انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 5:34pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

مرسی سعید جان سوال جالب و عجیبی بود! :D
ابتدا باید مشخص کرد منظور شما از ذرات چیه؟ اگر منظور خود طلا باشه که هیچ کاریش نمیشه کرد! چون مثلا یک قطعه طلاست که اطرافش هم باز ذرات طلاست و کلش به عنوان طلا با وزن مجموع قطعه طلا بعلاوه ذرات طلا خواهد بود. البته چنین چیزی عملا نزدیک به غیر ممکن هست و 50 گرم طلا هیچوقت در کنار ذرات طلا با وزن بیشتر از این عدد نیست!
اگر هم منظور شما بصورت کلی ذرات یعنی املاح معدنی و این جور چیزها باشه که خب میشه خطای تشابه فرکانسی! من نمیدونم این کجاش اصلا خطا ممکنه باشه؟! :D شما بهرحال که طلا رو ردیابی میکنین و خطایی در کار نیست. تشابه فرکانسی هم که وجود نداره ولی از روی درجه فاین فرکانس میشه به کم و زیاد شدن وزن پی برد که مشخص میکنه یک قطعه طلا در کنار یک چیز دیگه که خطای تشابه فرکانسی داره قرار داره! در واقع عدد وزنی که توی رنج فاین مربوط به طلای واقعی بدست میاد ملاک هست. کلا یک حالت بسیار نادر که تا حالا فکر نکنم هیچ اپراتوری در دنیا باهاش برخورد کرده باشه و اگر هم بکنه خطایی نیست! :D در هر صورت این ردیاب بقدری انعطاف پذیری داره که در صورت کسب تجربه زیاد حتی تشخیص همچین حالتی هم باهاش امکانپذیره!

یکشنبه 31 شهریور1392 - 8:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

متشكر حميد آقا منظور من اين بود اگر در جايي كه 50 گرم طلا وجد دارد واطراف اون پر از سنگهاي سيليسي باشه چطور ميشه فهميد در اون زير طلا وجود دارد يا ذراته ؟
يعني طلارو ميشه با از ذرات تفكيك كرد؟
زماني كه ميخوايم وزن طلارو بدست بياريم آيا اون طلا حذف نميشه؟
در سيستم تشخيص وزن روي خودLCD وزن بصورت اتومات نمايش پيدا ميكنه؟
با شكر از زحمات بي نظير شما

یکشنبه 31 شهریور1392 - 9:14pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
خب پس در واقع منظور شما خطای تشابه فرکانسی هست! این رو که توضیح دادم و بر اساس تطابق رنج جوابدهی درجه فاین میشه به این نوع خطا پی برد. صبر داشته باشین دقیق تر توضیح میدم.
طبیعتا وقتی تونستین واقعی بودن هدف رو تشخیص بدین مساله وزن هم درست در میاد. اما اگر احیانا بر اساس شانس دقیقا نقطه اصلی فرکانس هر دو منطبق بشن که البته احتمالش خیلی بعیده ؛ دیگه کاری نمیشه کرد! :D

در مورد نمایش وزن هم همونطوریکه مشخصا نوشته شده ؛ وزن توسط ولوم W تنظیم میشه و عدد مربوطه هم روی ال سی دی نمایش پیدا میکنه. خیر اتوماتیک نیست و اتوماتیک بودن هم توی این مساله معنی نداره! :D

دوشنبه 31 شهریور1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت اقا حمید یه سوال برای کاوش اولیه با ردیاب 35 برام پیش اومده اینکه شما خیلی تاکید به تنظیم دقیق ولوم وزن برای اهداف دارید و اینکه با انتخاب وزنهای بالاتر امکان حذف اهداف با ارزش وجود دارد ایا این امکان که در ابتدا کاوش ولوم وزن رو ببندیم بعد اینکه نقطه ای پیدا شد برای تایید یا عدم تایید از ولوم وزن استفاده بشه وجود داره یا نه با تشکر از زحمات شما

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

دوشنبه 1 مهر1392 - 9:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بنيامين1 نوشته است:
با سلام خدمت اقا حمید یه سوال برای کاوش اولیه با ردیاب 35 برام پیش اومده اینکه شما خیلی تاکید به تنظیم دقیق ولوم وزن برای اهداف دارید و اینکه با انتخاب وزنهای بالاتر امکان حذف اهداف با ارزش وجود دارد ایا این امکان که در ابتدا کاوش ولوم وزن رو ببندیم بعد اینکه نقطه ای پیدا شد برای تایید یا عدم تایید از ولوم وزن استفاده بشه وجود داره یا نه با تشکر از زحمات شما

شرمنده اقا حمید پاسخ سوالم تو بخش اموزش 35 دادین من این بخشو ندیده بودم

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

دوشنبه 1 مهر1392 - 12:01pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سعید جان چون 50 گرم ذرات نمیتونه خودش رو نقطه کنه ولی طلای 50 گرمی فقط یک نقطه هست به راحتی قابل تشخیص هست.من چندین بار محوطه های 2*2 و 3*3 رو که ذرات داشتند حفاری کردم و درواقع در حد چند گرم بیشتر وزن ذرات نبوده حالا برای 50 گرم ذرات با توجه به اینکه خاک از این بیشتر با ذرات ترکیب نمیشه فکر کنم باید محوطه 10*10 در بیاد.شما وقتی با دستگاه 35 ردیابی کردید ابتدا ولوم وزن رو روی صفر میگذارید و محوطه 10*10 رو میزنه بعد که ولوم وزن رو از یک گرم کم کم زیاد کنید همین طور حجم کم میشه (حول محور طلای 50 گرمی) و در وزن 49 گرم دیگه فقط روی طلای 50 گرمی نقطه میکنه.در واقع این تکنیک همون حذف املاح مزاحم هست که ردیاب 22 هم اون رو داره و در 35 به شکل فوق العاده ای حذف میشن. :D

دوشنبه 1 مهر1392 - 4:15pm
مدیر سایت
مدیر سایت

پوریا نوشته است:
سعید جان چون 50 گرم ذرات نمیتونه خودش رو نقطه کنه ولی طلای 50 گرمی فقط یک نقطه هست به راحتی قابل تشخیص هست.من چندین بار محوطه های 2*2 و 3*3 رو که ذرات داشتند حفاری کردم و درواقع در حد چند گرم بیشتر وزن ذرات نبوده حالا برای 50 گرم ذرات با توجه به اینکه خاک از این بیشتر با ذرات ترکیب نمیشه فکر کنم باید محوطه 10*10 در بیاد.شما وقتی با دستگاه 35 ردیابی کردید ابتدا ولوم وزن رو روی صفر میگذارید و محوطه 10*10 رو میزنه بعد که ولوم وزن رو از یک گرم کم کم زیاد کنید همین طور حجم کم میشه (حول محور طلای 50 گرمی) و در وزن 49 گرم دیگه فقط روی طلای 50 گرمی نقطه میکنه.در واقع این تکنیک همون حذف املاح مزاحم هست که ردیاب 22 هم اون رو داره و در 35 به شکل فوق العاده ای حذف میشن. :D

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 1 مهر1392 - 11:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت استاد بزگوار آقا حمید و سایر اساتید گرانقدر
یه سوال: لطفا بفرمایید دندان ویا دندانهای پر شده، چقدر در دقت عملکرد و کارآیی ردیاب 22 و 35 تأثیر گذارند؟ در صورت تأتیرگذاری، لطفا مقدار تأثیر و راه حل آنرا بفرمایید و اینکه تأثیر این دندانها بر این ردیابها، مشخصا بر چه نوع فلزاتی خواهد بود( مثلا:بر نقره،مس،طلاو یا ...).یعنی آیا ممکن است دندانهای پرشده مثلا در ردیابی فلز نقره ، مس ویا طلا و... دچار خطا بشه؟
با تشکر و تجدید احترامات
مدد یا مستعان.

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

سه شنبه 2 مهر1392 - 11:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: لرستان
سلام افشین جان .
داداش قبلا هم بچه ها راجب این موضوع بحث کردن و اساتید نظر دادن که اصلا مشکلی نیست و اینو هم عرض کردن که انتن ها زیر خودشون رو رد یابی میکنن و اگر ردیاب روی گلد هم باشه و یه انگشتر طلا تو جیب پیرهنت هم باشه چون بالا تر از انتن ها هستش مشکلی ایجاد نمیکنه .اما اگر تو جیب شلوارت باشه مشکل ساز میشه .

چهارشنبه 3 مهر1392 - 9:36am
استاد
استاد
آواتار کاربر

تو ردياب قبلي وسايل مثل گوشي زياد تو ردياب اثري نداشت ولي فكر كنم تو اين ردياب جديد بخاطر مود مگنتومتر نبايد از گوشي و يا وسايل برقي در كنار ردياب استفاده بشه.حتي فكر كنم چراغ قوه هم تو حالت مگنتومتر تاثير گزار باشه.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

چهارشنبه 3 مهر1392 - 12:07pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 , 55 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 6 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure