سلام آقای ilanji عزیز و دوستان بزرگوار
من نمیخوام وقت دوستان را بگیرم ولی بهتر بود پست اولی خودتون را با پست دومیتون یه جا میذاشتین ، بعد اظهار نظ میکردین که آیا من به نظر تون توجه کردم یانه؟ آیا زود قضاوت کردم؟ یا بهتر بود شما نظرتون را اصلاح میکردین و از من خرده نمیگرفتین؟ اعتراف به اشتباه، خوش شجاعت بزرگیه. پست اولی و دومی شما را اینجا قرار میدم ، دوستان قضاوت کنن. البته تو پست دومتون نظرتون اصلاح شده ولی اشتباه را به من نسبت دادین!!!
1 - سلام دوستان
استاد حمید عزیز
آیا این ردیاب 35 نیز همانند 22 برای انتخاب حالت بی سیم و یا اتصال با سیم فقط با جدا کردن فیشها قابل استفاده است یا اینکه سلکتوری برای انتخاب حالت دلخواه وجود دارد؟
درتصاویری که استاد مجتبی از ردیاب جدید گذاشتند به نظر میرسد که مانند قبل باشد؟
البته استاد مجتبی فرمودند که این تصاویر تصاویر اصلی که مد نظر ایشان است نیست گویا قالب و جعبه و همچنین جایگیری ولوومها و کلیدها با این فرق میکند
استاد حمید و استاد مجتبی عزیز خواهش میکنم با توجه به اینکه چندید مورد تاکید داشتید که برخی آموزشها را برای این ردیاب ویژه در نظر گرفته اید از همین حالا تاپیک مربوط به اپراتوری این ردیاب را راه اندازی کنید و شروع به آموزشهای لازمه بفرمایید تا از لحاظ تئوری کاملا در جریان امور قرار بگیریم و به محض دریافت ردیاب با آگاهی و دانش کامل به استفاده بپردازیم
البته همانطور که در نظر داشتید لطفا تاپیک را اختصاصی کنید که
فقط برای اپراتوران ویژه همین ردیاب قابل دیدن باشد و باتو جه به اینکه بزودی هم شروع به ارسال میکنید لطفا آموزشهای لازم را نیز ارائه دهید که عقب نمانیم
مسائلی مانند نحوه استفاده از تخمین وزن و استفاده از مود فرکانس آزاد و دیگر موارد همچون سنجش میزان مغناطیس و ....
سپاس
viewtopic.php?f=17&t=776&start=4402- سلام
دوست عزیز اگه دقیقا پست بنده را مطالعه فرموده باشید گفتم
فقط کسانی که ردیاب رو در دست دارند و باهاش کار میکنند بتونن پست بزنند ودر موضوع عضویت داشته باشند و تاپیک برای سایرین قفل باشه یعنی میتونن مشاهده کنند و موضوعات رو دنبال کنند ولی پست نمیتونند بدن مگر اینکه ردیاب رو در دست داشته باشند اونوقت میتونند در تاپیک مشارکت کنند و این هم به این علته که کسی که از این ردیاب تجربه ای نداره و در دست نگرفته دیگه نیاد الکی پست بزنه و درمورد چیزی که ندیده اظهار نظر کنه که این موضوع از هر نظر به منفعت کسانی که شما فرمودین هم میتونه باشه زیراکه وضوعاتی که دنبال میکنید و مطالعه میفرمایید اصالت دارند و مطمئنید که همه تست شده و واقعی هستند و این تضادی با فرمایش شما نداره و فکر کنم شما زود قضاوت کردید وگرنه کجای این مطلبی که بنده عرض کردم مفهوم این برداشت شما رو داره که من به فکر منافع خودمم؟
موفق باشید
viewtopic.php?f=17&t=776&start=470شمارۀ 1 و 2 نظر شماست! حالا قضاوت کنید. آیا من خوب مطالعه نکردم و یا زود قضاوت کردم ؟ شما تو پست اول "قابل دیدن " را آوردید و در پست دوم گفتید " میتونن مشاهده کنن" خوب دیدن همان مشاهده کردن نیست !!!؟؟؟ هرگز یادتون نره، اعتراف به اشتباه، نشانۀ شجاعت است.
و اخلاق بزرگان.
من با نظ دوم شما درمورد پست زدن توسط دارندگان FPL-35 مخالف نیستم.
موفقیت شما آرزوی قلبی ماست
خدا یار و نگهدارتون