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
افشین1 نوشته است:
دوست عزیز ، شما فرمودید که فقط خریداران ردیاب جدید از نحوۀ آموزش اون آگاهی پیدا کنن !!! چرا؟ خوب ممکنه بنده خدایی مثلا بعداز سه ماه ویا یه سال بااین انجمن برخورد بکنه و یا اینکه دوستان انجمن که هنوز خرید نکرده اند، فعلا به دلایلی نتونن خرید کنن، ولی آموزشها را دنبال میکنن تا در صورت اقتضای شرایط، خرید کنن. تکلیف اونا چی میشه؟ در ثانی، یادگیری هم در مدت کوتاه صورت نمیگیره . پس آیا بهتر نیست همۀ اعضای انجمن به همۀ پستهای انجمن دسترسی داشته باشن؟ فکر کنم دسترسی به منافع خودمونرا در محدودیت دیگران نبینیم بهتره.
در پناه خدا باشید

موافقم :ymapplause:

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

پنج شنبه 27 شهریور1392 - 1:02am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

افشین1 نوشته است:
در پناه خدا باشید

سلام
دوست عزیز اگه دقیقا پست بنده را مطالعه فرموده باشید گفتم فقط کسانی که ردیاب رو در دست دارند و باهاش کار میکنند بتونن پست بزنند ودر موضوع عضویت داشته باشند و تاپیک برای سایرین قفل باشه یعنی میتونن مشاهده کنند و موضوعات رو دنبال کنند ولی پست نمیتونند بدن مگر اینکه ردیاب رو در دست داشته باشند اونوقت میتونند در تاپیک مشارکت کنند و این هم به این علته که کسی که از این ردیاب تجربه ای نداره و در دست نگرفته دیگه نیاد الکی پست بزنه و درمورد چیزی که ندیده اظهار نظر کنه که این موضوع از هر نظر به منفعت کسانی که شما فرمودین هم میتونه باشه زیراکه وضوعاتی که دنبال میکنید و مطالعه میفرمایید اصالت دارند و مطمئنید که همه تست شده و واقعی هستند و این تضادی با فرمایش شما نداره و فکر کنم شما زود قضاوت کردید وگرنه کجای این مطلبی که بنده عرض کردم مفهوم این برداشت شما رو داره که من به فکر منافع خودمم؟ :D
موفق باشید

باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست

پنج شنبه 27 شهریور1392 - 3:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه ايران سراي من است
ilanji نوشته است:
افشین1 نوشته است:
در پناه خدا باشید

سلام
دوست عزیز اگه دقیقا پست بنده را مطالعه فرموده باشید گفتم فقط کسانی که ردیاب رو در دست دارند و باهاش کار میکنند بتونن پست بزنند ودر موضوع عضویت داشته باشند و تاپیک برای سایرین قفل باشه یعنی میتونن مشاهده کنند و موضوعات رو دنبال کنند ولی پست نمیتونند بدن مگر اینکه ردیاب رو در دست داشته باشند اونوقت میتونند در تاپیک مشارکت کنند و این هم به این علته که کسی که از این ردیاب تجربه ای نداره و در دست نگرفته دیگه نیاد الکی پست بزنه و درمورد چیزی که ندیده اظهار نظر کنه که این موضوع از هر نظر به منفعت کسانی که شما فرمودین هم میتونه باشه زیراکه وضوعاتی که دنبال میکنید و مطالعه میفرمایید اصالت دارند و مطمئنید که همه تست شده و واقعی هستند و این تضادی با فرمایش شما نداره و فکر کنم شما زود قضاوت کردید وگرنه کجای این مطلبی که بنده عرض کردم مفهوم این برداشت شما رو داره که من به فکر منافع خودمم؟ :D
موفق باشید

:ymblushing: :(( :(( :(( :(( :ymhug: ;;)

هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 8:35am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
درتوضیحات مربوط به مشخصات ردیاب35 توسط آقاحمید ذکرشده که در دمای بین0تا60 درجه سانتیگراد درست عمل میکنه،یعنی در دمای زیر صفر نباید ردیاب زد؟اونوقت تکلیف ما که درمناطق سردسیر زندگی میکنیم و نیمه دوم سال دمای هوا اکثر روزها زیر صفره چیه؟در مورد fpl22گفتید که هم در یخچال وهم در روی بخاری فرکانسش تغییر نکرد.
یه سوال دیگه :نور پس زمینه ال سی دی با چه دکمه ای کم و زیادمیشه؟
باتشکر

پنج شنبه 28 شهریور1392 - 11:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 45 , 46 , 47 , 48 , 49 , 50 , 51 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 4 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure