انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 6:31pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 255 , 256 , 257 , 258 , 259 , 260 , 261 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

پوريا جان اين موضوع رو خوده علم توضيح داده.با توجه به اينكه ما تو نيم كره شمالي هستيم يون ها گرايش به طرف شمال رو دارن و اگه اتاقك هم باشه و پلمپ نباشه باز هم اين موضوع رو خواهيم داشت.باشه داداش بازم من تست مي كنم فقط بايد با آنتن هاي تلسكوبي كه درست كردم و تا حدي هم سبك هستن تست مي كنم.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 6 مهر1392 - 1:22pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

چيزي كه برام جالب هستش كه مغناطيس زمين داره بطرف شرق ميره؟اين اسكن مغناطيس از زمين هستش كه تو اسفند 91 از زمين گرفتن!!!

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

شنبه 6 مهر1392 - 5:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

نميشه رواين شمال استنادكردچون منم 2جام كه ذرات دراومدش انتن خالي سمته شمال رفت .

شنبه 6 مهر1392 - 6:33pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

ali7777 نوشته است:
نميشه رواين شمال استنادكردچون منم 2جام كه ذرات دراومدش انتن خالي سمته شمال رفت .

درسته علي جان.منم 6 جا رو كه انتن بطرف شمال ميرفت رو حفاري كردم كه ذرات بود

شنبه 6 مهر1392 - 6:36pm
استاد - مدیر
استاد - مدیر

رفتن یونها به سمت شمال مغناطیسی یک مورد ثابت شده هست همانطور که سمت شمال، عقربه قطب نما رو به سمت خودش جذب ودر اون مسیر قرار میگیره، دیگه با این حساب یون ها که خیلی سبگ تروگاز مانند هستند خیلی راحتر به سمت شمال مغناطیسی حرکت میکنند

mantera

شنبه 6 مهر1392 - 8:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاداريارخصت .ورودشمابعده چندماه به قسمته خودتون اموزش22روتبريك ميگويم.استادميخاستم حرفه دله بچه هايه فعالوبزنم .استاداون تستي كه رفته بودين انجام بدين ايانتيجه ش خوب بوديانه ؟؟؟به نظره من كليده حل ه 22فقط بدسته شماست.

شنبه 6 مهر1392 - 9:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد آریا خیلی خوش آمدی @};-

بهتره بگیم یون های فلزات غیر مغناطیس (طلا)به راحتی به سمت شمال نمیرند چون با خطوط میدان زمین مقابله میکنند و در راستای عمود بر نیروی مغناطیسی زمین طبق قانون دست راست جهت میدان باید به سمت شرق یا غرب بره.

اما در مورد فلزات مغناطیس شونده و همچنین ترکیبات آنها کاملا موافق میدان هستند.

البته گازها از نظر یونی کاملا خنثی هستند مگر از نوع پلاسما باشند.

شنبه 6 مهر1392 - 10:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
سلام دوستان بعد از مدتها برگشتیم
یک تست جالب براتون بگم که با دوستام رفته بودیم بیرون ردیاب انجمن هم استیل رو با طلا یکی میزنه جاییرو بادوستام زدیم وقتی حفاری کردیم یک تیکه استیل اومد بیرون یک مژده هم بدم ردیاب انجمن مفرق رو واقعا خوب پیدا میکنه تا حالا چند تیکه مفرق پیدا کردم که ارزشی نداشتن یک راهنمایی هم بکنم ما دو تا مفرق داریم یک مفرق برنزی و یک مفرق مسی
موفق باشید

(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}

شنبه 6 مهر1392 - 10:29pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
mani1063 نوشته است:
سلام دوستان بعد از مدتها برگشتیم
یک تست جالب براتون بگم که با دوستام رفته بودیم بیرون ردیاب انجمن هم استیل رو با طلا یکی میزنه جاییرو بادوستام زدیم وقتی حفاری کردیم یک تیکه استیل اومد بیرون یک مژده هم بدم ردیاب انجمن مفرق رو واقعا خوب پیدا میکنه تا حالا چند تیکه مفرق پیدا کردم که ارزشی نداشتن یک راهنمایی هم بکنم ما دو تا مفرق داریم یک مفرق برنزی و یک مفرق مسی
موفق باشید

سلام mani خان
تبریک عرض میکنم
خسته نباشید ممنون از اینکه تجربیاتون در اختیار دوستان میذارید
اگر براتون امکان داره راجب این چند مورد که موفق به کشف شون شدید در مورد واکنش آنتن ها و حجم و نوع حرکت آنتن ها توضیح بدین
با تشکر

خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت

شنبه 6 مهر1392 - 10:41pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام و شب بخیر خدمت دوستان عزیز
خدا رو شاکرم که توفیق داد تا فرصت این رو داشته باشم که بازم در خدمت شما باشم.
داستان امشبم یه نکته و یه عبرت توش هست.

عصر دوستانم زنگ زدند بریم جایی که قبلا گرفته بودم.
یه جای باستانی بود که با ردیاب یه جا رو گرفتم که مشخصاتشو عرض خواهم کرد و البته چیزی که مجابم کرد دستور حفاری بدم گفته دوستمون بود که میگفت قبلا با ردیاب و نقطه زن همین جارو گرفتیم و مورد نقره هم بوده. منم فقط با نقره اونجا رو زدم.

حالا تست ها چه جوری بوده.
طلا همه ش گیج میزد . مس هیچی. برنز هیچی. حفره گیج میزد.
فقط با نقره با قدرت و سرعت بسیار عالی توجه کنید میگم هر دو آنتن از سه جهت عمق و حجم یکسانی بهم داد.
طرف دیگر بخاطر شیب زیاد نتونستم عمق و حجم بگیرم.

از فاصله 20 متری و با تغییر دادن فاصله دستها همه ش به اون جا میزد
حجم 2 در 2
عمق 1متر.
با وجود اینکه زیاد بهش دلخوش نبودم چون مکان پر از قبر ها بود ولی گفته دوستم که گفت با نقطه زن و ردیاب دیگر همینجا نقره زده حفاری کردیم.
چی بیرون اومد؟
یه سنگ سیاه که البته مطمئنم سنگ قیمتی نبوده و همه ش جلو نور چرراغ قوه برق میزد و لابلای سنگ چیزایی مثل شیشه خرد شده و مثل ذرات و البته من نمیدونم سیلیس چی هست شاید م اون بوده ، وجود داشت.
دیگه ردیاب اونجارو نزد و میرفت روی سنگ قیچی میکرد.

چیزی که برام مسلم شد قبلا باور بر این بود که نقره خیلی کم خطا داره و منم به این دلخوش بودم.
ولی دوستان با وجود حرکت آنتن هرد دو آنتن با سرعت و قدرت بسیار عالی و البته از سه جهت و یه بارم از جهت چهارم هم زدم ولی شیبش زیاد بود
بازم خطا زد.
جالب هم اینه که وقتی سنگ بیرون اومد هر دو آنتن به سمتش میرفتند و روش قیچی مشدند ولی اینبار سرعت و قدرت قبلی رو نداشت و این رو میرسونه که این مسایل زیر خاک پر قدرت نشون میدند.

دوستان با اینهمه من خداروشوکر میکنم که خطا زدیم و چیزی پیدا نکردیم.
بگید چرا؟
اگه جنس پیدا کرده بودم الان باید آب خنک نوش جان میکردم.
عزیزان تا جایی که میتونید مخفیانه برید و خودتونو نشون هیچکس ندید و نزارید کسی شمارو ببینه.
حالم از این مردمی که داریم بهم میخوره.
البته من خیلی محتاطم ولی اون دوستمون که البته من تو رودروایسی گیر کرده بودم که باهاش رفتم وگرنه احتیاج به جاهای اونا ندارم گفت بریم روستا و خونه دوستش و استراحتی بکنیم بعد بریم.
هیچی دیگه رفتیم روستا و خودمونو نشون بلا نسبت گرگها دادیم و یه چای خوردیم و راه افتادیم و رفتیم محل. تستهارو انجام دادم و سریع حفاری کردیم و اون سنگ رو بیرون آوردیم و سریع برگشتیتم آبادی.
همون موقع که وارد خونه شدیم پاسگاه روستا رو محاصره کرد.

نیم ساعتی منتظر شدیم دیدیم نمیرند و منتظرند طعمه شونو شکار کنند.
گفتم پاشید ردیاب رو تو خونه چال کنیم و چند تا سکه زمان اسکندر هم داشتیم اونارو هم چال کردیم و آروم مثل مهمون از در اومدیم بیرون و خلاصه خداحافظی مفصلی انجام دادیم و خیلی عادی سوار ماشین شدیم و حرکت کردیم.
از روستا خارج شدیم فوری محاصره مون کردند و اسلحه های خوشگلشونو آماده رگبار کرده بودند و تهدید و این حرفا زود باشید بیایید پایین.
هر بازرسی که دلتون بخواد انجام دادند آخرشم هیچی دستگیرشون نشد و عصبی و ناراحت از اینکه مخبرهای عزیز روستا که خدا عمر با عزت بهشون بده گزارش الکی داده اند و فضولیشون به نتیجه نرسیده.

دوستان بخاطر این میگم خداروشوکر که چیزی پیدا نکردیم چون اگه بخاطر در آوردن جنس کمی دیرتر رفته بودیم روستا تو جاده مارو با بیل و کلنگ و ردیاب و جنس همه رو میگرفتند بقیه ماجرا که خودتون میدونید.
از اینکه میبینم خدای عزیزم چیزی بهمون نداد خیلی خوشحالم حکمتش هم این بود که تعریف کردم
ولیییییییییییییییییی
حالم از این مردم بهم میخوره.
در قبال پول و حقوق ناچیزی هر کسی که دلشون بخواد رو به دام می اندازند و حتی پدر و برادر خودشونو هم میفروشند چه برسه به ما.
دارم واسه مخبرهای عزیز خیلی دوسشون دارم.

بچه ها من خوابم میاد
فعلا.

یکشنبه 7 مهر1392 - 3:50am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 255 , 256 , 257 , 258 , 259 , 260 , 261 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 102 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure