نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ازدورنميشه چون تپه ست وازپايينه تپه هم جواب نميده ونميزنه اصلا.اره ميزنم نقطه شودقيق بازم .چشم مم م م م م م م.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 10:53pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
سعي ميكنم بازم تمامه نكاتوبگين روش بزنم.البته اميدوارم تورديابه35حميداقاواقامجتبي نهايته دقتوبكنندتابتونند35روحساس فقط به فلزوبهترازاين بسازن تاادم بتونه بهش تكيه كنه همه جوره وخودش بتونه يه كاروجواب بده همه جوره ه ه ه هه ه ه ه ه ه ه ه .
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 11:01pm |
|
|
hamze2000
استاد
|
علی جان این فرصت رو از دست نده.باز هم تاکید میکنم که این تست تو رو از حفاری های بی مورد خلاص میکنه.من الان کوه هستم و با گوشی وصلم.فکر کنم جام عوض بشه آنتنم میره.حجم رو حتما انجام بده تابفهمیم تو عمق بالا حجم زیاد میاد یا کم.
با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 11:13pm |
|
|
ilanji
کاربر حرفه ای
|
ali7777 نوشته است: سلام دوستان خب موضوعموبخونيد:.من الان ازجايي اومدم كه به اصراره مكررازدوستم كه خودشون يه تيمه خيلي حرفه ايي تواين كاروخيلي دونه درشتارفتم سره يه كارشون كه هنوزانجام ندادندواسه تست رفتم واصلااجازه نميدادن كه جايه 100درصدشونوبرم ولي ديگه رفتم بعده كلي خواهش ازش.جاشونوسربارشودراوردندوكه 2متراونورتره اينه بودش ومن به عينه گچ وساروجووخمشوديدم كه ريخته بودش.ماله اصليش مونده بود .جاشون باسندو5دستگاه نقطه زنه توپ خورده فقط يكي ازدستگاهاشونوميدونم زونده ولي اصلش وبايه پيرمردي كارميكنندكه علمه جفرداره وفوق العاده حرفه اييه وخودش جايه ردياب عمل ميكنه ازطريق علم جفروفرموله نقطه زدن رويه كاغذوعلمايه خودش .باردياب باگلد1بيسيم از10متري جفت انتن رفت سمتش.توجه كنيدحركته انتنه مخالف بايدتندترازموافق وجلوترازان باشه از4جهت.حركته جفت انتن بايدباهم شروع بشه.حركته هر2انتن هنوزبالانيومده بايدحركتش شروع بشه.نكته بعد:فقط فركانس هاي گلد1و2ونقره ومس وحفره جواب دادبقيه هيچ جوابي نداد.عمقم اوناداشتندولي نگفتندبهم من گفتم 7متراوناگفتاتقريبادرسته.دوستان تونقطه زني دقت كنيداگه هدف واقعي باشه سريع انتن حركت ميكنه ومتراژ ميده نه كندوقتي عقب مياين.نكته بعدانتنه تلسكوپي روحتماتاخربازكنيدووللوموازنيم كمترنكنيدچون جواب نميده ديگه.فاصله دستم هم بينه20تا25بودش.وقيچي هم سريع به نقطه كه رسيدم مثه سنگ نقطه قيچي شدوتكوم نميخوردوانگارچسبيده به هم .اخره سراوناخوششون اومده بودازردياب.فقط وقت نشدكه حجم بگيرم فقط ياحجمه طلاومس وحفرشو.ولي قول دادندكه يه دفعه ديگه بريم تاچندروزه ديگه.بچه هااگه تستي مده نظرتونوكه واسه هدفه اصلي بگيدكه ميرم انجام بدم وبگم مخصوصادوستانم اقاحمزه وكاني وسايره بچه هايه فعاله ديگه؟؟؟بازم ميگم اين هدف 100درصدواقعيه واين گروهم ازروشكم سيريه كامل هنوزشروع نكردن كه فرصتي شدواسم برم روش واسه تست پس خوب به نكته هاتوجه كنيدايشالامفيدواقع بشه. دوست عزیز بسیار از اینکه تجربه گرانبهاتونو اینجا قرار دادید سپاسگزارم اینجور تجربیات روی اهداف واقعی واقعا مفید و ارزشمند هستند امیدوارم تجربیات خودتون رو در مراجعه بعدی نیز قرار بدید سپاس
باران باش و ببار .................................... نپرس کاسه های خالی ازآن کیست
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 11:21pm |
|
|
mesbah
|
ali7777 نوشته است: ازدورنميشه چون تپه ست وازپايينه تپه هم جواب نميده ونميزنه اصلا.اره ميزنم نقطه شودقيق بازم .چشم مم م م م م م م. علی آقا شما اگه پایین تپه و نزدیکش باشی نمیزنه ولی اگه 100،50 متری از تپه دور بشی میزنه.
