نویسنده |
پیغام |
کوهیار
مدیر سایت
|
تبریک میگم واقعا تلاشتون تحسین برانگیزه
نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده صادقانه زندگی کنید
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 8:54pm |
|
|
merlin
کاربر حرفه ای
|
استادان بزرگوار به خاطر این شاهکار بزرگ به شما تبریک میگم امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید علی یارتون
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 10:10pm |
|
|
Kani
استادیار
|
|
چهارشنبه 27 شهریور1392 - 10:57pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام و ادب خدمت اساتید بزرگوار و افتخار آفرین بخصوص آقایان حمید ، مجتبی و مهدی. خدا را شاکرم که باری دیگر به فرزندان توانمند ایران سرافراز این فرصت و عنایات را عطا فرمود تا برگ زرین دیگری به دفتر افتخارات این مرز و بوم بافزاید. من هم به نوبۀ خودم این دست آورد ارزنده را به شما و دوستان انجمن تبریک میگم و مطمئنم ان شاالله در آیندۀ نزدیک شاهد افتخار آفرینی های بیشتری از طرف اساتید و دوستان انجمن خواهیم بود. خدا قوت و واقعا دست مریزاد. ایرانی میتواند چون تواناست اگر خود را دریابد. جدا خوشحال میشم وقتی موفقیتهای ایرانیان را در عرصه های مختلف میبینم و احساس غرور خاصی به من دست میده. با آرزوی بهترینها خدایار و نگهدارتون مدد یا خلاق الحکیم.
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:07am |
|
|
behn@@m
|
واقعا خسته نباشید رفیق
|
پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:18am |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت آقای ilanji عزیز دوست عزیز ، شما فرمودید که فقط خریداران ردیاب جدید از نحوۀ آموزش اون آگاهی پیدا کنن !!! چرا؟ خوب ممکنه بنده خدایی مثلا بعداز سه ماه ویا یه سال بااین انجمن برخورد بکنه و یا اینکه دوستان انجمن که هنوز خرید نکرده اند، فعلا به دلایلی نتونن خرید کنن، ولی آموزشها را دنبال میکنن تا در صورت اقتضای شرایط، خرید کنن. تکلیف اونا چی میشه؟ در ثانی، یادگیری هم در مدت کوتاه صورت نمیگیره . پس آیا بهتر نیست همۀ اعضای انجمن به همۀ پستهای انجمن دسترسی داشته باشن؟ فکر کنم دسترسی به منافع خودمونرا در محدودیت دیگران نبینیم بهتره. البته این نظر من بود تا چی تصمیم بگیرند مدیران محترم سایت. در پناه خدا باشید
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
پنج شنبه 27 شهریور1392 - 12:25am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت آقای ilanji عزیز دوست عزیز ، شما فرمودید که فقط خریداران ردیاب جدید از نحوۀ آموزش اون آگاهی پیدا کنن !!! چرا؟ خوب ممکنه بنده خدایی مثلا بعداز سه ماه ویا یه سال بااین انجمن برخورد بکنه و یا اینکه دوستان انجمن که هنوز خرید نکرده اند، فعلا به دلایلی نتونن خرید کنن، ولی آموزشها را دنبال میکنن تا در صورت اقتضای شرایط، خرید کنن. تکلیف اونا چی میشه؟ در ثانی، یادگیری هم در مدت کوتاه صورت نمیگیره . پس آیا بهتر نیست همۀ اعضای انجمن به همۀ پستهای انجمن دسترسی داشته باشن؟ فکر کنم دسترسی به منافع خودمونرا در محدودیت دیگران نبینیم بهتره. البته این نظر من بود تا چی تصمیم بگیرند مدیران محترم سایت. در پناه خدا باشید موافقم
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
پنج شنبه 27 شهریور1392 - 1:02am |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت آقای ilanji عزیز دوست عزیز ، شما فرمودید که فقط خریداران ردیاب جدید از نحوۀ آموزش اون آگاهی پیدا کنن !!! چرا؟ خوب ممکنه بنده خدایی مثلا بعداز سه ماه ویا یه سال بااین انجمن برخورد بکنه و یا اینکه دوستان انجمن که هنوز خرید نکرده اند، فعلا به دلایلی نتونن خرید کنن، ولی آموزشها را دنبال میکنن تا در صورت اقتضای شرایط، خرید کنن. تکلیف اونا چی میشه؟ در ثانی، یادگیری هم در مدت کوتاه صورت نمیگیره . پس آیا بهتر نیست همۀ اعضای انجمن به همۀ پستهای انجمن دسترسی داشته باشن؟ فکر کنم دسترسی به منافع خودمونرا در محدودیت دیگران نبینیم بهتره. البته این نظر من بود تا چی تصمیم بگیرند مدیران محترم سایت. در پناه خدا باشید سلام دوست عزیز اگه دقیقا پست بنده را مطالعه فرموده باشید گفتم فقط کسانی که ردیاب رو در دست دارند و باهاش کار میکنند بتونن پست بزنند ودر موضوع عضویت داشته باشند و تاپیک برای سایرین قفل باشه یعنی میتونن مشاهده کنند و موضوعات رو دنبال کنند ولی پست نمیتونند بدن مگر اینکه ردیاب رو در دست داشته باشند اونوقت میتونند در تاپیک مشارکت کنند و این هم به این علته که کسی که از این ردیاب تجربه ای نداره و در دست نگرفته دیگه نیاد الکی پست بزنه و درمورد چیزی که ندیده اظهار نظر کنه که این موضوع از هر نظر به منفعت کسانی که شما فرمودین هم میتونه باشه زیراکه وضوعاتی که دنبال میکنید و مطالعه میفرمایید اصالت دارند و مطمئنید که همه تست شده و واقعی هستند و این تضادی با فرمایش شما نداره و فکر کنم شما زود قضاوت کردید وگرنه کجای این مطلبی که بنده عرض کردم مفهوم این برداشت شما رو داره که من به فکر منافع خودمم؟ موفق باشید
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
پنج شنبه 27 شهریور1392 - 3:24am |
|
|
amir92
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: شنبه 19 مرداد1392 - 11:52am پست: 296 محل اقامت: همه ايران سراي من است
|
ilanji نوشته است: افشین1 نوشته است: با سلام خدمت آقای ilanji عزیز دوست عزیز ، شما فرمودید که فقط خریداران ردیاب جدید از نحوۀ آموزش اون آگاهی پیدا کنن !!! چرا؟ خوب ممکنه بنده خدایی مثلا بعداز سه ماه ویا یه سال بااین انجمن برخورد بکنه و یا اینکه دوستان انجمن که هنوز خرید نکرده اند، فعلا به دلایلی نتونن خرید کنن، ولی آموزشها را دنبال میکنن تا در صورت اقتضای شرایط، خرید کنن. تکلیف اونا چی میشه؟ در ثانی، یادگیری هم در مدت کوتاه صورت نمیگیره . پس آیا بهتر نیست همۀ اعضای انجمن به همۀ پستهای انجمن دسترسی داشته باشن؟ فکر کنم دسترسی به منافع خودمونرا در محدودیت دیگران نبینیم بهتره. البته این نظر من بود تا چی تصمیم بگیرند مدیران محترم سایت. در پناه خدا باشید سلام دوست عزیز اگه دقیقا پست بنده را مطالعه فرموده باشید گفتم فقط کسانی که ردیاب رو در دست دارند و باهاش کار میکنند بتونن پست بزنند ودر موضوع عضویت داشته باشند و تاپیک برای سایرین قفل باشه یعنی میتونن مشاهده کنند و موضوعات رو دنبال کنند ولی پست نمیتونند بدن مگر اینکه ردیاب رو در دست داشته باشند اونوقت میتونند در تاپیک مشارکت کنند و این هم به این علته که کسی که از این ردیاب تجربه ای نداره و در دست نگرفته دیگه نیاد الکی پست بزنه و درمورد چیزی که ندیده اظهار نظر کنه که این موضوع از هر نظر به منفعت کسانی که شما فرمودین هم میتونه باشه زیراکه وضوعاتی که دنبال میکنید و مطالعه میفرمایید اصالت دارند و مطمئنید که همه تست شده و واقعی هستند و این تضادی با فرمایش شما نداره و فکر کنم شما زود قضاوت کردید وگرنه کجای این مطلبی که بنده عرض کردم مفهوم این برداشت شما رو داره که من به فکر منافع خودمم؟ موفق باشید
هيچ چيز نميتونه جلو اراده وپشتكار رو بگيره حتي كوه هم جلوی ارداه و پشتکار سر خم ميكنه
|
پنج شنبه 28 شهریور1392 - 8:35am |
|
|
pouya83
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: چهارشنبه 4 اردیبهشت1392 - 11:38pm پست: 730 محل اقامت: آذربایجان
|
باسلام درتوضیحات مربوط به مشخصات ردیاب35 توسط آقاحمید ذکرشده که در دمای بین0تا60 درجه سانتیگراد درست عمل میکنه،یعنی در دمای زیر صفر نباید ردیاب زد؟اونوقت تکلیف ما که درمناطق سردسیر زندگی میکنیم و نیمه دوم سال دمای هوا اکثر روزها زیر صفره چیه؟در مورد fpl22گفتید که هم در یخچال وهم در روی بخاری فرکانسش تغییر نکرد. یه سوال دیگه :نور پس زمینه ال سی دی با چه دکمه ای کم و زیادمیشه؟ باتشکر
|
پنج شنبه 28 شهریور1392 - 11:36am |
|
|
|