نویسنده |
پیغام |
hoshi
استادیار
|
اصولا کاربرد سیستم مگنومتر در فلزیابی زیاد بدرد نمیخوره ,با همین مگنومتر اگزا ماینر هم که کار میکردیم بیشتر سنگی که خاصیت اهنربایی داشت در میاوردیم و یا تکه اهن زنگ زده . بله حمزه جان کلا سیستم های مگنومتر به هر چیزی که خاصیت اهنربایی یا الکتریسته ساکن داشته باشه بسیار حساس اند. البته تو این ردیاب جدید هم فقط در حالت مگنومتر این اشیایی که ذکر کردید تاثیر خواهد داشت و در بقیه موارد اصلا تاثیری نخواهد داشت
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
چهارشنبه 3 مهر1392 - 12:30pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ايشالاكه مگنومتروسايره فركانس اش به فلزحساس باشه بيشتر ودقيق باشه وكاروتموم كنه وشك واينانباشه به اميده ه ه ه ه ه ه ه خدا
|
چهارشنبه 3 مهر1392 - 4:20pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
در مورد مود مگنومتر فکر میکنم توضیحات لازم رو در آموزش مربوطه عرض کردم! در واقع این یک قابلیت کمکی و جهت تایید بهتر اهداف قوی و قدیمی هست که اضافه شده. مود مگنومتر که در همه حال فعال نیست که بخواد مشکلی ایجاد کنه! فقط در حالتی که شما روی مودهای 20 و 21 میذارین میتونین مغناطیس رو هم اندازه بگیرین. در واقع نقش این مودها هم تا حدی مثل حفره یابی کمک کننده هست. حالا یه جایی این بیشتر کمک میکنه یه جا هم اون!
|
چهارشنبه 3 مهر1392 - 4:23pm |
|
|
آرش
استادیار
|
افشین1 نوشته است: با سلام خدمت استاد بزگوار آقا حمید و سایر اساتید گرانقدر یه سوال: لطفا بفرمایید دندان ویا دندانهای پر شده، چقدر در دقت عملکرد و کارآیی ردیاب 22 و 35 تأثیر گذارند؟ در صورت تأتیرگذاری، لطفا مقدار تأثیر و راه حل آنرا بفرمایید و اینکه تأثیر این دندانها بر این ردیابها، مشخصا بر چه نوع فلزاتی خواهد بود( مثلا:بر نقره،مس،طلاو یا ...).یعنی آیا ممکن است دندانهای پرشده مثلا در ردیابی فلز نقره ، مس ویا طلا و... دچار خطا بشه؟ با تشکر و تجدید احترامات مدد یا مستعان. دوست عزیز دندان پرشده چون بالاتر از ارتفاع آنتنها هست هیچ تاثیری در ردیابی نداره و آنتنها فقط به اهدافی که پایینتر از سطح خودشون قرار دارن واکنش نشون میدن
|
چهارشنبه 3 مهر1392 - 7:50pm |
|
|
mehdi5757
|
باسلام خدمت همه دوستانی که تواین پست زحمت میکشن اللخصوص دوتااستاد عزیزحمیداقاواقامجتبی دوستان من تازه اینجاعضوشدم ومطالبتونودنبال میکنم باتوجه به مطالب مفیدی که همه دوستان زحمت کشیدن واینجاقراردادن من میخواستم ببینم چطوری میتونم این دستگاهوسفارش بدم؟؟اصلاچطوری میتونم به این اساتیدپیغام خصوصی بدم.ممنون میشم راهنماییم کنید
برام هیچ حسی شبیه تونیست،توپایان هرجستوجوی منی تماشای توعین ارامشه،توزیباترین ارزوی منی...
|
چهارشنبه 3 مهر1392 - 8:03pm |
|
|
Kani
استادیار
|
آرش نوشته است: افشین1 نوشته است: با سلام خدمت استاد بزگوار آقا حمید و سایر اساتید گرانقدر یه سوال: لطفا بفرمایید دندان ویا دندانهای پر شده، چقدر در دقت عملکرد و کارآیی ردیاب 22 و 35 تأثیر گذارند؟ در صورت تأتیرگذاری، لطفا مقدار تأثیر و راه حل آنرا بفرمایید و اینکه تأثیر این دندانها بر این ردیابها، مشخصا بر چه نوع فلزاتی خواهد بود( مثلا:بر نقره،مس،طلاو یا ...).یعنی آیا ممکن است دندانهای پرشده مثلا در ردیابی فلز نقره ، مس ویا طلا و... دچار خطا بشه؟ با تشکر و تجدید احترامات مدد یا مستعان. دوست عزیز دندان پرشده چون بالاتر از ارتفاع آنتنها هست هیچ تاثیری در ردیابی نداره و آنتنها فقط به اهدافی که پایینتر از سطح خودشون قرار دارن واکنش نشون میدن با احترام به نظر آرش عزیز
بنده یه هدف تو سقف رو با ردیاب 22 گرفتم
شاید این نظر شما در مورد ردیابهای دیگه صدق کنه.
که البته با توضیحاتی که مهندس حمید در مورد ردیاب 35 دادند به احتمال خیلی زیاد این مسئله به راحتی قابل حذفه.
امیدوارم استادان دیگه هم نظر خودشونو بیان کنند.
|
چهارشنبه 3 مهر1392 - 8:06pm |
|
|
bahram
|
حمید جان واقا مجتبی خدا قوت . خسته نباشید . منهم علیرغم میل باطنی با حذف اسم و لوگو ومشخصات موافقم . در مورد انتن ها باید عرض کنم من چند مدل انتن باز شو و کشویی ساختم که حتی دو مدل اونو اقا مجتبی دیده والبته پس از تست های تکمیلی با عکس و مشخصات کامل در اختیار همه عریران قرار میدهم .البته بعد از تست با دستگاه جدید . در مورد قاب هم دوستان میتونن به سلیقه خودشون وبا رعایت نکات فنی عمل بکنن که استاد مجتبی رو فعلا در گیر با مسایل متفرقه نکنن . من خودم حتی در مورد قبلی 22 هم کلا جعبه را عوض کرده بودم که حتی خودی ها هم دستگاه رو نشناختن.توصیه من به همه دوستان و خودم "تمرین . وتکرار مطالب هست تا ملکه ذهن شود .و استفاده کردن از تجربه دوستان زحمت کش که بیریا در اختیار سایر عزیزان قرار میدهند...
|
پنج شنبه 3 مهر1392 - 1:29am |
|
|
mehdi5757
|
mehdi5757 نوشته است: باسلام خدمت همه دوستانی که تواین پست زحمت میکشن اللخصوص دوتااستاد عزیزحمیداقاواقامجتبی دوستان من تازه اینجاعضوشدم ومطالبتونودنبال میکنم باتوجه به مطالب مفیدی که همه دوستان زحمت کشیدن واینجاقراردادن من میخواستم ببینم چطوری میتونم این دستگاهوسفارش بدم؟؟اصلاچطوری میتونم به این اساتیدپیغام خصوصی بدم.ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان لطفاراهنماییم کنین
برام هیچ حسی شبیه تونیست،توپایان هرجستوجوی منی تماشای توعین ارامشه،توزیباترین ارزوی منی...
|
پنج شنبه 4 مهر1392 - 10:07pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
سلام دوست عزیز روی این گزینه که روش نوشته pmکه با فلش نشون دادم کلیک کن میتونی پیام خصوصی بدی البته واسه سفارش دستگاه اول باید یه پست از اقا مجتبی پیدا کنی بعد روی این گزینه کلیک کرده و پیام میدی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 4 مهر1392 - 10:32pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت همگی من قبلا سوال زیر را در صفحۀ قبل مطرح کردم : با سلام خدمت استاد بزگوار آقا حمید و سایر اساتید گرانقدر یه سوال: لطفا بفرمایید دندان ویا دندانهای پر شده، چقدر در دقت عملکرد و کارآیی ردیاب 22 و 35 تأثیر گذارند؟ در صورت تأتیرگذاری، لطفا مقدار تأثیر و راه حل آنرا بفرمایید و اینکه تأثیر این دندانها بر این ردیابها، مشخصا بر چه نوع فلزاتی خواهد بود( مثلا:بر نقره،مس،طلاو یا ...).یعنی آیا ممکن است دندانهای پرشده مثلا در ردیابی فلز نقره ، مس ویا طلا و... دچار خطا بشه؟ با تشکر و تجدید احترامات مدد یا مستعان. و اقا احسان پاسخ دادند: سلام افشین جان . داداش قبلا هم بچه ها راجب این موضوع بحث کردن و اساتید نظر دادن که اصلا مشکلی نیست و اینو هم عرض کردن که انتن ها زیر خودشون رو رد یابی میکنن و اگر ردیاب روی گلد هم باشه و یه انگشتر طلا تو جیب پیرهنت هم باشه چون بالا تر از انتن ها هستش مشکلی ایجاد نمیکنه .اما اگر تو جیب شلوارت باشه مشکل ساز میشه . حالا بحث اینجاست: من تو پستهای قبلی خوندم که آنتن بالای خودشو هم میگیره و این مسئله را استاد "کانی عزیز" هم تو فایل آموزشی شون آوردن. پس پاسخ آقا احسان، مورد داره. سوال بعدی: تو زمینهای کشاورزی ( محصور با سیم خاردار و حلب تازه و کهنه)و یا محیط روستاها و شهرها که پر است از سیم خاردار و حلب و غیره، روش حذف خطا به چه صورته؟ با سپاس و تجدید احترامات خدا نگهدارتون
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
جمعه 4 مهر1392 - 2:35am |
|
|
|