انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 9:49pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 251 , 252 , 253 , 254 , 255 , 256 , 257 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

شما با ردیاب انجمن کار کردید؟
با چه ردیابی کار کردید؟
چه ردیابی رو پیشنهاد میدید؟

جمعه 5 مهر1392 - 2:22pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

Arsho نوشته است:
سلام.دوستان آمریکایش کار نمی کنه وای به حال وطنیش.اینهم یه جور کارو کاسبیه. گول نخورید.
http://www.treasurenow.com
بهترین رد یابهای آنتنی این جا پیدا میشه.

در مورد دستگاه هاي امريكاي بايد خدمت شما عرض كنم كه اينا يه ردياب درست كردن كه از طريق يه اسكن از طريق ردياب همه اشيايي موجود رو تو يه محوطه بزرگ تعيين مي كنه حتي استخوان و دندان جسد ها رو.من با ارتباطي كه با يكي از اين امريكايي داشتم با توجه به اينكه كشورهاي ايران يونان و مصر بيشترين خريدارهاي ردياب هستن دستگاهي كه ميدن بيرون اصلا كاراي خوبي رو نداره و اين رديابشون هم براي فروش نميزارن بلكه براي پيدا كردن معدن ازش تو خوده آمريكا استفاده مي كنند.نميدونم شما با ردياب انجمن كار كرديد يا نه ولي چيزي كه مشخصه كار نكرديد و اطلاعي نداريد.امريكاي ها مطمئن باش نه به شما و نه به من چيز بدرد بخوري نميدن و من حاضر نيستم يه قرون به دستگاههاي اونا بدم.شما هم اگه از ردياب هاي اون سايت خوشتون مياد بريد از اونجا بگيريد و بياييد من و شما با ردياب هاي خودمون يه دوئل بزنيم ببينيم ردياب انجمن يا ردياب شما.نگران نباشيد آوانس هم به شما ميدم. :D

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 5 مهر1392 - 3:02pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

hamze2000 نوشته است:
Arsho نوشته است:
سلام.دوستان آمریکایش کار نمی کنه وای به حال وطنیش.اینهم یه جور کارو کاسبیه. گول نخورید.
http://www.treasurenow.com
بهترین رد یابهای آنتنی این جا پیدا میشه.

در مورد دستگاه هاي امريكاي بايد خدمت شما عرض كنم كه اينا يه ردياب درست كردن كه از طريق يه اسكن از طريق ردياب همه اشيايي موجود رو تو يه محوطه بزرگ تعيين مي كنه حتي استخوان و دندان جسد ها رو.من با ارتباطي كه با يكي از اين امريكايي داشتم با توجه به اينكه كشورهاي ايران يونان و مصر بيشترين خريدارهاي ردياب هستن دستگاهي كه ميدن بيرون اصلا كاراي خوبي رو نداره و اين رديابشون هم براي فروش نميزارن بلكه براي پيدا كردن معدن ازش تو خوده آمريكا استفاده مي كنند.نميدونم شما با ردياب انجمن كار كرديد يا نه ولي چيزي كه مشخصه كار نكرديد و اطلاعي نداريد.امريكاي ها مطمئن باش نه به شما و نه به من چيز بدرد بخوري نميدن و من حاضر نيستم يه قرون به دستگاههاي اونا بدم.شما هم اگه از ردياب هاي اون سايت خوشتون مياد بريد از اونجا بگيريد و بياييد من و شما با ردياب هاي خودمون يه دوئل بزنيم ببينيم ردياب انجمن يا ردياب شما.نگران نباشيد آوانس هم به شما ميدم. :D

احسنت حمزه دوست عزیز خودم
:ymhug:

