نویسنده |
پیغام |
جاوید
استاد
|
سلام برای صفر کردن عقربه میتر فاصله دو لوپ را از 95 سانتی به 110 سانتی برسون و خازن c7 را کمنر و بیشتر کن تا روی صفر عقربه بخوابه برای من اینجوری جواب میده
|
دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 7:45pm |
|
|
آرش
استادیار
|
جاوید نوشته است: سلام برای صفر کردن عقربه میتر فاصله دو لوپ را از 95 سانتی به 110 سانتی برسون و خازن c7 را کمنر و بیشتر کن تا روی صفر عقربه بخوابه برای من اینجوری جواب میده سلام اتفاقا منم همینکارو انجام دادم فقط فاصله بین دو لوپ رو 110 الی 120 رسوندم عقربه صفر شد اما اینکار دو تا ایراد داره 1. فلزات تا قطر 10 سانتیمتر رو اصلا نمیزنه 2. حمل دستگاه مشکل میشه.
|
دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 8:45pm |
|
|
آرش
استادیار
|
دوستان توجه کنند؛ اسکلت توباکس از چوب باشه یا آلومینیوم از لحاظ عمق کاوش هیچ تفاوتی نداره فقط دسته مرکزی اسکلت باید از آلومینیوم با ضخامت حداکثر 2 سانتیمتر باشه که باید به شیلد وصل بشه و قاب لوپها چوبی باشن، من هم با چوب درست کردم هم با آلومینیوم و با هر دو تست انجام دادم، ثبات آلومینیوم خیلی بهتر از چوبه.
|
دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 10:09pm |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
سلام اقا ارش شاسی سیم پیچارو شما از المینویوم گذاشتین نتیجه بهتر از چوب شد یا نه؟در ضمن دوستان اینم بگم امروز توی خرازی بودم دیدم پیچه پلاستیکی داشتن بگین برای پرده میخوام.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
دوشنبه 2 اردیبهشت1392 - 11:20pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام خازن 7 را 6.8 نانو گذاشتم البته یه خازن به نظر من باید بگذاری و زیر زمین تست کنی توی هوا درست جواب نمیده یعنی خازنی که میخوای بزاری حتما باید زیر خاک باهاش تست کنی اگه خوب جواب داد همون را روی برد توباکس بزنی. برای من با اینحالت که فلز 5 سانتی را به راحتی میزنه حالا دیگه نمیدونم چرا برا شما اینجوری هست که فلز 10 سانتی را نمیزنه در ضمن وقتی ولتاز را از 24 به بالا بردی این خازن باید بالاتر برود یهنی از 2.7 نانو باید بزاری و زیر خاک تست کنی تا ببینی کدومش بهتره الان اگه ولتاز من روی 31 باشه باید خازن 9.5 نانو بزارم
|
سه شنبه 3 اردیبهشت1392 - 5:16am |
|
|
zixelll
کاربر فعال
|
جاوید نوشته است: سلام خازن 7 را 6.8 نانو گذاشتم البته یه خازن به نظر من باید بگذاری و زیر زمین تست کنی توی هوا درست جواب نمیده یعنی خازنی که میخوای بزاری حتما باید زیر خاک باهاش تست کنی اگه خوب جواب داد همون را روی برد توباکس بزنی. برای من با اینحالت که فلز 5 سانتی را به راحتی میزنه حالا دیگه نمیدونم چرا برا شما اینجوری هست که فلز 10 سانتی را نمیزنه در ضمن وقتی ولتاز را از 24 به بالا بردی این خازن باید بالاتر برود یهنی از 2.7 نانو باید بزاری و زیر خاک تست کنی تا ببینی کدومش بهتره الان اگه ولتاز من روی 31 باشه باید خازن 9.5 نانو بزارم سلام آقا جاوید در توباکس تست در هوا و توی زمین با اختلاف نیم متر یا شاید کمتر هست پس شما چه در هوا تست کنی و چه در زمین برد یکسان هست و اصلا ولتاز رو شما ببری بالا ربطی به خازن 7 نداره
|
سه شنبه 3 اردیبهشت1392 - 10:01am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آفرین دوستان خوبم ماشاا... همه دارن خوب پیش میرن ، امیدوارم به بهترین تنظیم برسیم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 3 اردیبهشت1392 - 10:44am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان ، چون قدرت دستگاه بالاست دراین صورت شاید در خاکهای بسیار نرم یا ماسه ای با همین فاصله 95 سانت لوپها نال بشن یا مچ بشن ، ولی در خاکهایی که کمی رطوبت بالا داشته و نرم نیستن با 95 سانت دستگاه خوب تنظیم و بالانس نمیشه و دائماً از تنظیم خارج میشه و از بالانس می افته ! بهترین راه همین بوده که فاصله به 100 تا 110 تغییر پیدا کنه تا در خاکهایی که تراکم زیاد دارن و رطوبت بالایی دارن بشه لوپهارو نال کرد و در اینجاست که با خوب و درست نال شدن لوپها دیگه دستگاه دائماً از تنظیم خارج نخواهد شد و بوق یا وزوز اضافه نخواهد داشت و اپراتور رو کلافه نخواهد کرد از عملکرد دستگاه .. موفق باشید ؛ دوستان از اینکه تجربیات و نتایج ارزندۀ خودتون رو به اشتراک قرار میدید ، بسیار سپاسگذاریم .. به امید موفقیت..یاعلی مدد
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 3 اردیبهشت1392 - 10:59am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
آقا جاوید سلام داداشمعرض کنم که لطفاً بفرمائید که خاک منطقه ای که در عمق 1متری فلز رو قرار دادید و توباکس رو تست کردید از چه جنسی بوده ؟ خشک . ماسه ای . سخت و مرطوب
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 3 اردیبهشت1392 - 11:41am |
|
|
محمد
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 21 اسفند1391 - 9:11pm پست: 482 محل اقامت: وطنم ایران
|
اقا مهدی دادا این گیرنده وقتی بیشتر از فرستنده برد داشت و کاسه مسی 20س. در 1تا110 زد. حالا بازم گیرنده باید خازنش عوض بشه البته بدونه افزایش ولتاژ این بردو دارم واینکه در حالت تنظیم این مقدار و بدست اوردم .حالت سرچم اصلا کار نمیکنه.
افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
|
سه شنبه 3 اردیبهشت1392 - 5:10pm |
|
|
|