پوریا نوشته است:
حمزه و کانی عزیز بهتره اجازه بدیم ایشون صحبت کنند و از کارکرد ردیاب آمریکایی و میزان شعاع زنی و عمق زنی و دقت نقطه زنی و عملکرد های مختلف مانند تعیین وزن و حذف خطاهای فرکانسی و فرکانس آزاد و مگنومتر و تست های عملی روی هدف های واقعی( قیمت) و( دسترسی آسان) و (آموزش وخدمات پس از فروش) و اصل یا فرع بودن این دستگاه های آمریکائی برامون بگند.
در ضمن اون شرکت آمریکائی باید فایل اموزشی دستگاه رو قبل از فروش در اختیار کاربران قرار بده مثل انجمن.
در ضمن من چند تا سوال از ردیاب اونها دارم چه کسی جواب گو هست آدرس ایمیل سازنده ونماینده فروش؟
و اینکه چطور میتونم اون ردیاب رو از امریکا خرید کنم و اینجا بدستم برسه .ایا با پست میفرستند؟
آیا اگه دستگاه اونها عیبی هرچند کوچک داشته باشد جائی هست برم جار بزنم مثل انجمن؟
آیا اگه باتری دستگاه یا انتن یا خود دستگاه مورد داشته باشه رایگان برام درست میکنند؟
آیا این دستگاه رو تو خاک ایران با دفینه های واقعی تست کردند؟
آیا من با دو میلیون تومان میتونم یه ردیاب در حد 22 تهیه کنم ؟
ایا اگه ورژن بالاتر رو بسازند برای کاربرایی که ورژن قبلی رو تهیه کردند تخفیف 50 درصدی یا 100 درصدی قائل میشند؟
آیا اگه من دستم خالی باشه و پیغام به رئیس شرکت امریکائی بدم یه ردیاب مجانی برام میفرسته؟
دوست عزیز ما بچه های این انجمن برای یه هدف خیلی بالاتر از پول و مادیات دور هم جمع شدیم .ما کلاهبردار نیستیم.
یه کم قدر این انجمن رو بدونیم......
درود بر کلامت پوریای عزیز
اینها نکاتی هستند که اگر کسی فقط چند دقسقه روی آنها تامل کنه متوجه رسالت انجمن ما میشه ولی باید انسان بدور از هیچگونه دشمنی و تعصب و تخریب و تبلیغ به قضاو بنشینه