جمعه 5 مهر1392 - 3:11pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

كاني جان اين يه واقعيت بود كه من گفتم.از ايشون مي خوام اگه واقعا مرد عمل هستن بهم يه پيغام بده تا برم با ردياب انجمن و با ايشون با هر رديابي كه دوست داره كار كنه و از اين موضوع هم يه فيلم تهيه كنيم(يه مسابقه).بزار دوستان فيلم رو ببينن و خودشون قضاوت كنن.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

جمعه 5 مهر1392 - 3:25pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

با اجازه جناب حمزه

منم حاضرم B-)

جمعه 5 مهر1392 - 4:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بچه هاتوحالته بيسيم اگه وسيله به كمرباشه بهتره ياروزمين كاربذاريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جمعه 5 مهر1392 - 5:48pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
بچه هاتوحالته بيسيم اگه وسيله به كمرباشه بهتره ياروزمين كاربذاريم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه منظورتون دستگاه روشن و آنتن بی سیم هستش

خوب در این حالت امواج از آنتن های تلسکوپی منتشر میشند و بنظر من به کمر باشه بهتره.

هرچند این موضوع رو مهندس حمید از همه ما بهتر میدونه ولی فکر نکنم تفاوت آنچنانی داشته باشه. مهم انتشار امواجه

@};- @};- @};-

جمعه 5 مهر1392 - 5:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون كاني جان

جمعه 5 مهر1392 - 5:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمزه و کانی عزیز بهتره اجازه بدیم ایشون صحبت کنند و از کارکرد ردیاب آمریکایی و میزان شعاع زنی و عمق زنی و دقت نقطه زنی و عملکرد های مختلف مانند تعیین وزن و حذف خطاهای فرکانسی و فرکانس آزاد و مگنومتر و تست های عملی روی هدف های واقعی( قیمت) و( دسترسی آسان) و (آموزش وخدمات پس از فروش) و اصل یا فرع بودن این دستگاه های آمریکائی برامون بگند.

در ضمن اون شرکت آمریکائی باید فایل اموزشی دستگاه رو قبل از فروش در اختیار کاربران قرار بده مثل انجمن.

در ضمن من چند تا سوال از ردیاب اونها دارم چه کسی جواب گو هست آدرس ایمیل سازنده ونماینده فروش؟

و اینکه چطور میتونم اون ردیاب رو از امریکا خرید کنم و اینجا بدستم برسه .ایا با پست میفرستند؟

آیا اگه دستگاه اونها عیبی هرچند کوچک داشته باشد جائی هست برم جار بزنم مثل انجمن؟

آیا اگه باتری دستگاه یا انتن یا خود دستگاه مورد داشته باشه رایگان برام درست میکنند؟

آیا این دستگاه رو تو خاک ایران با دفینه های واقعی تست کردند؟

آیا من با دو میلیون تومان میتونم یه ردیاب در حد 22 تهیه کنم ؟

ایا اگه ورژن بالاتر رو بسازند برای کاربرایی که ورژن قبلی رو تهیه کردند تخفیف 50 درصدی یا 100 درصدی قائل میشند؟

آیا اگه من دستم خالی باشه و پیغام به رئیس شرکت امریکائی بدم یه ردیاب مجانی برام میفرسته؟

دوست عزیز ما بچه های این انجمن برای یه هدف خیلی بالاتر از پول و مادیات دور هم جمع شدیم .ما کلاهبردار نیستیم.

یه کم قدر این انجمن رو بدونیم......

جمعه 5 مهر1392 - 5:59pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

:))

پوریا جان یه کم یواش طرف رو کشتی

کم کم اینارو مطرح میکردیم ولی همه رو یه جا حواله ش کردی

من که بودم دیگه به انجمن برنمیگشتم :D

دوستان با صراحت میگم اگر این دوستمون تونست سوالات پوریا جان رو جواب بده بنده ردیاب انجمن رو خرد میکنم و عکسشم واسه عبرت میزارم تو سایت :-w

جمعه 5 مهر1392 - 6:11pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 251 , 252 , 253 , 254 , 255 , 256 , 257 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure