انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:59pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 ... 88  بعدی
 سئوال در مورد ردیاب فوق حرفه ای FPL-35 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

دوست عزیز سلام و شب بخیر

بنده تو فایل هم ذکر کردم که ردیاب تا متراژی بالاتر از خودش رو میگیره. حدود دومتر و نیم رو من تجربه کردم.
جناب مصباح هم اینو تجربه کرده اند.

برای اطمینان از صحت این موضوع بهتره یه تکه طلا در سقف خونه یا هر جا که تست میکنید , ردیابی کنید و عکس العمل ردیاب رو ببینید. تجربه بنده که هدف تو سقف یه غار بود اینطور بود که ردیاب من رو کشوند درست زیر هدف و آنتن ها ضعیف قیچی شدند ولی قیچی کامل نشد.

طبیعتا اگه هدف زیر زمین بود قیچی کامل میشد. ولی وقتی جلوتر رفتم آنتن ها از هم باز شدند. چندین بار تکرار کردم بهمین شکل بود.

در رابطه با ردیاب 22 بگم که کشش و عملکرد و جوابدهی ردیاب بطرف پایین به نسبت سطح بالاتر بیشتر هست.
این مطلب رو بطور صد در صد بهتون میگم اگه هدفی واقعی وجود داشته باشد نه تنها دندان پر شده بلکه طلای تست بمقدار زیاد و ذرات زیاد حریف هدف واقعی نخواهد شد و ردیاب به سمت هدف واقعی خواهد رفت.

در هدف واقعی و بزرگ؛ هر دو آنتن بصورت قابل ملاحظه ای پر قدرت و با سرعت خوب به سمت بار خواهند رفت.

میماند هدفهای کوچک که بنظر بنده بازم فکر نمیکنم دندان پر شده تاثیر چندانی به نسبت ذرات داشته باشه.
البته واقعا من نمیدونم دندان پرشده موادش چی هست تا نظر بهتری داده بشه.

در مورد ردیاب 35 با توجه به توضیحاتی که مهندس حمید دادند بطور قطع میگم دندان هیچ تاثیری نخواهد داشت.

هرچند تجربه اپراتور میتونه خیلی از این خطاها رو برطرف کنه حتی در ردیاب 22.

خیلی جاها قیچی داشتم ولی دستور حفاری نداده ام.

در مورد زمین های کشاورزی واقعا اطلاعات بنده در حد همون مطالب ذکر شده در فایل هست که البته بازم تاکید میکنم اگه باری وجود داشته باشه ردیاب ذرات و مواد معدنی و تشابهات فرکانسی رو نادیده میگیره.

دوست عزیز این تجربه منه , امیدوارم اساتید دیگه هم نظر خودشونو اعلام کنند.

موفق باشید.

@};- @};- @};-

جمعه 4 مهر1392 - 3:12am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: قلب دوستان
در مورد زمینهای کشاورزی 99 درصد از آلودگیها فلز آهن است کسی هم که به دنبال کاوش میرود مسلماً دنبال آهن نیست پس در چنین مواقعی میتوان مود را بر روی طلا یا نقره گذاشت و سپس ردیابی و کاوش را انجام داد.

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت
همه روز ایرانیان تیره گشت
ز شیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را بجائی رسیده است کار
که تاج کیانی کند آرزو
تُفو بر تو‌ای چرخ گردون تفو
دریغ است ایران که ویران شود
کنام پلنگان و شیران شود

جمعه 5 مهر1392 - 5:20am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت همه عزيزان و اساتيد گرامي
با عرض خسته نباشيد خدمت استاد حميد و استاد مجتبي
در ردياب جديد در مورد تشابه فركانسي مثلا استخوان ميشه يكم توضيح بديد واينكه قابل حذف كردن تشابه هست يا خير با تشكر و قدرداني از زحمات بي مثال شما

جمعه 5 مهر1392 - 11:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

دوستان یه سوال داشتم.این دستگاه بار زیر تخته سنگ بزرگ هم میتونه بزنه یا فقط جاهای خاکی؟مثلا سنگ 6 متر مربع

دوشیمنرسیمجنگجنرهدربان <--

شنبه 5 مهر1392 - 12:05am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

saeed630 نوشته است:
با سلام خدمت همه عزيزان و اساتيد گرامي
با عرض خسته نباشيد خدمت استاد حميد و استاد مجتبي
در ردياب جديد در مورد تشابه فركانسي مثلا استخوان ميشه يكم توضيح بديد واينكه قابل حذف كردن تشابه هست يا خير با تشكر و قدرداني از زحمات بي مثال شما

دوست عزیز اگه به این تایپک مراجعه کنی جواب سوالت رو خواهی یافت که این مشکل قابل حله.

viewtopic.php?f=13&t=937

با استفاده از کنترل وزن و همچنین با ولوم فاین.
@};- @};- @};-

شنبه 5 مهر1392 - 12:15am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

بچه ها یه چیز به ذهنم رسید.به نظر شما میشه فرکانس ساروج هم بدست آورد؟ :-\ :-\

شنبه 5 مهر1392 - 12:24am
مدیر کل
مدیر کل

بله دوست عزیز اصولا به کمک مود فرکانس ازاد میشه فرکانس هر ماده ای رو بدست اورد. اما باید توجه زیادی داشت که در مورد چیزهایی که بصورت مخلوط شده هستن و اصلا یک فرمول شیمیایی خاص و ثابت در ذراتشون وجود نداره ؛ این کار بسیار مشکل هست و شانس خطای تشابه فرکانسی با سایر مواد هم در این مورد بسیار بالاست. بخصوص در مورد ساروج چون در دوره های مختلف و جاهای مختلف دقیقا به یک صورت ساخته نمیشده پس ممکنه فرکانس درست و دقیقی براش قابل استخراج نباشه. با این حال این مساله به عهده خود دوستان گذاشته شده که این جور موارد رو تست بکنن و نتایج رو با بقیه به اشتراک بذارن.

شنبه 5 مهر1392 - 1:22am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بله دوست عزیز اصولا به کمک مود فرکانس ازاد میشه فرکانس هر ماده ای رو بدست اورد. اما باید توجه زیادی داشت که در مورد چیزهایی که بصورت مخلوط شده هستن و اصلا یک فرمول شیمیایی خاص و ثابت در ذراتشون وجود نداره ؛ این کار بسیار مشکل هست و شانس خطای تشابه فرکانسی با سایر مواد هم در این مورد بسیار بالاست. بخصوص در مورد ساروج چون در دوره های مختلف و جاهای مختلف دقیقا به یک صورت ساخته نمیشده پس ممکنه فرکانس درست و دقیقی براش قابل استخراج نباشه. با این حال این مساله به عهده خود دوستان گذاشته شده که این جور موارد رو تست بکنن و نتایج رو با بقیه به اشتراک بذارن.

به نظر من بهتره فرکانس اصلی ترین مواد سازنده ی ساروج رو که در همه جا برای ساخت ساروج از اون استفاده میشده رو بدست بیاوریم

شنبه 6 مهر1392 - 2:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان
پیشنهاد من در مورد تست ها اینه که در یک محل تکراری و یک زمان خاص تست نکنید
به طور مثال تست اقای کانی عزیز در مورد ردیابی فلز بالاتر از آنتنها بهتر بود این کارو در چند مکان مختلف و حتی برای هر مکان در چند زمان مختلف این تست رو انجام می دادن، که یقینا نتایج محکم تری بدست می اومد

شنبه 6 مهر1392 - 9:13pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

explorer نوشته است:
سلام دوستان
پیشنهاد من در مورد تست ها اینه که در یک محل تکراری و یک زمان خاص تست نکنید
به طور مثال تست اقای کانی عزیز در مورد ردیابی فلز بالاتر از آنتنها بهتر بود این کارو در چند مکان مختلف و حتی برای هر مکان در چند زمان مختلف این تست رو انجام می دادن، که یقینا نتایج محکم تری بدست می اومد

دوست عزیز سلام
من این تست رو در یه غار انجام دادم و مکان فقط یه مکانه. ولی برای زمانهای مختلف واقعا برام مقدور نبود.

ولی میخوام یه تست کامل از این مورد انجام بدم که به نتایج قطعی تری برسیم.
@};- @};- @};-

یکشنبه 6 مهر1392 - 3:11am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 880 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 51 , 52 , 53 , 54 , 55 , 56 , 57 ... 88  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 15 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure