ariana2014 نوشته است:
سلام بر ایلانجی وممنون از مطالب مفیدشان
ایلانجی عزیز این سوراخهای روی سنگ چه قطری دارند با چه دستگاهی حفر میشن میخوام بدونم این سوراخها استاندارد خاصی دارند و حداقل قطر لازم برای استفاده از این مواد و حداقل دستگاه لازم برای حفر این سوراخها چه دستگاهیه
سلام دوست عزیز خواهش میکنم وظیفه است
در مورد این سوراخها باید عرض کنم که هرچه قطر و عمق سوراخها بیشتر باشد و فاصله آنها از هم کمتر باشد طبیعتا نیروی ناشی از افزایش حجم مواد بیشتر بوده و میتوان سنگهای بزرگ با ابعاد باور نکردنی را نیز متلاشی کرد
ولی استانداردی که ما برای حفر سوراخها رعایت میکنیم برای سنگهای معمولی و ساروج قطر5 سانتیمتر و عمق 30 سانت و فاصله 25 تا 30 سانتیمتری سوراخهاست ولی شما باید با توجه به اندازه و ابعاد سنگ یا ساروج موردنظر بهترین ابعاد را انتخاب کنید شاید اصلا ضخامت ساروج که در اینجا مورد نظر شماست از 30 سانتیمتر کمتر باشد که من توصیه میکنم در این موارد عمق سوراخها را حداقل 5 سانتیمتر کمتر از ضخامت در نظر بگیرید
در مورد وسیله حفاری این سوراخها خب از مته استفاده میشه و البته در پروژه های عظیم و دولتی میتوان از دریلهای بزرگ الکتریکی یا بنزینی استفاده کرد ولی در مورد کارهای دفینه پیشنهاد بنده استفاده از مته مکانیکی است که در اندازه های متفاوت وجود دارد و توسط یک چرخاننده با نیروی دست کار میکند و دارای سرهای متنوع و متفاوت مته نیز برای مقاصد متفاوت است
اگر اطلاعات دیگیری هم خواستید در حد توان درخدمتم