نویسنده |
پیغام |
asdfg
کاربر فعال
|
سلام منو ببخشيد اون فركانسها يي كه به ردياب داده شده هيچ وقت نميتوني كار ساز باشي من زياد به اين تايپيك هاي فلزياب ها مطالعه نميكنم ولي اين ردياب انجمن فكرمو مشغول كرد بعد از ديدن فيلم كار كرد اون وبا مشورت با يكي از خبرگان سازنده دستگاه ميتونم با صراحت بگم شما مثلا طلا يا مس در بيرون از زمين تست ميكنيد با اون فركانسها كه به دستگاه ميدهيد درست كار ميكند و رديابي خوب انجام ميدهيد ولي اينو به ياد داشنه باشيد شما جنس طلا يا مس كه در زير زمين ميماند فركانسهايش كلا با فركانسها شما متفاوت است چون كه طلا يا هر چيز ديگر در زير زمين بلدار ميشود وفركانس بالدار شده به خود ميگيرد و كلا مقوله شما با اين خيلي فرق ميكند لطفا شما نظرتون بفرماييد تا بعد با تشكر
|
شنبه 30 شهریور1392 - 10:28pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز آقای افشین من واقعا معذرت میخوام که باعث شدم شما برنجید در هر صورت منظور بنده اونی بوده که اصلاح شده شما به بزرگی خودتون منو ببخشید
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
شنبه 30 شهریور1392 - 10:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
asdfg عزیز اگر منظور شما به این ردیاب باشه نه این مساله درستی نیست. البته فرکانس داریم تا فرکانس! حتی در ردیاب قبلی هم مشکل فرکانسی از این حیث که شما فرمودید وجود نداشت. برای ردیاب FPL-35 هم اهداف زیر خاک که سهله برای دفینه های واقعی هم این مساله تست شده و من به شما و همه دوستان اطمینان میدم اگر واقعا چیزی در محدوده ردیابی دستگاه باشه بهیچ وجه امکان نداره قابل سنس نباشه!
|
شنبه 30 شهریور1392 - 10:52pm |
|
|
hamid80
کاربر فعال
|
asdfg نوشته است: سلام منو ببخشيد اون فركانسها يي كه به ردياب داده شده هيچ وقت نميتوني كار ساز باشي من زياد به اين تايپيك هاي فلزياب ها مطالعه نميكنم ولي اين ردياب انجمن فكرمو مشغول كرد بعد از ديدن فيلم كار كرد اون وبا مشورت با يكي از خبرگان سازنده دستگاه ميتونم با صراحت بگم شما مثلا طلا يا مس در بيرون از زمين تست ميكنيد با اون فركانسها كه به دستگاه ميدهيد درست كار ميكند و رديابي خوب انجام ميدهيد ولي اينو به ياد داشنه باشيد شما جنس طلا يا مس كه در زير زمين ميماند فركانسهايش كلا با فركانسها شما متفاوت است چون كه طلا يا هر چيز ديگر در زير زمين بلدار ميشود وفركانس بالدار شده به خود ميگيرد و كلا مقوله شما با اين خيلي فرق ميكند لطفا شما نظرتون بفرماييد تا بعد با تشكر دوست عزیز اگر این فرضیه شما درست باشه (که من اینطور فکر نمیکنم) فلزات با رفتن زیر خاک کلاً فرکانسشون تغییر میکنه و با این شرایط کلاً باید عمل ردیابی رو بوسیدو گذاشت کنار چون هیچوقت نمیتونی یک فرکانس ثابتی از هیچ فلزی رو بدست بیاری چون اونوقت با توجه به فرضیه شما هر چی فلز بیشتر زیر خاک باشه اونوقت هی فرکانسش باید تغییر کنه اونوقت اگه فرکانسشون اینقدر در حال تغییر باشه ممکنه به یک فلز دیگه هم تبدیل بشن
|
شنبه 30 شهریور1392 - 11:29pm |
|
|
پوریا
کاربر حرفه ای
|
من با ردیاب 22 روی چندین دفینه صد درصدآزمایش کردم از این نظر که اسکن ماهواره ای داره میگم صد در صد و کاملا جواب داده .شما هم تست کن اگر جواب نداد بیا اینجا اعلام کن .اما و اگر و شاید و احتمالا واین حرفها دوره اش تموم شده .
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 12:08pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
پوریا نوشته است: من با ردیاب 22 روی چندین دفینه صد درصدآزمایش کردم از این نظر که اسکن ماهواره ای داره میگم صد در صد و کاملا جواب داده .شما هم تست کن اگر جواب نداد بیا اینجا اعلام کن .اما و اگر و شاید و احتمالا واین حرفها دوره اش تموم شده . منم باهات موافقم
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 12:16pm |
|
|
kurosh
کاربر حرفه ای
|
پوریا نوشته است: من با ردیاب 22 روی چندین دفینه صد درصدآزمایش کردم از این نظر که اسکن ماهواره ای داره میگم صد در صد و کاملا جواب داده .شما هم تست کن اگر جواب نداد بیا اینجا اعلام کن .اما و اگر و شاید و احتمالا واین حرفها دوره اش تموم شده . بنده هم با این نظر موافقم
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 1:12pm |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
hamid80 نوشته است: asdfg نوشته است: سلام منو ببخشيد اون فركانسها يي كه به ردياب داده شده هيچ وقت نميتوني كار ساز باشي من زياد به اين تايپيك هاي فلزياب ها مطالعه نميكنم ولي اين ردياب انجمن فكرمو مشغول كرد بعد از ديدن فيلم كار كرد اون وبا مشورت با يكي از خبرگان سازنده دستگاه ميتونم با صراحت بگم شما مثلا طلا يا مس در بيرون از زمين تست ميكنيد با اون فركانسها كه به دستگاه ميدهيد درست كار ميكند و رديابي خوب انجام ميدهيد ولي اينو به ياد داشنه باشيد شما جنس طلا يا مس كه در زير زمين ميماند فركانسهايش كلا با فركانسها شما متفاوت است چون كه طلا يا هر چيز ديگر در زير زمين بلدار ميشود وفركانس بالدار شده به خود ميگيرد و كلا مقوله شما با اين خيلي فرق ميكند لطفا شما نظرتون بفرماييد تا بعد با تشكر دوست عزیز اگر این فرضیه شما درست باشه (که من اینطور فکر نمیکنم) فلزات با رفتن زیر خاک کلاً فرکانسشون تغییر میکنه و با این شرایط کلاً باید عمل ردیابی رو بوسیدو گذاشت کنار چون هیچوقت نمیتونی یک فرکانس ثابتی از هیچ فلزی رو بدست بیاری چون اونوقت با توجه به فرضیه شما هر چی فلز بیشتر زیر خاک باشه اونوقت هی فرکانسش باید تغییر کنه اونوقت اگه فرکانسشون اینقدر در حال تغییر باشه ممکنه به یک فلز دیگه هم تبدیل بشن سلام با این شرایط باید جنس، تراکم و میزان رطوبت خاک رو هم به این نظر شما اضافه کرد، پس کلا بی خیال این نظریه باشین asdfg عزیز
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 3:59pm |
|
|
saeed630
کاربر فعال
|
با سلام خدمت همه عزيزان آقا حميد اين ردياب جديد اگه زير زمين 50 گرم طلا باشه و در اطراف اون طلا نيز ذرات به ميزان بيشتر از وزن طلا باشه چطور ميشه حذف ذرات كرد و وزن طلا رو بدست آورد؟ _______با تشكر
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 6:57pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
saeed630 نوشته است: با سلام خدمت همه عزيزان آقا حميد اين ردياب جديد اگه زير زمين 50 گرم طلا باشه و در اطراف اون طلا نيز ذرات به ميزان بيشتر از وزن طلا باشه چطور ميشه حذف ذرات كرد و وزن طلا رو بدست آورد؟ _______با تشكر
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 31 شهریور1392 - 6:59pm |
|
|
|