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 11:35pm |
|
|
مهدی6
کاربر حرفه ای
|
علی آقای عزیز حالا که این فرصت بدست اومده خواهشا یه تستی هم تو فاصله دستا انجام بده به نظرم شما یه خطکش یا متر یا نخی که فاصله هاش معلومه را به دوتا دستتان ببندید و از فاصله دستای 20 سانت شروع کنید و اثرات فاصلهای مختلف را بر روی آنتنها بیان نمایید که بسیار میتونه راهگشای باشه و یه پیشنهاد دیگه هم داشتم و اون اینه اگه بتونیم سنگهایی که دوستان مثل استاد حمزه یا کانی عزیز یا هر دوست دیگری که از دل خاک به عنوان عامل خطا یا ذره بیرون کشیدن به جنابعالی می رسوندیم و شما از اینها در کنارتون میگذاشتید تو فاصله های مختلف بعد توجه میکردید که آنتنها به سمت این سنگها و ذرات لامذهب میرن یا به سمت هدف واقعی خیلی عالی میشد از شما دوست عزیز بابت این همه فداکاری و وسعت قلبی که دارین و موضوع به این مهمی را با گروه در میان گذاشتید واقعا سپاسگذارم
|
یکشنبه 7 مهر1392 - 11:42pm |
|
|
mesbah
|
دوستان عزیز مطلب مهمی که در مورد ذرات باید به آن توجه کرد اینه که ذرات موقعی قدرت واقعی دارند که از قدیم در زیر خاک هستند و وقتی از زیر خاک بیرون میاد صدها برابر از قدرتش کاسته میشه! در واقع قدرت اصلی ذرات مربوطه به حالتیست که در زیر خاک طی سالیان زیادی براش بوجود آمده و در بیرون از خاک اون حالت در عرض 20،10 دقیقه از بین میره و در این مورد هیچ شکی نیست!نادیده گرفتن این واقعیت مشکلات زیادی برای ما در پی داشته و خواهد داشت. مخصوصاً زمانی که بخواهیم قدرت دستگاهی را در مورد حذف ذرات بسنجیم حتماً باید به این مسأله توجه داشته باشیم.
|
دوشنبه 7 مهر1392 - 12:02am |
|
|
Kani
استادیار
|
mesbah نوشته است: دوستان عزیز مطلب مهمی که در مورد ذرات باید به آن توجه کرد اینه که ذرات موقعی قدرت واقعی دارند که از قدیم در زیر خاک هستند و وقتی از زیر خاک بیرون میاد صدها برابر از قدرتش کاسته میشه! در واقع قدرت اصلی ذرات مربوطه به حالتیست که در زیر خاک طی سالیان زیادی براش بوجود آمده و در بیرون از خاک اون حالت در عرض 20،10 دقیقه از بین میره و در این مورد هیچ شکی نیست!نادیده گرفتن این واقعیت مشکلات زیادی برای ما در پی داشته و خواهد داشت. مخصوصاً زمانی که بخواهیم قدرت دستگاهی را در مورد حذف ذرات بسنجیم حتماً باید به این مسأله توجه داشته باشیم. احسنت کاملا درسته و من دیشب اینو تجربه کردم وقتی ذرات رو بیرون آوردم ردیاب دیگه مثل قبل قوی به سمتش نمیرفت
|
دوشنبه 7 مهر1392 - 12:19am |
|
|
explorer
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان قبلش بسیار خوشحال شدم که واسه کانی عزیز مشکلی پیش نیومده و آرزو می کنم همه زیر سایه حق تعالی باشید و هیچ وقت به بن بست نخورید دوستان دقت کنید که امنیت جانی و فکری و اجتماعی بسیار مهم تر از مادیات، تفریح و سرگرمیه پس خواهش میکنم اول مواظب خودتون باشید بعد دنبال بار موفق باشید
|
دوشنبه 7 مهر1392 - 12:28am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان عزیز ! راجع با عمق گیری حفره و کانال آخر روشی واحد وجود داره یا نه ؟ بنده برای عمق گیری حفره از روش چرخش آنتن استفاده میکنم و جواب هم داده ولی برای اینکه بتونم فاصله ی سقف و کف کانال یا تونل رو از سطح زمین دقیق بگیرم روشی پیدا نکرد ... کسی میدونه ؟ یا حق.
|
دوشنبه 8 مهر1392 - 10:57am |
|
|
|