نویسنده |
پیغام |
Kani
استادیار
|
hamze2000 نوشته است: پوریا نوشته است: کانی عزیز خدا نگه دار شما و همه بچه های انجمن وهر کسی که دنبال دفینه میره باشه و البته بوده. ای کاش سنگ رو می آوردی.در ضمن میزان عمق و حجم چقدر بدست اومد؟آیا دستگاه خاموش هم حجم گیری کردی ؟ یون خروجی رو چه سمتی میزد شمال یا شمال شرق؟ پوريا جان عمق رو فكر كنم كمتر از يك متر زده بود و حجم هم شده بود 1.5در2 متر كه مشخص هستش كاني ما يكم كم دقت كرده.از دستگاه خاموش هم استفاده نكرده.بزار خودش بياد مفصل توضيح ميده.سيليس رو من با دستگاه خاموش دقيقا شمال گرفتم. بله جناب حمزه درست میگند. دقتم کم بوده و البته اینم بگم کمی ترس داشتم بخاطر مکان و تاثیر گزار بود در دقتم.چون دوستام خیلی بیخیال بودند و خیالشون راحت بود ولی دیدید و شنیدید که چه بلای واسمون درست کردند.
عمق کمتر از یک متر. حجم 1.5 در 2.
دستگاه خاموش یادم نبود بگم. بله با آنتن خالی رفت سمتی که دقیق نمیدونم شمال بود یا شمال شرقی واقعا نمیدونم ولی حتم دارم یکی از اینا بودو گزینه شمال نزدیکتره. یه نکته بسیار مهم که انجام ندادم و حمزه جان به خوبی اشاره کرد استفاده نکردن از ولوم نیم در عمق و حجم گیری بود.
فقط بچه ها الان که فکر میکنم میبینم با قفل آنتن یه کم آشنا شدم و اگه حواسم جمع بود میتونستم با قفل آنتن حجم بسیار واقعیتری بدست بیارم چون واقعا آنتن قفل کرده بود وقتی در اون محوطه حجم 1.5 در 2 حرکت میکردم و یه بارم خیلی خوب نقطه کردم ولی چون حواسم نبود بهش توجه نکردم. در نتیجه کل محوطه حجم رو مشخص کردم حفاری کردیم و یه سنگ سیاه با ذرات یا چه میدونم مثل شیشه خرد شده و شایدم همون سیلیس بوده بیرون اومد و جلو نور چراغ قوه همه جای سنگ برق میزد.
سنگ رو میخواستم بیارم دوستان نگذاشتند ولی خوب هم شد نیاوردم چون حتم میشد واسه پاسگاه که ما حفاری کرده ایم و بهانه دستشون میوفتاد با وجود اینکه همه خاکی بودیم ولی چون مدرکی بدست نیاوردند و با وجود اینکه دو دل بودند ولی گذاشتند بریم.
مثل فیلمهای هندی نقش بازی میکردند منم میخواستم 100 متر بپرم هوا و همه شونو لت و پار کنم که منصرف شدم گفتم گناه دارند بیچاره ها. اینهمه مارو دنبال کردند و آخرشم هیچ نتونستند حقوق ماموریت موفقیت آمیز دستگیری رو به جیب بزنند. باور کن آخرش دلم به حالشون میسوخت که چقد پولیس بازی در آوردند بدون نتیجه. کم مونده بود بخندم بهشون کار دست خودم بدم.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 1:36pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
كاني جان منم توتسته قبليم توعمق 1و90اين لايه روداوردم كه ميدرخشيدومثه شيشه ميزدواز300متري ميزدكه اومدم پيداش كردم وخودم تنهاكارشوكردم ديگه دست وبالم تركيدواينادراومدوحركته جفت انتنم داشتم از4طرف ولي بازاينادراومد.نميدونم ديگه شايدشايدشايد35بتونه اين حفاري هايي منجربه ذرات روحذف كنه ه ه .
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 2:05pm |
|
|
dj_remix
استادیار
تاریخ عضویت: چهارشنبه 8 خرداد1392 - 2:22pm پست: 248 محل اقامت: ایران
|
سلام و خسته نباشید خدمت کانی خان خدا رو هزار مرتبه شکر که به خیر و خوشی تموم شده و سلامتین برا ما شما خودت از هزار تا گنج با ارزش تری
واقعا بنده به سهم خودم از شما سپاسگذارم که به خاطر پیش برد تجربیات بچه های انجمن اینقدر زحمت می کشید و خطر رو به جون می خرید
خوشبخت کسی است که خوشبختی دیگران را فراهم سازد .زرتشت
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 2:11pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
بچه هاوقتي ازهدفه زيره خاك ردشيم انتن بازنميشه وبرعكس ميادسمته شكم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولي توهدفايه رويه خاك ازقيچي كه ردميكني انتن زودي بازميشه ه ه ه اگه دقت كرده باشين...
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 2:15pm |
|
|
Kani
استادیار
|
ali7777 نوشته است: كاني جان منم توتسته قبليم توعمق 1و90اين لايه روداوردم كه ميدرخشيدومثه شيشه ميزدواز300متري ميزدكه اومدم پيداش كردم وخودم تنهاكارشوكردم ديگه دست وبالم تركيدواينادراومدوحركته جفت انتنم داشتم از4طرف ولي بازاينادراومد.نميدونم ديگه شايدشايدشايد35بتونه اين حفاري هايي منجربه ذرات روحذف كنه ه ه . درسته علی جان خیلی پرقدرت بود. این مسایل تو خاک واقعا قویتر و بزرگتر از خودشون عکس العمل دارند. ولی خواهشی که دارم نا امید نشو و همه اینا هیجانات و البته تجارب مفیدیه که بعدا به کارمون میاد.
انشالله 35 این مشکلات رو نخواهد داشت. به موفقیت ایمان داشته باش و همیشه فقط بر الله توکل کن.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 2:29pm |
|
|
Kani
استادیار
|
dj_remix نوشته است: سلام و خسته نباشید خدمت کانی خان خدا رو هزار مرتبه شکر که به خیر و خوشی تموم شده و سلامتین برا ما شما خودت از هزار تا گنج با ارزش تری
واقعا بنده به سهم خودم از شما سپاسگذارم که به خاطر پیش برد تجربیات بچه های انجمن اینقدر زحمت می کشید و خطر رو به جون می خرید سلام دی جی جان استاد خودم خیلی ممنون از معرفت و لطفت عزیز
دی جی جان نشستن و نظاره گر بودن دردی رو دوا نمیکنه بالاخره که باید کسی یه حرکتی انجام بده . سر جای خودمون بشینیم و انتظار موفقیت داشته باشیم فقط یه خیال و رویای واهیست.
به سهم خودم سعی میکنم کمکی که از دستم بربیاد واسه انجمن انجام بدم منتی هم نداره بیشترش واسه خودم نفع داره ولی خدایشش دلم میخواد بچه ها هم تلاش کنند و به موفقیت برسند.
انشالله با کمک هم انجمن رو به جایی که مد نظرمون هست برسونیم و من به این مهم خوشبین هستم با تلاش و پشتکار.
البته اگه این مخبرهای .............. بزارند من بیشتر کار میکنم ولی خوب باید احتیاط رو شرط اول قرار بدیم.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 2:37pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان کانی عزیز شکر خدا خودت سالمی بهرحال دوست دقت کنن سلامتی بزرگترین هدیه هر انسانه که خدا بهش عطا کرده و باید قدرش رو بدونیم و براحتی از دست ندیمش. یاعلی
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 3:07pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
خوب دوستان به نظرم الان يكم داريم پيشرفت مي كنيم و يكم دوستان چيزاي كه قبلا گفتيم رو تجربه كردن.دوستان علامت مجهول موفقيت تو اين ردياب مخصوصا تو پيدا كردن طلا فقط يه معادله مجهول هستش؟ فرمول رابطه عمق& حجم &ولوم& فاصله تا هدف و وزن و نوع جنس مي باشد؟؟؟؟؟ حالا من يه جاي رو كه با ردياب اول گرفتم و اساتيد تاييد كردن كه بار داره اوردم بصورت اين فرمول باهاش كار كردم. حجم محيط=7در10 متر عمق محل=2.5متر حالا حجم ايم مكعب مستطيل ميشه=175متر مكعب حالا ما قدرت ردياب رو 2500متر يا 2.5 كيلو متر در نظر مي گيريم. دوستان من اين جا رو با ردياب و ولوم نيم از 28.5 متري حركت هر دو انتن رو داشتم و بيشتر از اون آنتن حركتي نداشته. با توجه به توضيحات بالا معادله ما ميشه= حجم مكعب مستطيل ضربدر ولوم نيم=نتيجه حالا كل قدرت و متراژ ردياب رو بر نتيجه تقسيم مي كنيم؟ 178*.5=89 2500%87.5=28متر البته دوستان اين فرمول از نظر رياضي زياد هم درست نيست و ايراداتي داره كه اگه ردياب جديد برسه با اون جاهاي كه با ردياب اول مشخص كردم رو تاييد مي كنم و با ردياب اول بيشتر با اين جاها كه نسبت به بود بار مطمئن شدم كار مي كنم و مطمئن باشيد فرمولش رو در ميارم.نمي خواستم فعلا اين موضوع رو مطرح كنم ولي با توجه اينكه دوستان فعاليت خوبي دارن ازشون مي خوام نسبت به درست بودن و اصلاح اين معادله كمكم كنن تا ايشالله با پيدا شدن معادله رياضيش همه مشكلات حل ميشه.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 3:25pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
کانی عزیز اینکه از دردسر نجات یافتی خوشحالم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 4:28pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
کانی جان بازم خدارو شکر گیر این پاسداران حفظ اثار( ) نیوفتادی من نمیدونم چرا این همه خلافکار تو کوچه و پس کوچه پرسه میزنند کسی کاری باهاشون نداره ولی یه جوون تا بخاد حتی واسه تفریح بره بیرون زودی بهش گیر میدن از همه پست تر این مخبرها سگهای که واسه ............دم تکون میدن
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 4:33pm |
|
|
|