انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 8:52pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ali2000 نوشته است:
باسلام خدمت اقا مجتبی واقاحمید ایا اموزش وپرسش وپاسخ درمورد fpl35 توی فایل جداگانه می زارین یا توی همین فایل بپرسیم .با تشکر فراوان

سلام

علی جان قاعدتا باید یه تاپیک جداگانه باز بشه

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 29 شهریور1392 - 4:43pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهندس حمید فکر کنم الان اگه نوبتی هم باشه نوبت یه نقطه زن درست و حسابیه
اگه یه نقطه زن خوب برای ساخت یا فروش بزارید تو انجمن ممنونت میشیم.

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

جمعه 29 شهریور1392 - 4:45pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

hoshi نوشته است:
مهندس حمید فکر کنم الان اگه نوبتی هم باشه نوبت یه نقطه زن درست و حسابیه
اگه یه نقطه زن خوب برای ساخت یا فروش بزارید تو انجمن ممنونت میشیم.

كاملا من هم موافقم.حميد جان حتما يه فكري هم براي اين مطلب آقا هوشي بكنيد

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 29 شهریور1392 - 4:48pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف همه دوستان.
در مورد اپراتوری ردیاب FPL-35 یک تاپیک مجزا در روزهای آتی ایجاد میکنیم. فعلا کمی صبر داشته باشین. خلاصه مطالب خاص این ردیاب هم که در تاپیک معرفی و فروش ذکر شده.

در مورد نقطه زن هم خیلی بحث شده. حقیقتش از طرفی من بواسطه کار روی این ردیاب و انجمن بسیار خسته هستم و از طرفی هم هیچ نقطه زنی که من بشناسم در برابر این ردیاب حرفی برای گفتن نداره! حتی خود آقا مجتبی و تیمشون هم دیگه هیچ نقطه زنی با خودشون همراه نمیبرن! در واقع بیشتر این نقطه زنها در مقایسه با ردیاب FPL-35 چیزی جز یک اسباب بازی که بوق میزنه بیشتر نیستن! خودتون حساب کنین این ردیاب هم شعاع رو میزنه و هم نقطه دقیق رو میزنه و هم عمق بالایی میزنه که هیچ فلزیابی نمیزنه و عمق و حجم رو هم میتونین اندازه بگیرین و از طرفی تفکیک صد در صدی داره که هیچ دستگاهی نداره و از همه مهمتر و جالبتر بطور خاص اینکه وزن هدف رو هم به شما نشون میده! اهداف غیر فلزی و اصلا هر ماده ای که خودتون هم دوست داشته باشین میتونین باهاش پیدا کنین! خب من از شما سوال میکنم نقطه زن رو برای چی دیگه میخواین؟ ردیاب قبلی که اصلا با این یکی قابل مقایسه هم نیست حتی به موفقیتهای جالب و قابل توجهی منجر شد! FPL-35 که دیگه جای خود داره. اگر تمرکزتون رو روی مسائل اپراتوری این ردیاب بذارین به مراتب ضریب موفقیتتون بیشتره تا اینکه بخواین به نقطه زنی تکیه کنین که برای تایید نهایی اتفاقا اصلا مناسب نباشه و شاید خودش باعث خطا بشه!
اون چیزی هم که دوستان توی ذهنشون هست به اون شکل امکانپذیر نیست. فلزیابی بر خلاف ردیابی یک علم مشخصی هست که سالیان ساله داره روش بصورت علمی توسط افراد مختلف در دنیا کار میشه. تصور اینکه بشه چیزی خیلی فراتر از چیزایی که تا حالا وجود داشته ساخت کمی خوش خیالیه! هر کاری هم بکنین قدرت در کنار تفکیک و سایر نکات آرمانی که همه دوست دارن مهیا نخواهد شد. از نظر قدرت هم که توباکس ساشو یکی از مناسبترین گزینه هاست که قبلا روش چند ماه کار کردیم و ساختش دیگه زحمت خود دوستان هست. اگرم چیزی میخواین کوچک و ساده و راحت ساخته بشه و همه این کارها رو هم بکنه بنظر من بیخیال بشین که کلا چنین چیزی وجود نداره! اصولا در کاوش همیشه سعی کنین واقع بین باشین. چیزی که همیشه کار دست ادم میده همین خیالات نامتناسب با واقعیته که حتی همین مساله هم باعث میشه خیلیا سوءاستفاده کنن و کلاهبرداریهای سنگین انجام بدن!

جمعه 29 شهریور1392 - 7:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود براستاد حمید وخسته نباشید
بنده هم با شما موافقم
بنظر من هم روی اپراتوری ردیاب بیشتر کار بشه درصد موفقیت بسیار بالاست

جمعه 29 شهریور1392 - 7:49pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

مهندس حمید
واقعا جاداره ازتون تشکر کنم
بهتون خسته نباشید میگم
اجرتون با خدا

بنده هم با شما موافقم

دوستان فرض کنید که این ردیاب به ذرات واکنش نشون میده.
مطمئن باشید نقطه زن هم به ذرات واکنش نشون میده.

در هر دو صورت با اپراتوری میشه تشخیص داد که ذراته.
بنده که با وجود این ردیاب بکلی قید نقطه زن رو زدم و اینطور بگم نقطه زن از چشم افتاد.

نمیخوام حرفی بزنم که دور از واقعیت باشه و نمیخوام باعث تبلیغ هم بشه خودتون هم برید تحقیق کنید
خداییش اگه این مشخصاتی که در مورد ردیاب 35 عنوان شده واقعیت داشته باشه که با شناختی که از مهندسین دارم مطمئنم همینطورم هست
بنده صد در صد قید نقطه زن رو خواهم زد.

البته منکر تمرین و جزئیات کار با ردیاب نمیشم
که این خودش هم هیجان انگیزه هم تجربه و هم تشخیص و درصد موفقیت بالا.

به امید موفقیت تمامی دوستان لایق @};- @};- @};-

جمعه 29 شهریور1392 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام و خسته نباشید به همه اساتید و دوستان.

به نظر بنده وجود این ردیاب به تنهایی میتونه 90% موفقیت رو همراه داشته باشه انشالله.

جمعه 29 شهریور1392 - 7:58pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

از مهندس حمید و مهندس مجتبی تقاضا دارم که علاوه بر آموزش کار با ردیاب 35

آموزش اصول ردیابی رو به کمک دوست محترمشان که زحمت آموزش کار با ردیاب 22 رو کشیدند هم در دستور کار قرار بدند
که بسیار راهگشاست و کمک بسیار خوبی به همه دوستان میشه.

بنده هم به یاری خدا و با کمک دوست بسیار عزیزم حمزه
قراره یه فایل آموزشی کار با ردیاب 22 رو تهیه کنیم و در اختیار دوستان قرار بدیم انشالله. @};- @};- @};-

جمعه 29 شهریور1392 - 8:00pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

همين ردياب اول هم با يكم تجربه و كار براي بار هاي متوسط و زياد نيازي به نقطه زن نداشت فقط مشكل اشياي كوچيك بود كه بايد نقطه زن استفاده ميشد.با توجه به توضيحات مهندس عزيز تو اين ردياب جديد ديگه نيازي به نقطه زن نيستش.خيلي از دوستان هم خيال نكنن اين ردياب به دستشون رسيد ديگه تموم شد و ميرن بار رو در ميارن.باور كنيد قوي ترين دستگاه هاي جهان هم بياريد بايد بلد باشيد چطوري درست و اصولي ازش استفاده كنيد.از دوستاني كه ردياب اول رو دارن مي خوام تا مي تونن باهاش كار و تمرين كنن تا براي كار با ردياب دومي آماده باشن. :D

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 30 شهریور1392 - 11:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام آقای ilanji عزیز و دوستان بزرگوار
من نمیخوام وقت دوستان را بگیرم ولی بهتر بود پست اولی خودتون را با پست دومیتون یه جا میذاشتین ، بعد اظهار نظ میکردین که آیا من به نظر تون توجه کردم یانه؟ آیا زود قضاوت کردم؟ یا بهتر بود شما نظرتون را اصلاح میکردین و از من خرده نمیگرفتین؟ اعتراف به اشتباه، خوش شجاعت بزرگیه. پست اولی و دومی شما را اینجا قرار میدم ، دوستان قضاوت کنن. البته تو پست دومتون نظرتون اصلاح شده ولی اشتباه را به من نسبت دادین!!!
1 - سلام دوستان
استاد حمید عزیز
آیا این ردیاب 35 نیز همانند 22 برای انتخاب حالت بی سیم و یا اتصال با سیم فقط با جدا کردن فیشها قابل استفاده است یا اینکه سلکتوری برای انتخاب حالت دلخواه وجود دارد؟
درتصاویری که استاد مجتبی از ردیاب جدید گذاشتند به نظر میرسد که مانند قبل باشد؟
البته استاد مجتبی فرمودند که این تصاویر تصاویر اصلی که مد نظر ایشان است نیست گویا قالب و جعبه و همچنین جایگیری ولوومها و کلیدها با این فرق میکند
استاد حمید و استاد مجتبی عزیز خواهش میکنم با توجه به اینکه چندید مورد تاکید داشتید که برخی آموزشها را برای این ردیاب ویژه در نظر گرفته اید از همین حالا تاپیک مربوط به اپراتوری این ردیاب را راه اندازی کنید و شروع به آموزشهای لازمه بفرمایید تا از لحاظ تئوری کاملا در جریان امور قرار بگیریم و به محض دریافت ردیاب با آگاهی و دانش کامل به استفاده بپردازیم
البته همانطور که در نظر داشتید لطفا تاپیک را اختصاصی کنید که فقط برای اپراتوران ویژه همین ردیاب قابل دیدن باشد و باتو جه به اینکه بزودی هم شروع به ارسال میکنید لطفا آموزشهای لازم را نیز ارائه دهید که عقب نمانیم
مسائلی مانند نحوه استفاده از تخمین وزن و استفاده از مود فرکانس آزاد و دیگر موارد همچون سنجش میزان مغناطیس و ....
سپاس viewtopic.php?f=17&t=776&start=440
2- سلام
دوست عزیز اگه دقیقا پست بنده را مطالعه فرموده باشید گفتم فقط کسانی که ردیاب رو در دست دارند و باهاش کار میکنند بتونن پست بزنند ودر موضوع عضویت داشته باشند و تاپیک برای سایرین قفل باشه یعنی میتونن مشاهده کنند و موضوعات رو دنبال کنند ولی پست نمیتونند بدن مگر اینکه ردیاب رو در دست داشته باشند اونوقت میتونند در تاپیک مشارکت کنند و این هم به این علته که کسی که از این ردیاب تجربه ای نداره و در دست نگرفته دیگه نیاد الکی پست بزنه و درمورد چیزی که ندیده اظهار نظر کنه که این موضوع از هر نظر به منفعت کسانی که شما فرمودین هم میتونه باشه زیراکه وضوعاتی که دنبال میکنید و مطالعه میفرمایید اصالت دارند و مطمئنید که همه تست شده و واقعی هستند و این تضادی با فرمایش شما نداره و فکر کنم شما زود قضاوت کردید وگرنه کجای این مطلبی که بنده عرض کردم مفهوم این برداشت شما رو داره که من به فکر منافع خودمم؟ X_X X_X X_X
موفق باشید viewtopic.php?f=17&t=776&start=470

شمارۀ 1 و 2 نظر شماست! حالا قضاوت کنید. آیا من خوب مطالعه نکردم و یا زود قضاوت کردم ؟ شما تو پست اول "قابل دیدن " را آوردید و در پست دوم گفتید " میتونن مشاهده کنن" خوب دیدن همان مشاهده کردن نیست !!!؟؟؟ هرگز یادتون نره، اعتراف به اشتباه، نشانۀ شجاعت است. :-BD و اخلاق بزرگان.
من با نظ دوم شما درمورد پست زدن توسط دارندگان FPL-35 مخالف نیستم.
موفقیت شما آرزوی قلبی ماست
خدا یار و نگهدارتون

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

شنبه 30 شهریور1392 - 3:43pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 8 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure